Total Comments 24 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Nehru jacket

Posted On: Feb 3, 2013
Views: 2824
Unfortunately, we are just going to

This is a nice post in an interesting line of content.Thanks for sharing this article, great way of bring such topic to discussion.


Posted By: buy writing paper

Posted On: Jul 4, 2012
Views: 2967
reply this post

Browse this Internet site (essayslab.com) and polished academic writers will offer you best academic writing help. Get in touch with the trustworthy bureau and purachase term paper.


Posted By: research paper writing help

Posted On: Mar 30, 2012
Views: 2966
re

I do not opine that is needed to say that the research papers writing company can resolve students' writing problems. Naturally essay papers writing organizations hire essay writers who are professionals in their specific fields of study. Therefore, there's not difficult to order a paper on any discipline.


Posted By: custom dissertation

Posted On: Mar 7, 2011
Views: 1218
answer this post

On the complicated way to the academic grade people could order dissertation references connecting with this good topic from the custom thesis service or professional dissertations writing service.


Posted By: dissertation service

Posted On: Nov 30, 2010
Views: 1354
re

Sometimes, people make the the dissertation by their efforts. But some people opt to buy the nice release related to this good post in the dissertation writing service, just because it seems to be easier.


Posted By: dissertation writing

Posted On: Nov 29, 2010
Views: 1294
answer this topic

Very oft to get the dotoral level you need get essay thesis referring to this topic and buy thesis.


Posted By: buy an essay

Posted On: Nov 18, 2010
Views: 1232
answer this topic

It's not so simply to make a good written essay, especially if you are busy. I consult you to set buy custom essay papers and to be void from question that your work will be done by custom writing services


Posted By: essay writing

Posted On: Nov 11, 2010
Views: 1241
reply

I think, essay writing service do essay writing referring to this topic. So, that is good chance to buy custom essay papers to get an academic success.


Posted By: buy essay

Posted On: Nov 8, 2010
Views: 1242
respond this post

Replace complicated papers writing tasks to the shoulders of professionals, buy custom essay and sleep tight!


Posted By: békés gábor

Posted On: Sep 2, 2009
Views: 1502
szemcseppek.blog.hu

Ha val√≥ban barb√°rok lett√ľnk volna magyarok, ki √≠rtjuk az √Ķslakoss√°got, mint tett√©k a tat√°rok, 200 √©vvel k√©s√Ķbb, √©s ma nincs szlov√°k vita!


Posted By: Hunor és Magor

Posted On: Mar 11, 2009
Views: 2279
B√ľszkes√©g

√Āld√°s, b√©kess√©g minden Kedves Olvas√≥nak!

Nagyon √∂rvendetes, hogy m√©g vannak talpon leg√©nyek s le√°nyok, kik holmi cocus s mounika helyett az √©rt√©ket v√°lasztj√°k. Csak gratul√°lni tudok nekik. Felismert√©k, hogy a csillog√°s nem minden, vannak ann√°l l√©lekgy√∂ny√∂rk√∂dtet√Ķbb dolgok is a vil√°gon.
K√ľl√∂n meglep√Ķdve l√°tom, hogy olyan dolgok is olvashat√≥k, mint Gyim√≥thy G√°bor verse csod√°s nyelv√ľnkr√Ķl, vagy mint pl. a nyirkai j√≥slat, ami bizony igaz√°n nem mondhat√≥ rendszerdics√Ķit√Ķnek. Az ilyen verset bizony a Himnusz, a Sz√≥zat √©s a Nemzeti Dal ut√°n kellen minden magyarnak √°lm√°b√≥l fel√©bresztve is k√≠v√ľlr√Ķl tudnia. B√ľszke magyar! Az vagyok bizony! B√ľszk√©n b√ľszke b√ľszkes√©gemre! Magyars√°gomra! Nem is √©rtem, hogy pl. az iskola beiratkoz√°si programnak mi√©rt nem ez a gerince? Tal√°n ezekben az MKP H√≠rviv√Ķ-ben, √öj Sz√≥-ban, Vas√°rnap-ban √©s sorolhatn√°m, mi√©rt nem ilyen √©rzelm√Ľ mondatok, versek, sz√∂vegek, t√∂rt√©netek jelennek meg? Mert rendszerellenes. √Čs bizony a P√°rtunk √©s Korm√°nyunk √°ltal t√°mogatott h√≠rcsatorn√°kban nan√°, hogy nem fog √∂nmaga ellen besz√©lni, l√°z√≠tani. Pedig mennyi √∂nbizalmat lehet sug√°rozni ilyen apr√≥s√°gokkal az emberek fel√©. √Čs egy ilyen k√©rd√©sben, mint amilyen sz√°munkra az √©let ill. a t√ļl√©l√©s, nagy sz√ľks√©g√ľnk van biztat√≥, t√°mogat√≥ szavakra. K√ľl√∂n√∂sen igaz ez a "d√∂nt√©sk√©ptelenekre". Akikn√©l t√©nyeg csak egy hajsz√°l d√∂nti el, hogy pl. szlov√°k, vagy igenis magyar lesz a gyermek √©rt√Ķ nyelve.
√ögyhogy ez√ļton b√≠ztatok, b√°tor√≠tok √©s j√≥ munk√°t k√≠v√°nok mindenkinek az eff√©le / ilyen jelleg√Ľ versek, sz√∂vegek, t√∂rt√©netek felkutat√°s√°ra, k√∂zz√©t√©tel√©re. Hogy b√ľszk√©k lehess√ľnk.
Szebb j√∂v√Ķt!
Posted By: Slovensko - Magyarsky

Posted On: Feb 4, 2008
Views: 3305
lala...

Engem ink√°bb az h√°bor√≠t fel, hogy a magyar eml√©keket szlov√°kos√≠tj√°k. Fogadj√°k el, hogy ez a ter√ľlet 1000 √©ven √°t a magyarok√© volt... Ezt nem tudj√°k megv√°ltoztatni.
√Čn t√°mogatom az auton√≥mi√°t! Az√©rt mert szeretn√©k az anyaorsz√°ghoz tartozni! √Čs oda is tartozom √ļgy is ha nem lesz. Mert bel√ľl magyarnak √©rzem magam, √©s ezt se a szlov√°kok se m√°s nem tudja kiverni belőlem!

Aki ezt már hungarizmusnak vagy egyébnek állítja be az meg nem olvasott történelem könyvet...
Szeretem Magyarorsz√°got!


Posted By: dushko

Posted On: Jan 18, 2008
Views: 3331
Re: Tam√°s J√°nos

Az els√Ķ l√©p√©s hogy a sz√ľl√Ķf√∂ldje valakinek a haz√°ja is legyen t√°n az ott √©l√©s... a k√∂vetkez√Ķ pedig a mekeg√©s-nyekeg√©s mentes elsaj√°t√≠t√°sa a hivatalos nyelvnek.
N√©kem sosem kellet igaz√°n f√©lnem magyarul besz√©lni mert tudtam, hogy b√°rmikor visszav√°laszolok a hivatalos nyelven tetsz√©s szerint finoman/durv√°n, b√°r n√©ha kellemetlen volt, mert pont az ilyen "az√©rt is tal√°lok okot a rendbont√°sra" t√°rsulatok csak indulatokat √©s h√°borg√°st keltenek ami√©rt sokak szem√©ben magyar=agresszor. Sz√≥val csak √°rtatok a magyars√°gnak, √©s most m√°r rem√©llem mindenki sz√°m√°ra √©rthet√Ķ hogy indokolt √©s okszer√Ľ e k√©rd√©s: Ki fizet ez√©rt nektek??!


Posted By: dushko

Posted On: Jan 18, 2008
Views: 2594
re:pif --- sep 26

Csak Spanyolorsz√°gban azok az auton√≥mi√°k,√ļgy mint n√°lunk a megy√©k, egy √Ķsi hagyom√°ny. Egy√©bk√©nt Ti bizony√°ra olyan kis okosk√°knak k√©pzelitek magatokat, h√°t eszetekbe juthatna hogy √Ķk egy picik√©t t√∂bben vannak ott mint Szlov√°kok √©s Magyarok vil√°gszerte!
√Čs megmondom mi√©rt kell nektek az auton√≥mia: mert csak k√©t nyelven besz√©ltek: 1.Csall√≥k√∂zi t√∂rt magyar 2.Agyonafekt√°lt pseudo-"pesties"; tov√°bb√° a magyarok kinevetnek titeket m√≠g a Szlov√°koknak m√°r mentek az agyukra.
Get a (!real!) life!


Posted By: Karol

Posted On: Jan 13, 2008
Views: 1700
hovada

Madarske hovada poch√°zam z ro¬ěnavy a nech√°pem ako si dovolujete o mne bezomna tu rozhodovat o rozdelen√≠ sloveska chodte do prdele ked sa v√°m u n√°s nep√°√®i.lebo za√®nem p√≠sat o diskrimin√°cii slovakou zijucich na juhu SLOVENSKA.Otrasne asi potrebujete dostat slovesku vzduchom chladenu aby ste sa spametali a nevitv√°rali napetie mezi ludmi


Pages [ 1 2 ] Next Page ->