Total Comments 12 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Edvard1

Posted On: Jun 24, 2012
Views: 896
köcsögök 4. kérdés

Valóban nem izléses ,DE..
HA a zöldek ,az állatvédők és egyéb önjelölt okostóbiások nem a józan értelem útján járva spécézik ki a kritizálandó eseményeket akkor ne várjanak csodát ,ha mindenféle jelzővel illetik őket ami ugyan nem izléses,nem ildomos ám a lényeget fedi..


Posted By: Kolompos Kristóf

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 2344
KÖCSÖGÖK!

Sracz, neked gondjaid vannak a szövegértéssel, próbáld meg újra, szép lassan... A háborúk hogyan is jöttek ide? Sehogy, picit átmentél demagógba. Valamely pénzügyi csoport valamilyen ármánykodása megspékelve járvánnyal és libakivégzéssel (sic!), erre harapna Mulder ügynök.
Trevnek jár a pont, én egy kalap alá vettem az egész kártékony bagázst, de valóban vannak zöld köcsögök is.


Posted By: buzi

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 2705
xxx

Akkora marhák vagytok, hogy az nem kifejezhető. Celsius fokban. Barmok.


Posted By: trev

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 2473
ízléses

Sracz, egyrészt a Föld népessége már elérte a 7 milliárdot, másrészt háborúk miatt nagyon kevesen halnak meg.
Ja, és nem csak az állatvédők köcsögök, de a zöldek is, úgy általában. :-)


Posted By: Sracz

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 1287
Köcsögök?

Köcsögök? Meg kihalt állatok? meg emberek fagynak meg? ÉBRESZTŐ! Az állatvédők IS befizetik a rendes adójukat, amiből a kormányoknak kellene arról gondoskodni, hogy az emberek ne fagyjanak meg az utcán. A libamáj ügynek semmi köze az állatvédőkhöz, ha figyelnéd a történéseket a világban, rájöttél volna magad is, hogy valamely pénzügyi csoport érdeke az volt, hogy korlátozza valamilyen módon a magyar libamáj exportját. Elsőre ez nem sikerült a tömés korlátozásával, így hirtelen és véletlenül felütötte fejét a libainfluenza, aminek köszönhetően libák tízezreit végezték ki szintén nem az állatvédők. Azóta már nincs baj a magyar libamájjal, pedig a maradék libák ugyanúgy tömődnek mint az elődeik.
És hogy kihalt már az állatfajok nagy része? Valóban. De jelenleg mintegy 5,5 milliárd ember él a földön... Összeszámolnád azt is, hogy mennyien haltak már meg összesen csak a háborúk során -amiket szintén nem a "köcsög" állatvédők indítottak- az elődeikből?


Posted By: Wiz

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 1083
és ha ízléstelen?

Köcsögök? Igen.
Ízléses? Nem.
Van hozzá köze bármilyen hatóságnak? Semmi az égvilágon.


Posted By: Vladimir Iljics Begin

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 1268
Állatvédelem

Vannak persze védett állatfajták, aki azokkal viccel, az repül... ezek közé tartozik az öntellt fajankó Mocskor és két Mefisztó pofájú fajtársa is... Jól jellemzi az ország erkölcsi és szellemi leépülését rádiós jelenlétük és "népszerűségük". Szerencsésebb országokban ezeket a kártevőket mikrofonközelbe nem engedik....


Posted By: Kolompos Kristóf

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 1825
5. kérdés

Igaza van az előttem írónak, irrelelváns kérdés, ráadásul manipulatív. De ha már feltették, igen, köcsögök, amiért sokszáz ember munkáját vették el a libamáj-üggyel, amiért boldogan tapsikolnak a menhelyre tízmilliókért épített fűtött kutyakenneleknek, miközben emberek fagynak meg az utcán, amiért ma börtönt lehet kapni, ha egy kutyába rúgok, és még csak eljárást sem indítanak, ha egy emberbe, amiért a szájukat tépik olyan állatokért, amikről még csak a tv-ből hallottak, ésatöbbi. Szóval igen, anti-nemecsekként csupa nagybetűvel: KÖCSÖGÖK.
Még egy apróság, csupán érdekességképp: a Földön valaha élt állatok 999 ezreléke már kihalt. Ilyen az élet...


Posted By: Gabor

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 1812
Izlésrendőrség?

Nem mindegy, hogy ízléses-e? Szalai Annamária feje ahogy kinéz az talán ízléses? Nem az, és mégsem tiltjuk be, nagyon helyesen.

Elképesztő.


Posted By: sipike

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 1400
Ön szerint ízléses, ha egy országos kereskedelmi r

Túlzásba viszik az állatmentést. Több tízezer évvel ezelőtt is haltak ki állatok, ez a evolúció. Szerintem is köcsögök.


Posted By: szusi

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 648
ÍZLÉSES????

totálisan irreleváns kérdés!


Posted By: Földes Balázs

Posted On: Jun 23, 2012
Views: 814
"ízléses"

Nem ízléses. De ízléstelen dolgok mondása a rádióban szerintem nem hatósági ügy. (Jó, biztos vannak valamiféel szubjektív korlátok, de ez még nagyon messze kellene, hogy legyen bármilyen tilalmas dologtól).