Total Comments 3381 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: ehmm

Posted On: 6 days ago
Views: 747
hi

Mencari abg top area Johor..sila la ws sy 01112142158..area Johor sahaja..tq


Posted By: rempit boy

Posted On: 6 days ago
Views: 714
perlukan duit

Nk rempit perlukan minyak dh tentu nk kena duit,so abg2 top,bottom,akak2 nyah nk gunakan sy,sy ok,janji dpt 10,20 pn ok,janji ada minyak boleh rempit,umr sy 18,tp sy xnak batang terlalu besar,sy ni kecik je,penah kena paksa isap tu pun terpaksa nk kn duit,janji ley rempit,ok


Posted By: James

Posted On: 7 days ago
Views: 737
Cari abang /Adik Malay

I indian guy .I nak cari kawan atau abang angkat/ayah Malay.Saya 41 bujang.Klu abang abang yg dah kawin lagi bagus.Call saya 012-6328447
saya ni open minded


Posted By: Nan

Posted On: 7 days ago
Views: 719
URUTAN TRADISONAL INDIA- KERELA

Terima kisah serta Gembira atas sambutan yg baik di Penang,Johor serta Perak.Sekali lagi di Penang pada 29 November 2014
Urutan Tradisional Indian- KERELA
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedic.
Incall last pukul 11.30mlm.


Posted By: JIMMY

Posted On: 7 days ago
Views: 704
Cari BTM dan FLEXI

Sesiapa gay yang sekitar Gopeng...Ipoh dan sekitarnya boleh wassap or wechat my number 0126283649.pada 4hb hingga 8hb.12.2014 i akan berada d sana.yg penting baik dan iklas yg paling penting lelaki keras.selamat berkenal.


Posted By: JIMMY

Posted On: 7 days ago
Views: 697
Nak BTM dan FLEXI

I Akan Berada d Gopeng Perak Pada 4hb.12.2014 hingga 8.12.2014 sesiapa yg free boleh la berjumpa dgn I pada hari tersebut.yang penting BTM dan Felxi Sahaja.pastikan diri anda tidak lembut.boleh la wassap or wechat my no.0126283649.yang penting baik dan iklas.selamat berkenal.


Posted By: Abg Din

Posted On: 8 days ago
Views: 796
pada yg suka menghisap

nak isap batang??
email tetteka@terra.com.br
Area Kajang


Posted By: Do anything

Posted On: 8 days ago
Views: 800
LELAKI PILIHAN SAYA

Ada sesiapa yg nak kan sy.. Shemale or gay pun ok.. I akan buat apa2 je in sex..even extreme sex..mcam drink cum/pee and eat ****..nak gangbang i pun ok..kedah area k..
01114454517


Posted By: teruna kesunyian

Posted On: 8 days ago
Views: 866
mencari cinta.....

teruna sunyi...
perlukan cinta seorg lelaki...>25
sye 18 thn....


Posted By: Abang Dane

Posted On: 9 days ago
Views: 861
abg juga kesunyian

Wawan:
abg pon kesunyian ni... jom jumpa
email abg kat tetteka@terra.com.br


Posted By: wawan

Posted On: 9 days ago
Views: 840
sunyi

Area kajang ade ke yang nak teman?


Posted By: arjuna pacak

Posted On: 9 days ago
Views: 838
cari adik angkat plu area taiping

sy umur 30 nk cari adik angkat area taiping
I'd wechat bff9384
0175892210


Posted By: mmm

Posted On: 9 days ago
Views: 854
knl2 je

Id wc...shah1130


Posted By: fizzz

Posted On: 9 days ago
Views: 841
Haiii

saya 18 y/o
ada sapa2 nak ke :((((
area kajang je
kurus, bottom


Posted By: zarul

Posted On: 10 days ago
Views: 835
plu

Jom plu2 dtg aeon taiping,jumpa kt sna,pondan, lembut,gemok,chuby cm babi,tua tak payah ar:-)


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->