Total Comments 11956 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: zaha

Posted On: yesterday
Views: 634
st8 utk st8 jb shj

Str8 nak cri str8 boy @ married guy area jb..utk str8 shj chinese n malay dok jb.yg nak try2 ske utk fun ..yg x pnah rse n yg nk tau pe rse sex sama dgn laki2..nk try sme fun sms nme age n dok ne ok...0107027427


Posted By: syafira

Posted On: yesterday
Views: 643
to syaza

Amboi2 punye sedap type ehh.klu org gay pn dilaknat apatah lgi dgn bapok mcm i ni.awk tau si bobby tu pn same jer lh mcm i ni.syafira xmau gaduh ye cme syafira nk bela si bobby tu jer sbb u xbace leps2 punye ker.


Posted By: Naughtylio

Posted On: yesterday
Views: 668
Mencari

Sapa2 yg nk hisap sy pya btg blh la yerw..
Area penang saja..moneyboy here..murah2 jerw..
0147463410..


Posted By: am

Posted On: yesterday
Views: 689
Asrul Nak BJ ni high test

hahaha, asrul ni taste tggi, hari tu aku sbb serius nk bj dia trus block. lol


Posted By: Asrul

Posted On: yesterday
Views: 698
Blowjob kl selangor

Hi guys. Asrul here 27 thn nak cari plu area KL dan Selangor je untuk blowjob sama2. Nak umur bawah 30 je. Whatsapp only 0172231057. Call/message takkan dilayan


Posted By: azwa

Posted On: yesterday
Views: 704
melaka area


kitorg tgh cari adik angkat yg bwh umo 20thn. no tu daddy n jgn risau la sbb kitorg young guys x chubby & bkn daddy, just cari adik utk jdkn kwn jln2 & lepak2. kami blh dikategorikn hv good looking. prefer area melaka dn sekitar saja

brminat? blh pm ke wechat id: mypopstar


Posted By: Apis

Posted On: yesterday
Views: 713
Plu

Nak kenal ws aku, mana tau jodoh.. Hahahaha 0133877346


Posted By: mr chubby cute (faez)

Posted On: yesterday
Views: 694
cari kerja kosong..

Hi.. saya Mr Chubby Cute Faez.23 Tahun. bru hbis degree dlm Business Admin (IBF). Ade x sape2 nk offer i Keje.. I x demand sangat. janji kerja Halal, kt Alor Setar or jitra. Gaji x kisah la dpt sebulan dlm rm600-rm700 pun ok dh. Please majikan2 yg tengak2 tu klu ade kerja kosong call me at (013-5271102). Please klu dpt kerja i bg special service kt majikan tu hehe .. ape dye (1) free body massage 1 hour only. (2) free kulom batang engko (tiap2 kli i free) hehe. dan (3) free **** saye hehe (terma dn syarat) hehe.. tolong la ye boring dok umh dh 6 bulan x keje tau.. huhu.. i cute tau...


Posted By: cha

Posted On: yesterday
Views: 682
chacha@ymail.com

Dude or suami orangg
Whatapp 0196836294
Deposit 50 , free servis kalau bankin deposit


Posted By: tsunami

Posted On: yesterday
Views: 687
nak cari perempuan sahaja

nak cari perempuan saja area jb

Hi nama i steven ...
Umor 28
Bangsa cina
Tinggi 177cm
Berat 88kg
Nak malay saja perempuan
I suka masak ,suka badminton,suka swimming dan suka bersih...I nak seorang perempuan boleh sudi kwn sama i....I bukan seorang laki yg jumpa jek sex terus ...bila masa tu sampai biar berlaku Dengan masa yg sesuai ...btg i serdehana jek tapi bersih dan cantik.. I pun bukan laki jenis ganas dan kasar bila romen...I suke play slow and soft... X paksa kalo x nak sex dulu .....i memang hormat segala yg u x suke ...asal saya perak company Kl kerja jb... nak cari girl area jb ....bilik I besar dan bilik air disediakan... umah company i ada swimming pool so sesiapa perempuan yg minat berenang I boleh ajar....
Nak tengok gambar i add wc stevenmimo...ws 0167781559.....I nak Malay saja... memang suke malay...ex girl i sebelum ni pun malay....scandal I sebelum ni pun malay ...dun ask me why.....I pun tak tau kenapa memang suke malay sangat....kalo boleh dtg umah i...I layan you macam queen....sebab hobi masak...makanan disediakan...I give u boy friend feel...harap dpt jumpa u... girl...yg laki semua jangan add ...kalao laki nak kwn biasa ok ...gay keh plu ...semua tu Jangan.... memang i nak perempuan saja...sekian terima kasih.../::)/::)/::)/::)/::)


Posted By: tsunami

Posted On: yesterday
Views: 683
nak cari perempuan sahaja

Hi nama i steven ...
Umor 28
Bangsa cina
Tinggi 177cm
Berat 88kg
I suka masak ,suka badminton,suka swimming dan suka bersih...I nak seorang perempuan boleh sudi kwn sama i....I pun bukan laki jenis ganas dan kasah .....i memang hormat segala yg u x suke ...asal saya perak company Kl kerja jb... umah company i ada swimming pool kali u yg minat berenang I boleh ajar....i memang suke malay...ex girl i sebelum ni pun malay....scandal I sebelum ni pun malay ...dun ask me why.....I pun tak tau kenapa memang suke malay sangat.... ..harap dpt kwn sama u... sekian terima kasih.../::)/::)/::)/::)/::)


Posted By: Apis

Posted On: yesterday
Views: 700
Plu

Nak kenal Add wechat id:apiismustafa


Posted By: am

Posted On: yesterday
Views: 670
mencari lelaki gay untuk long term relationship


saya am, muka biasa just nice, not chubby, maybe bottom, umur 24, dok area shah alam.

mencari good guy with good look umor around 20-28 utk having long term relationship. no chubby. no lembut. sex only upon request, i will be ur sex slave. just nak someone who truely loyal. preferably top.

0179100415. whasap only. text me with your face first. mse msg tnjuk muka anda dlu. salam.


Posted By: musa

Posted On: 2 days ago
Views: 762
kenalan n kawan lelaki gay top

saya musa dari selangor cari kenalan dan kawan lelaki gay Top boleh wahsap 01117545890


Posted By: irul

Posted On: 2 days ago
Views: 787
jom berkenalan

hye jom berkenalam tk kesh boy or girl yg penting ikhlas berkwn k tk minat pda gay hnya nk brkwan blh whatsapp 01126331621 ..


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->