Total Comments 2937 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: JuChin

Posted On: 9 days ago
Views: 755
Nk cari kawan straight

Hi ada x abang2 straight polis or askar kt cni... Nk kawan boleh??? Email me your number ok enigmautree@gmail.com


Posted By: stress

Posted On: 9 days ago
Views: 788
mencari bapa angkat or abang angkat

mencari bapa angkat or abang angkat di area penang sahaja . Kalau ada y berminat msj sy kat fb . Name fb : sam bdk stress


Posted By: kokobie

Posted On: 9 days ago
Views: 790
nk isp kote.

Hai sye lembut n chubby. Nk cari abg .or snggup terima i ... Ni no sye 0174061311 atau id wexhat miow89


Posted By: boy

Posted On: 9 days ago
Views: 792
nk cri abg angkat yg dok area perlis shja

nk cri Abg ankat yg kurus shaja tk mau yg gmuk kurus tetapi hensem my id wechat ardy335 my number 01112508184


Posted By: azlan

Posted On: 9 days ago
Views: 791
layan sanggap je..

mok55257388@gmail.com


Posted By: azlan

Posted On: 9 days ago
Views: 795
layan sanggap je..

kepada gadis yg takut nak buat sex tu tak pe,boleh kite lyn sex tel ke,jumpe kejap pegang,rancap jap ke,tkar pic,dgr suare gersang,boleh email sy ye,t i cll u all gurl....


Posted By: kokobie

Posted On: 9 days ago
Views: 812
nk cari abg angkt atas 27

Hai sye ni chubby lembut..nk abg angkt.. Ni no sye 0174061311


Posted By: NAN

Posted On: 10 days ago
Views: 841
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala


Posted By: NAN

Posted On: 10 days ago
Views: 816
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Terima Kasihh yg tak terhingga Utk Pelanggan DiPenang
yg memberi sambutan yg menggalakan.
Saya akan dtg lagi pada 5 hingga 7 SEPTEMBER 2014
Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala


Posted By: Aiman

Posted On: 11 days ago
Views: 974
Mencari adik angkat lelaki bawah 20th

Adik2 area johor terutama dipontian sila msj abg 01114790789



Posted By: Pink Girl

Posted On: 11 days ago
Views: 928
I AM HORNY

I NEED SOMEONE TO FILL MY DESIRE. WORKING AS EXECUTIVE MANAGER. I CAME FROM IRAN. FEEL SO LONELY IN MALAYSIA. PLEASE SOMEONE TO SATISFY ME. I STAY ALONE. CALL ME AT 017 6557142 OR OFFICE 03 21667644. MY NAME IS POOYAN. PLEASE I NEED BIG COCK. I LOVE YOUUUU


Posted By: wan iskandar

Posted On: 11 days ago
Views: 936
mencari akak angkat yang sporting habis area perak

Im wan.mencari akak angkat yang berumur 18 keatas area perak yang sporting habis...sudi boleh add wechat or whatapp..
Id wechat: waniskandar1
Whatapp: 0146009516.
*nak lebih2 boleh bincang k..
*saya budak fitness..


Posted By: wan iskandar

Posted On: 11 days ago
Views: 931
mencari akak angkat yang sporting habis area perak

Im wan.mencari akak angkat yang berumur 18 keatas area perak yang sporting habis...sudi boleh add wechat or whatapp..
Id wechat: waniskandar1
Whatapp: 0146009516.
*nak lebih2 boleh bincang k..


Posted By: wan iskandar

Posted On: 11 days ago
Views: 936
mencari akak angkat 18 tahun ke atas

Mencari akak angkat yg berumur 18 keatas..sudi add wechat or whatapp..
Id wechat: waniskandar1
Whatapp: 0146009516


Posted By: arul

Posted On: 12 days ago
Views: 1018
hi

jom watssap


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->