Total Comments 17599 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: xxx

Posted On: yesterday
Views: 650
miss muchuk

Cepat lah.mana abang abang ni..whatsapp cepat..tidak sabar nk kangkang ni. hi.call sahaja ye.01126637127


Posted By: Hater kau

Posted On: yesterday
Views: 669
Manusia bodo mane sebar no aku!

Abaikan penyebaran no palsu 0145270021 .tu no aku! .. Jangan sape2 lagi call atau berani mesej bukan2 kat no tu. .jangan nak buat aku mencarut bodo kat sini. Sape ntah bodo sebar no aku. Aku cari kau sampai dapat. .yang penting aku BUKAN GAY. Sape mesej aku lagi siap! Jangan nak buat aku gaduh lagi dgn isteri aku. Tggu je. .aku akn buat report!


Posted By: xxx

Posted On: yesterday
Views: 706
miss chenta

hi..jom whatsapp saya.01126637127


Posted By: s.b

Posted On: yesterday
Views: 691
friends ? TOP ONLY

hi aku 21 tahun. area seremban. tinggi aku 176cm and berat aku 89kg.

aku cari (TOP) adik angkat, abang angkat or kawan yang senang boleh sembang chat or call.

TAKNAK LEMBUT, GILA SEX.


berminat ? add wechat ; starboy4lyfe


Posted By: Faridz

Posted On: yesterday
Views: 678
Adik SEKOLAH

Mncari adik angkat or bdk sekolah under 15thun...nk yg btol2 ikhlas...x nk yg fake...byk sgt yg fake ...yg btol2 ikhlas dan trima i seadanya...hahahaha..umor bwah 15thun k...add wechat mfaridz17


Posted By: kurang ajar

Posted On: yesterday
Views: 692
bodo mane yg gune no aq

Sape yg gune no ni lagi aq report ni no aq 0182369382 sape yg chat aq ckp bukan2 siap aq bukan gay ye hormat sikit


Posted By: Dev

Posted On: yesterday
Views: 703
Seremban

Area seremban add saya top sini


Posted By: Alixee

Posted On: yesterday
Views: 710
Sape free skrg

Sape free skrg
Sanggap x?
Meh lah Sye blowjob
19 yrs old here
Area Puchong only
Lama x hisap ni
WeChat Add - xoxo_asyraf


Posted By: Zizie hanani

Posted On: yesterday
Views: 681
Sugar daddy diperlukan

Augar daddy diperlukan. Only 350 sebulan. Contact me 0175769498


Posted By: Baby_Boy_Slim_PJ

Posted On: yesterday
Views: 693
Jom mengechat..hahaha

Jom chat bottom sorg ney..ex aku ney..body mantop..chinese n malay mixed..orgnye kurus2 n pendek..paling takot kene paksa main(rogol)..stay Petaling Jaya,dok Kelana Jaya..suka cari massage..try la goda dia kalau dapat.. 010 7145042


Posted By: Dev

Posted On: yesterday
Views: 696
Seremban

Top here Indian
Wc thevaboii


Posted By: Abby

Posted On: yesterday
Views: 700
sex service

call 01137550071 ahhh


Posted By: Abby

Posted On: yesterday
Views: 679
sex service

call 01137550071


Posted By: Dev

Posted On: yesterday
Views: 676
Seremban

Any one interested im top here from seremban


Posted By: Asherns

Posted On: yesterday
Views: 704
Gay Bottom Chubby Area KL

.............
Mencari lelaki gay gemok/chubby kaler apa-apa pon boleh
Ada port tersendiri untuk sex
Umur bawah 35 tahun
Yg minat batang kote yg tebal/besar
Yg menjaga kebersihan diri (terutama sekali di bahagian kemaluan- kote & Bontot)
.........
Kepada yg slim/kurus sila jauhkan diri sebab lubang Bontot korang kecik kalau dipaksa masuk jugak nanti akan koyak lubang Bontot korang tu
.................


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->