Total Comments 3229 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Hakim

Posted On: 8 days ago
Views: 842
Cari mat rempit top kurus

Aku cari Yg umo 18 ke 25. Aku byr rm200. Bagi no Hp Aku contact.


Posted By: rahsia

Posted On: 8 days ago
Views: 876
just

just find Abg angkat or kwn yang betul2x mau kn sy jer. harap dapat whatsapp sy. 0148419523 area pinang


Posted By: .............................

Posted On: 9 days ago
Views: 904
cari plu gay

cari plu gay bottom/flex
di kl
melayu
WHATSHAPP@ LINE :0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: .......

Posted On: 9 days ago
Views: 929
cari plu gay

seseiapa gay plu Bottom flex dok sekitar k.l melayu Whatsapp 0196423105


Posted By: Win

Posted On: 9 days ago
Views: 914
cari tmen

yg mau kenal dngan aku..add whatsap aku...0136184354 khuss negri sembilan..aku tggu ya.


Posted By: Zack

Posted On: 10 days ago
Views: 939
Looking for mummy or daddy

I'm Zack,mixed Malay, 23 years old from KL, looking for good mummy or daddy for short term and long term. I like an intimacy as a friendship. For details about me, call or whatsapp me here, +6010 four two nine five seven four zero.


Posted By: ssss

Posted On: 10 days ago
Views: 939
m'cari kawan

boring nya xde kawan . ada tak yang sudi nk kawan dgn aku yg blh lepak sama2x. area penang sahaja jom chat 0148419523


Posted By: Hakim

Posted On: 10 days ago
Views: 951
Mencari mat Rempit muda kurus top

Aku cari budak Rempit. Aku byr Utk Aku isap Dan Aku di jolok ganas2


Posted By: zack

Posted On: 10 days ago
Views: 963
mencari awek nakal

hai gurlll...jom kenal2..
nk crik kawan..sunyi la..
msg ye 0173210734..(whatsapp)


Posted By: aiman

Posted On: 10 days ago
Views: 960
cari lelaki gemuk

Aiman 16 nak cari lelaki gemuk yang comel dan kalau boleh bawah umur atau pun sebaya nak yang muda yang tua tak best , tak kesah duduh area mana whatsapp number ni : 01112299053


Posted By: am

Posted On: 10 days ago
Views: 996
NK CRI ABG ANGKT ja X BLH DRI TU

Plezzzz kalau ad spa nk. Jdi abg angkt am
Whatsapp :01112539809
Wechat : amf5840


Posted By: am

Posted On: 11 days ago
Views: 990
NK CRI ABG ANGKT ja X BLH DRI TU

Pleazz kalau ade spa2 nk jdi abg angkt am
Whatsapp : 01112539809
Wechat : amf5840


Posted By: bttm 17

Posted On: 11 days ago
Views: 1020
blah blah

add my wechat : bmleyss


Posted By: .............................

Posted On: 11 days ago
Views: 986
Mencari teman hidup

cari budak gemuk chubby cina/melayu/india
sekitar wangsa maju,setapak
k.l
0196423105
whatsapp


Posted By: zarul

Posted On: 11 days ago
Views: 989
to amil

Biar betul,pergh mntak simpang la sgat2,nasib la aq x jumpa dia,sbb sblum ni dia ada ajak aq jumpa dia....Time tu aq ada kelas,masa tu jugak,mmbr aq bgitaw kt aq benda yg sama,tp gemok2 gedempol lemak2 sana sini gelebeh mesti ada bau busuk tu pun ada gak owg nk main dgn dia,cm na dia boleh jd seperti spisis itu#$%/@!%:-)*$/$>:-)sian2


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->