Total Comments 12718 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Aaff702

Posted On: yesterday
Views: 602
Gay Chubby Gemuk Comel

Siapa yang minat dengan gay chubby boleh add wechat: aaff702
Area gombak, Kolumpo. Lain pm tepi. TAK SUKA JANGAN ADD


Posted By: azamm..

Posted On: yesterday
Views: 598
mncari cinta

Sy azam 30.phg... nk tau lnjut wasup 01112500254.


Posted By: Mie

Posted On: yesterday
Views: 567
Help me

Hi..sesiape bleh tlg sy ..ambik sy kt hentian pekeliling kol 4pg nanti..dan sy prlukan duit skit xkisah la brape pun abg2 bgi sy nk buat tambang..sy cuma ad 20 ingit jer..nak sy buat ape pun sy sudi..sy lelaki sdkit chuby..


Posted By: :)

Posted On: yesterday
Views: 558
Hisap kote

Gay area kl addwechat:syaaze1 18tahun. Meh nak manja2 ngn nakal2 hehe


Posted By: wan

Posted On: yesterday
Views: 558
bosan.....nak cari kawan baru

hye..saya wan saya duk klang saya nak cari kawan perempuan dan lelaki yang bukan gay whatsapp saya 0196473672....


Posted By: Bee

Posted On: 2 days ago
Views: 589
Hai Ewin

Kamu di mana ya? Maunya teman, teman cowok, cewek atau waria hehehe


Posted By: ameer

Posted On: 2 days ago
Views: 610
cari plu area yan kedah

Sangap nak isap kote ni
Tlong add wchat sy id asy303

Kedah shja


Posted By: .............................

Posted On: 2 days ago
Views: 627
cari chubby gemuk

Nak cari adik angkat lelaki btm/flex boleh main seks
whatsapp01115684424 wechat mizirock2016
area gombak,selayang,serdang
cheras,dan lain -lain lagi tempat kl


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: 2 days ago
Views: 634
............

Nak cari adik angkat lelaki dan perempuan whatsapp01115684424 wechat mizirock2016
area gombak,selayang,serdang
cheras,dan lain -lain lagi tempat kl


Posted By: ADam

Posted On: 2 days ago
Views: 623
Cari Sugar Daddy

Cari Daddy area KL/Selangor

Daddy/abah/ayah yang nak sugar baby lelaki boleh whatsapp saya. Area KL/Selangor
sahaja.

Saya 65kg, 5' 6" tinggi, suka bersukan. Nak cari sugar daddy yang boleh bela saya dan yang saya boleh anggap mcm ayah/abang angkat.

0197962838 Adam. Whatsapp me to intro. Serious only.

Yang lain kita bincang sama-sama. Thanks


Posted By: Shahrull

Posted On: 2 days ago
Views: 727
Nak anak angkat atau adik angkat lelaki bakal boyf

Nak adik angkat lelaki merangkap boyfran battom.!!!

Nak yg seriuas jujur iklas penyayang rajin.
Nak yg Slim sebab abg X cubby.
Nak yg comel ala2 hansem sikit.
Nak yg ber Umur bawah 23 tahun.

Kalo boleh ariea Shah Alam sebab abg tinggal Shah Alam , Selangor KL sahaja ,negeri lain di pertimbang kan..

Ad di whattsapp 0175786992 Shahrull


Posted By: huhuhu

Posted On: 2 days ago
Views: 756
nak noty2

saya nak cari gadis2 yang noty wechat id katak_ranger


Posted By: Mastura

Posted On: 2 days ago
Views: 773
Nak batang tahan lama

Please **** me and i will pay u. 0179939289.


Posted By: Haikal

Posted On: 2 days ago
Views: 801
Faceless sex chat

Hi, kalau siapa yang tengah sangap tu bolehlah wechat id ni haikal_ali87.


Posted By: Ewin

Posted On: 2 days ago
Views: 798
cari tmen

Hai....ada yg mau brtmn gak dngan aku..
aku org indon..
My wasap..0174523411


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->