Total Comments 22279 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: arman

Posted On: 11h ago
Views: 280
konek 18 tahun hehe

siapa yang nak tengok konek 18 tahun ni add wechat zul_barkota99 .. panjang konek 7 inci


Posted By: Habib

Posted On: 12h ago
Views: 308
Renungkanlah selamat beramal prof izi

meminta maaf bukan Bererti kamu salah org lain Benar tapi hati mu bernilai lebih tinggi dari egomu#dakwah sokmo


Posted By: Habib

Posted On: 12h ago
Views: 313
Renungkanlah selamat beramal prof izi

Seminar maaf bukan Bererti kamu salah org lain Benar tapi hati mu bernilai lebih tinggi dari egomu#dakwah sokmo


Posted By: hafidz hafis

Posted On: 12h ago
Views: 312
Mencari abg angkat atau pasangan

Assalamualaikum dan selamat petang saya hafidz hafis 24 tahu berasal dari taiping perak saya baru sekarang bekerja di kuala lumpur dan asaya tengah mencari tempat tinggal untuk sementera waktu dan saya juga ingin mencari abang angkat atau boyfriend sekarang sesiapa yang berminat boleh pm saya di talian 0166835342 saya nak cari yang ihlas sahaja


Posted By: Taubat

Posted On: 13h ago
Views: 313
Wahai insan

Bila izrail dtg memanggil.taubatlah sebelum dtg lima,perkara,sihat sebelum,sakit,tua,sebelum tua.kaya sblum miskin,lapang sblum sempit hidup sblum mati


Posted By: jimm

Posted On: 13h ago
Views: 312
hisap batang

nak hisap batang. batang yang besar.tebal
saya hisap sampai u panchut. urut batang
sampai u panchut 017664132_


Posted By: Sangap

Posted On: 14h ago
Views: 300
Mencarigay slim nk videocall

Aq nak cari 18 tahun ke bawah yang nak fonsex yang bole bagi aq stim sampai pancut
Aq 18 badan fit slalu main gym jom la video call ngan aq
Intro ngan gambar dulu baru bole
Ws 01121598658


Posted By: afiq

Posted On: 16h ago
Views: 337
sangap sngat ni nk isap

hye i sangap ni nk seks nk kne jolok and isap batang
jum main smpi puas i blnja rm100 ws call 0132002940
area pj kl serius only


Posted By: jay

Posted On: 17h ago
Views: 346
raya nak dekat,boleh order gelato comel

raya dh nk tiba,perlukan sesuatu yg baru?sy ada jawapannya adalah-->

gelato comel!!!!

-pelbagai design Dan corak seperti doraemon,hello kitty,transformer Dan lain2.
-boleh order minimum 100batang(1batang rm13 je,tgh murah)
-minimum order 3hari
-harga tak termasuk penghantaran
-berminat sila whatsap ke
011-19249579


Posted By: Gubawi Gubawa

Posted On: 18h ago
Views: 360
Cari Adik Angkat Lelaki

Cari adik angkat lelaki yg slim, str8 act dan berumur 18 - 25 tahun area shah alam, klang, puchong, banting untuk teman lepak, ngeteh atau karok.

No Money Boy, Soft, Video Call Boy, Shemale, Gemuk

add id wechat: bentalara


Posted By: Guy

Posted On: 18h ago
Views: 361
Teman mesra

Hi girls, ajak jumpe and have fun. Area masai, johor. Kalau berminat boleh sms ke no I 0162278278. I'm a guy. Don't be shy~


Posted By: Chubby

Posted On: 19h ago
Views: 345
Need husband or Daddy top

I'm Chubb bottom boy
WS 017 3021153
Wchat ashashliegh93


Posted By: .........

Posted On: 19h ago
Views: 352
jgn add

tlg jgn add lagi no ni 01110200965


Posted By: sangkelembai

Posted On: 19h ago
Views: 348
teman melancap dlm fon

Cari teman melancap dalam fon..
Bila2 nk pon boleh..
Add wechat..sangkelembai_01
#perempuan sahaja..


Posted By: Loverboy

Posted On: 20h ago
Views: 364
Loverboy

Hi.girls nk yg pnjang dan
Bsar tebal.only serious
Ws 0149745051 mpuan Sahaja
Jom nk happ2


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ] Next Page ->