Total Comments 2912 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: alang

Posted On: March 3rd
Views: 2327
hahaa

Aq suka haha.. along trus kn semangat anda


Posted By: to along

Posted On: March 3rd
Views: 2313
pondan2 tu mesti dah masuk lokap

....apehal ...pondan2 Melayu dah pupus kat Taman tasik Taiping ???...mesti diaorg semua dah kena tahan dlm lokap ....kat lokap tu senang la abang2 polis tu nak membontot pondan2 tu ...maklum la , nak sewa hotel kang takut kantoi ...akibatnya , pondan Bollywood yg kongker ...pondan Bangla takde ke ????


Posted By: muah

Posted On: March 3rd
Views: 2261
hmm

apakata abg2 top, letak wechat id dye kat sini and i akan add ;)


Posted By: huhu

Posted On: March 3rd
Views: 2227
hello

Boringnyaa


Posted By: along

Posted On: March 2nd
Views: 2256
pondan

Taman tasek taiping pondan2 india punyala ramai mana pondan2 melayu ,pergh gerun tngok pondan2 india besar2 mcm atlet siap letak meja sambil minum bear,takut aq tngok bukn nmpk mcm bollywood dh mcm hoddohwood,klau tidak dlu2 pondan melayu port kt tmpt tu adala keta peronda polis doq ngulat skali lepak2 dngn pondan melayu,la dh xdaq dh mna p ka tkot kot


Posted By: kris

Posted On: March 2nd
Views: 2272
single

Haiii ... saya kris .. 17 tahunn .. mencarii lelaki yg hensem comel kurus .. saya single .. but saya xkurus dan x gemok .. sederhana jee .. 174/69... klau ada .. add wechat saya :akissshh_97 atau whatsapp saya .. 0196142925...mesej xakan dilayann ... kredit xdaaa ..


Posted By: bujanglapuk

Posted On: March 2nd
Views: 2198
cari teman bottom

hai..sesiapa yang bottom tu bolih la kenal2..0192469609


Posted By: syariff

Posted On: March 1st
Views: 2267
nak cari kenalan gay sarawak

Hai, ada ke kenalan plu kuching or samarahan.... kalau boleh more prefer to muslim, xsuka lembut... kalau ada contact me... prefer umr 25>, yang dah kahwin pon x kisah...
0109198367


Posted By: syariff

Posted On: March 1st
Views: 2214
nak cari kalenalan gay sarawak

Hai, ada ke kenalan plu kuching or samarahan.... kalau boleh more prefer to muslim, xsuka lembut... kalau ada contact me... prefer umr 25>, yang dah kahwin pon x kisah...
0109198367


Posted By: syarifg

Posted On: March 1st
Views: 2082
nak cari kenalan gay Sarawak

Hai, ada ke kenalan plu kuching or samarahan.... kalau boleh more prefer to muslim, xsuka lembut... kalau ada contact me... prefer umr 25>, yang dah kahwin pon x kisah...
010919836


Posted By: pondan tua gila seks ngan jantan tak guna

Posted On: March 1st
Views: 2095
dasar jantan sial perosak anak dara org ...phuii

...aku ni pondan tua nak mampos nak masuk kubor ...tapi aku tak sedar diri ...aku minat budak2 sekolah yg jahat2 malas nak belajar , yg suka buat kurang ajar kat cikgu korang tu ...korang kontek la aku ...gerenti aku kasi korang jolok bontot aku puas2 ...lagi korang suka buat perangai kurang ajar kat cikgu korang lagi aku suka ...umur mesti dlm lingkungan 13 - 17 tahun ...


Posted By: pukimak kau jantan

Posted On: March 1st
Views: 2048
cari jantan sundal ..

...hello guy ...aku betina sundal kat Kl ...aku nak cari jantan sial , tak guna perosak anak dara org ...jantan yg baik2 aku tak mau ...kalau korang ada pengalaman rogol anak dara org ...korang lah yg aku carik ...aku memang suka jantan pundek sial anak haram macam korang ...sila sms kat 012 -3456789


Posted By: sudah2 la tu

Posted On: February 28th
Views: 2038
tak payah kacau wan manggis lagi

...apa lah korang ni ...wan manggis sendiri cakap dia dah tak nak terlibat ngan gay ni lagi ...dah la tu ...tak payah la sakat dia lagi ...kesian dia ...kepada ashaari pun ...tak payah la post apa2 lagi pasal wan manggis ...buat tambah dosa je ...baik gunakan masa tu untuk cari gay lain ...ada jugak faedahnya ....


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: February 28th
Views: 1968
cari chubby gemuk

SESIAPA NK MAIN SUKA-SUKA
GEMUK,CHUBBY,GEMPAL
TAK NK TOP
TAK NK MONEYBOY
K.L,PUTRAJAYA,SELANGOR
WHATSHAPP@ LINE :0196423105
FACEBOOK:mdalimizi57@yahoo.com
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: JIMMY KL

Posted On: February 27th
Views: 2051
Friend and Fun

Jom kawan-kawan kita kenal-kenal,khas buat lelaki flexi dan btm sahaja yang pasti jgn lelaki lembut.yang tinggal sekitar kuala lumpur.boleh wassap n wechat my no 0126283649.jgn msg or miss call.tq


Pages [ 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ] Next Page ->