Total Comments 3119 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: risky

Posted On: May 6th
Views: 2946
cr kenalan gay bottom or top utk apa aje

Hai sudi knl la dgn I ok.gay2 yg open minded diutamakan
Whassup 01124138251.
Whssup aje....I ntn


Posted By: risky

Posted On: May 6th
Views: 2935
cr kenalan gay bottom or top utk apa aje

i sesiapa yg sudi knl whassup I ok 01124138251 Only
Whassup aje


Posted By: akil

Posted On: May 6th
Views: 2866
enjoy wetchat bottom or top gay

Enjoy utk berkenalan dgn gayboy semua....open mindede dipersilakan...just for happy happpy time..
ID WHETCHAT pemudaharapan567


Posted By: akil

Posted On: May 6th
Views: 2820
cr kenalan gay bottom or top utk apa aje

Hai sesiapa yg sudi knl wetchat I ok..nak ken dgn gay semua aadik gay yg masih sek pun ok.student ok.jgn open minded.WHETCHAT ID pemudaharapan567


Posted By: eka

Posted On: May 5th
Views: 2842
looking for bf, top

Hey, I need your attention please.. sekejap je.. okay, I nak bf yg fit and romantic. I'm a model, 18, Malay, bottom .. and str8 acting..ohh, still virgin lol, I'm so classy and hot jugak lah. sapa rasa dia Mr right tu, reply post ni ye dgn your phone number or your wechat id xoxo ♥


Posted By: win

Posted On: May 4th
Views: 2906
orang indon ingin mengenal arti cinta org malaysia

hiii,,,slm smuanya,,,kamu semua pasti tau doong..aku ini siapa dan dari mana..? Kamu semua harus sadar bahwa cinta itu bukan lah napsu,,tapi cinta itu harus saling memahami,,
ada gak ya,,yang mau mencintai aku dngan tulus,,?kalao bisa orang yang top.
Aku gak kisah org mana2 pun,,love you buat yg membacanya.,
whatsap 0136184354,,cal ea aku tnggu..


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 4th
Views: 2887
cari chubby gemuk

CARI MAKWE SEKITAR K.L,PUTRAJAYA,SELANGOR
UMUR TAK KISAH,KERJA ATAU BELAJAR
BOLEH AJAK JUMPA
SABTU@AHAD

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: firas

Posted On: May 4th
Views: 2889
nk abg top,fit..area kajang,cheras.selangoq

text 0179913602


Posted By: pak jazz

Posted On: May 3rd
Views: 2856
urutan batin

Hisss....ADUIIIII belum sampai seminit dah TERPANCUT cepat KENDUR.........kepada sesiapa yg menghadapi masalah tadi boleh mendapatkan rawatan urutan batin rm50 selama 2 jam...free mandian sauna.( rawatan seluruh badan) di homespa therapy di tanjong karang , selangor....atau hubungi abg jazz di talian 01129080895 atau wechat atau whatsapp.......Aslmkm?


Posted By: klchaser123

Posted On: May 3rd
Views: 2646
nak cari lelaki chubby

siapa rasa dia chubby gay sila contact whatsapp 0129409221 atau wechat haikal1108


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 3rd
Views: 2633
cari chubby gemuk

Name:ahmadn tarmizi
tinggi:173 cm
Notis:nak cari bf bottom yang setia dan hot..
(no sissy, cubby dan perlu ada muka k...)
ade tak yg sudi????sekitar k.l,melayu
whatsapp dan wechat

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: firas

Posted On: May 3rd
Views: 2664
nak abg top hensem,fit

hai


Posted By: BudakUTM

Posted On: May 2nd
Views: 2702
Cari SUGARDAD

Hye..i fiz, i student utm skudai...if ada y sudi nk jadi sugardad, wassap la 01131711620.. cari y caring n loving...i 23 m jb....ex ahli sukan tinggi 173..berat 70kg....tough....area jb prefer....lau ada y sudi wassap k..i tunggu!


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 2nd
Views: 2699
cari chubby gemuk

KESEPIAN KESUNYIAN SESIAPA SUDI
TAK KISAH PEREMPUAN ATAU LELAKI GEMUK CHUBBY
MELAYU SJA
K.L SJA
0196423105 WHATSAPP
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: win

Posted On: May 2nd
Views: 2728
indon flex

hi..saye org indon nak cari bf top..saye umo 22..hubungi aku ya..0136184354..aku tuggu ya..


Pages [ 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ] Next Page ->