Total Comments 12050 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: fird@86

Posted On: July 11th
Views: 913
cari suami

Jom...area pasir mas...kb...kuala krai
0179010655


Posted By: Suami Orang UMUR 27 TAHUN

Posted On: July 11th
Views: 926
Nak gay PERLIS umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ARGHH BATANG TGH KERAS SYG.,,
ABG SANDARKAN SYG DKT DINDING..
KITA CIUM MULUT & ISAP LIDAH SAMA2..
ABG JILAT2 LEHER DAN TELINGA SYG..
BUKA BAJU SYG... ISAP2 PUTING SYG..
TGN ABG RABA2 CELAH PEHA SYG..
ARGHH SYG...,,
STIMNYAAAAAAA...MESEJ ABG.. 012-2632468


Posted By: Suami Orang UMUR 27 TAHUN

Posted On: July 11th
Views: 929
Nak gay KEDAH umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ARGHH BATANG TGH KERAS SYG.,,
ABG SANDARKAN SYG DKT DINDING..
KITA CIUM MULUT & ISAP LIDAH SAMA2..
ABG JILAT2 LEHER DAN TELINGA SYG..
BUKA BAJU SYG... ISAP2 PUTING SYG..
TGN ABG RABA2 CELAH PEHA SYG..
ARGHH SYG...
STIMNYAAAAAAA...MESEJ ABG.. 012-2632468,.,.,.


Posted By: Suami Orang UMUR 27 TAHUN

Posted On: July 11th
Views: 895
Nak gay PERLIS umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ARGHH BATANG TGH KERAS SYG.,,
ABG SANDARKAN SYG DKT DINDING..
KITA CIUM MULUT & ISAP LIDAH SAMA2..
ABG JILAT2 LEHER DAN TELINGA SYG..
BUKA BAJU SYG... ISAP2 PUTING SYG..
TGN ABG RABA2 CELAH PEHA SYG..
ARGHH SYG...
STIMNYAAAAAAA...MESEJ ABG.. 012-2632468,,,,,,


Posted By: Suami Orang UMUR 27 TAHUN

Posted On: July 11th
Views: 878
Nak gay KEDAH umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ARGHH BATANG TGH KERAS SYG.,,
ABG SANDARKAN SYG DKT DINDING..
KITA CIUM MULUT & ISAP LIDAH SAMA2..
ABG JILAT2 LEHER DAN TELINGA SYG..
BUKA BAJU SYG... ISAP2 PUTING SYG..
TGN ABG RABA2 CELAH PEHA SYG..
ARGHH SYG...
STIMNYAAAAAAA...MESEJ ABG.. 012-2632468,.,,.


Posted By: adam

Posted On: July 11th
Views: 930
nak cari 1 gay/bisex utk 3some dgn 1 couple malay

nak cari 1 gay/bisex utk 3some dgn couple malay (fit size)

tarikh : 12&13 julai
unlimited shot
lokasi :JB
costs: FOC
watsapp : 010dua95221kosong

ciri-ciri2:-
saiz minimum 8inchi keatas
tembam bonus
tinggi 170-175cm
berat 65-80kg
bisex wajib..
handsome
boleh tido skali dgn tunang saya.
yg serius saja akan dilayan.kalau siapa minat trus watsapp aku

1 laki je akan dipilih. akan join main dgn tunang perempuan saya.


Posted By: Kruz

Posted On: July 11th
Views: 904
Untuk wanita JB

Call me 01136827287


Posted By: Zairi

Posted On: July 11th
Views: 908
Indian please

Srs ahh weh craving kote keling...uhuhu keling area kajang please wc zairi5941 nak oral jerps malam ni


Posted By: khai

Posted On: July 11th
Views: 919
cri bottom

Jom la have fun..ade tk bottom bawah 22 thun..have fun kt Rumah I sabtu ahad ni.. whatsapp ye..017-3990731..


Posted By: Errayien

Posted On: July 11th
Views: 913
happy

Kepada Nick-Abah Chat adik maihh..Orang Utaqa haa..Id-Shaha538..nnt kita kenalkan diri kat wechat tau abah..😊


Posted By: Heyykall

Posted On: July 11th
Views: 945
Cari bf ( not chubby )

Add lahhh syee Kat wechat Id:haziqdee12 I always be there for you!! Tinggi 172cm , umur 17th .


Posted By: wayar hidup

Posted On: July 11th
Views: 970
to sesiapa hentam bobby

Wei korang, bobby tu memang motif dia nak buruk2 golongan chubby. Bila korang kutuk bobby, bermakna chubby2 lain terkena tempias sama. Betul cakap daun sup, bobby ada motif lain. Aku pun ada kawan2 jiran rumah aku gemuk. Bobby ni memang dajal. Penyebab fitnah. Dia memang sengaja nak buat kita semua pandang hina orang2 gemuk. Tapi tak tahu la apa pemikiran korang. Tapi cara bobby ni memang sengaja nak timbulkan sakit hati kalangan kita. Aku rasa aku ada syak sape bobby ni, budak tasik permaisuri tu. Tapi tak tahu la betul atau tak. Sebab dia memang anti budak2 chubby. Aku just cakap, sebab aku rasa bobby ni rasa macam seronok bila kita kutuk budak2 chubby. Bobby! Kalau kau rasa seronok buat macam nie baik kau hentikan. Kau akan menyebabkan orang lain pandang hina kat orang lain.


Posted By: Ddy

Posted On: July 11th
Views: 969
To Bobby yyy

Bobby bobby.. Kau ni dh kenapa siall.?
Duk meroyan jee...layer kat badan tu banyak kn?
Kalau boleh simpan sikit bodoh kau tu..
Tak sedar diri.


Posted By: wayar hidup

Posted On: July 11th
Views: 965
to sesiapa hentam bobby

Wei korang, bobby tu memang motif dia nak buruk2 golongan chubby. Bila korang kutuk bobby, bermakna chubby2 lain terkena tempias sama. Betul cakap daun sup, bobby ada motif lain. Aku pun ada kawan2 jiran rumah aku gemuk. Bobby ni memang dajal. Penyebab fitnah. Dia memang sengaja nak buat kita semua pandang hina orang2 gemuk. Tapi tak tahu la apa pemikiran korang. Tapi cara bobby ni memang sengaja nak timbulkan sakit hati kalangan kita. Aku rasa aku ada syak sape bobby ni, budak tasik permaisuri tu. Tapi tak tahu la betul atau tak. Sebab dia memang anti budak2 chubby. Aku just cakap, sebab aku rasa bobby ni rasa macam seronok bila kita kutuk budak2 chubby.


Posted By: fiq

Posted On: July 11th
Views: 954
abg agkt

cari abang agkt sahaja...


Pages [ 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ] Next Page ->