Total Comments 3244 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: jimmy

Posted On: June 11th
Views: 3297
Jom Main

lelaki gay or bisex....flexi dan btm saja.tak suka lelaki lembut. di putrajaya,serdang,bangi,puchong,atau sekitar yg berdekatan.call or wassap 012.6283649.make sure age 22 ke atas.miss calltidak di layan.tq


Posted By: NAN

Posted On: June 11th
Views: 3253
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala
PENANG pada 5 n 6 July 2014


Posted By: NAN

Posted On: June 11th
Views: 3167
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Cara Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan serta Urutan Batin.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
Cara Urutan Ayurvedic Kerala menggunakan minyak + losen


Posted By: cikrie

Posted On: June 11th
Views: 3175
cari janda sebagai teman

saya ingin berkenalan dengan janda umur klau bolih 40 tahun keatas..saya dari selangor..019 2959448.


Posted By: cikrie

Posted On: June 11th
Views: 3031
cari janda sebagai teman

saya ingin berkenalan dengan janda sebagai teman


Posted By: mie_zee

Posted On: June 11th
Views: 3036
cari teman hidup boy dan girl

SESIAPA NK MAIN SUKA-SUKA BOTTOM/FLEX GEMUK,CHUBBY MELAYU K.L (11/6/14RABU) DTG UMAH TMN SRI RAMPAI SETAPAK
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: Azmani

Posted On: June 10th
Views: 3020
saper nak isap batang...

siapa nak isap batang abg... mail ke eduardojulaton@yahoo.com area puchong/bangi


Posted By: emy

Posted On: June 10th
Views: 2878
hai

Nak cri abg atas 22..sy tnggi 174,brat 79,nk brang bsar..dah xthanla..0134165268,perak..jauh un xpa ley msg.


Posted By: bottom

Posted On: June 10th
Views: 2788
sape top

slim top yg nk main jom...area puchong..0172945608


Posted By: khoirul

Posted On: June 10th
Views: 2749
mencari sahabat sejati

Salam...sy khoirul,nak cari kawan yang baik khusus laki2 area kuantan,,ini phone sy 01115363644,,,


Posted By: mie_zee

Posted On: June 9th
Views: 2892
cari teman hidup boy dan girl

SESIAPA NK MAIN SUKA-SUKA
MELAYU SJA KL SJA BOTTOM/FLEX
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: mohd hilmi

Posted On: June 8th
Views: 2884
mncari adk angkt

Sy mncari adk agkt umur 18thn ke bwh.yg dr kota bharu.nk yg ptih gbu.klau nyah lg baik..col sy 017-9570227..cpat2 msj sy.ad hal pnting nk bncang..


Posted By: mohd hilmi

Posted On: June 8th
Views: 2814
mncari adk angkt

Sy mncari adk agkt umur 18thn ke bwh.yg dr kota bharu.nk yg ptih gbu.klau nyah lg baik..col sy 017-9570227


Posted By: adek

Posted On: June 8th
Views: 2819
abg angkat or friends

nak abg angkat sorg bole x ? y ad janggut n misai diutamakn kalo ad, hehe tinggal no fon 6ti sy msj, btw sy bru umo 18 , sy bese2 je orgnyer, sy nak abg angkat y Boleh bg Mase ntok saye brmsj or etc sy x minx duit cuma minx Mase jer , btw kalo sesape y nak berkwn pon bole gak, jngn riso sy open minded :)


Posted By: Jerry

Posted On: June 8th
Views: 2796
Hye..

Nak chat noty2 & fonsex add my whatsapp 0128828846. lets have fun.


Pages [ 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ] Next Page ->