Total Comments 2933 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: dak UTM

Posted On: March 10th
Views: 2530
sedar la diri dak UTM

betol too aku sokongpendapat yang money boy bagi... aku pon x lokek gak bagi dak dak money boy ni duit... dorang pon ada hal nak pakai duit tapi aku kene gak pk berbaloi tak duit yang aku laburkan nie untuk perkhidmatan yang dorang bagi...

takat dak UTM yg aku jumpa nie emang la x puas hati takat jumpa ringan ringan dia plak xnak isap konek aku... muka dia pon aku xselera sangat la bukan jambu pon biasa jer...


tapi tiap bulan nak 5 ratus... tiap kali jumpa nak 1 ratus lebeh katakan 150 ringgit 4 kali jumpa 1 bulan 600 ratus....

ko pk la sendiri.... aku doakan ada sugar dad yg baik la nak kasi ko dak UTM 600 tiap bulan tanpa dapat apa apa hahaha aku tarik diri da... mula ada hati gak nak tolong ko... tapi urmmmmm ko paham paham la yeeee...


Posted By: to budak UTM JB

Posted On: March 10th
Views: 2506
harga moneyboy kena lah berpatutan

....aku biasa ambik moneyboy kat KL ni ...biasa harganya .....kalau ringan2 - rm 10.00 ......kalau nak isap batang - rm 30.00 - rm 50.00 .....kalau nak bawak tido semalaman - rm 60.00 - rm 80.00 ..........kalau nak jolok bontot ( fu*k)- sekitar rm 60.00 dan ke atas .....
....biasa harga ikut individu tapi biasanya itulah kadar purata bayarannya ....ada yg cuba2 nak charge rm 200.00 ke atas tapi kitaorg bo layan ( ye lah , muka tak hensem mana nak charge mahal2 ) .......jadi kalau awak nak RM 500.00 ringgit tiap2 bulan , kena lah berbaloi ngan perkhidmatan yg ditawarkan ....cubalah risik2 dulu harga pasaran ...ni main hentam je ...kan dah tak laku ....orang marah lagi ...



Posted By: g.i.joe

Posted On: March 9th
Views: 2561
gayboi terhangat

moneyboi terhangat umo 18 area seremban byran ikt suka janji.puas berminat col 0179174491


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 8th
Views: 2544
CAri SugarDAD


i...sy m 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor
i x main blkng..n cari papa y penyayang...


Posted By: along

Posted On: March 8th
Views: 2543
hilang

Pesawat hilang! First time ka'brlaku kt malaysia ni apa2pn kita doa2la diaowang selamat....hmmm


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: March 7th
Views: 2546
cari chubby gemuk

hai..sesiapa yang bottom/flex sekitar kl melayu tu bolih la kenal2..0196423105

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: Nan

Posted On: March 6th
Views: 2631
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding.
sms saya at 016-9568292 NAN
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Keral


Posted By: Nan

Posted On: March 6th
Views: 2585
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan urutan Tradisonal India (Cara Kerela)Urutan Sensual dan relax utk sakit sakit badan serta Uratan Batin utk memulihkan tenaga Batin.
Harga Berpatutan .Incall and Outcall.Sila Hubungi Nan di talian 016-9568292.


Posted By: budak UTM jb

Posted On: March 6th
Views: 2591
xnyah la ko jual no ko nie sial

23 pala taik ko... takat nak mintak tiap bulan 500 ratus pala bana lu beb.... da la nak main tak kasi... suh isap je pala butuh ko too sape yang nak babi...

tak payah la ko budak UTM JB cam sial la lu... muke da la selengaada hati nak jual mahal hahahaha

aku jumpa ko dulu pon nak muntah aku... muka aku lagi smart dari ko 10 kali... wakakakah....


cisss kata x biasa kene toron jubur ... ringa2 je boleh la... taik mak ko...
nak kasi ko 5 ratus sebulan takat ringan ringan jer bek aku layan dak sugar boy puas dapat jolok segala... arkkk ptuih .... sialan lo....


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 5th
Views: 2638
Cari SugarDaddy JB

i...sy m 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor


Posted By: aku tau lah perangai gay ni camner

Posted On: March 5th
Views: 2722
to roslan - hanya suami nafsu songsang cari pondan

....masih ramai suami org kat luar sana yg setia pada isteri masing2 ...mereka pun rasional jugak fikirannya ...Tuhan dah bagi isteri , kenapa nak cari pondan ? ...bukannya boleh mengandung pun ...drpd buat skandal ngan pondan , baik pergi berskandal dgn perempuan tulen yg lain ...ada jugak faedahnya ...hanya suami org yg bernafsu songsang je suka cari pondan ( tak payah la nak cover line , kata pondan tu yg goda dia ) ....bagi mrk yg waras ,daripada main ngan pondan , baik main ngan perempuan tulen ...lebih2 lagi kalau perempuan tu adalah isteri dia ...pahala dapat , anak pun dapat ...hanya suami org yg tak kenal dosa pahala je sibuk cari pondan ...


Posted By: pondan tua dah pencen

Posted On: March 5th
Views: 2638
to roslan - korang sendiri yg carik kitaorg !

...ko tau kan , ramai pondan2 ni cari makan ngan bisnes jual bontot ! ....siapa customer kitaorg ? ...laki org la yg ramai ...bukannya kitaorg buat jual bisnes jual bontot dari rumah ke rumah ...kitaorg cuma duduk diam2 kat lubuk pelacuran pondan kitaorg ...korang yg sibuk bersusah payah carik kitaorg ...malah sanggup perabis duit pasal nak main bontot kitaorg ...kenapa bisnes kitaorg masih boleh hidup/bertahan ? ...pasal org macam suami org ni lah yg sibuk carik kitaorg ....kalau korang tak langgan kitaorg ...dah lama bisnes jual bontot kitaorg ni BANGKRAP !!! ....tapi tengok la , sampai skrg kami masih buat bisnes ni , pasal masih banyak permintaan dari suami org yg konon2 kitaorg sibuk nak goda ni ...pigi dahhhhh ....


Posted By: along

Posted On: March 5th
Views: 2555
aq sokong

100% aq sokong


Posted By: to roslan

Posted On: March 4th
Views: 2508
TEPUK SEBELAH TANGAN TAKKAN BERBUNYI

...ko pikir pondan2 tu nak sangat ke laki orang ...ntah2 laki org tu yg gatal gila bontot pondan ....dasar laki nafsu songsang ...dah ada bini pown nak cari bontot ...burit halal kat rumah tu tak mau pulak ko tibai ...aku pun pernah kena goda ngan pondan tapi aku buat tak tau je , la ni aku selamat , tak buat apa2 benda liwat pun ngan pondan2 tu ....macam mana korang yg laki orang ni boleh terlibat main ngan bontot pondan ni ...atau memang korang ni dasar awal2 lagi , dah ada nafsu kat pondan .........sudah la lu ...sendiri gatal nak main ngan pondan ...lepas tu nak salahkan pondan2 tu konon2 goda korang la ...phuiiii...macam sial punya perangai , lu sial la jantan , dasar jantan tak guna , buaya tembaga , perosak anak dara orang ,jantan sial ...pukimak kau la ....


Posted By: roslan

Posted On: March 4th
Views: 2467
pondan gay sial

Pada semua pondan gay sial tlg jgn gangu suami orang. Pada yg tingal kat png tu. Aku mls nak. Bising .kawasan prai. Taman plangi..byk indon bangala.tapi polis xada.


Pages [ 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ] Next Page ->