Total Comments 3685 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Ajay

Posted On: October 27th
Views: 1911
cari laki mlayu umor 40 atas utk hisap

saya mahu laki laki Mlayu umor 40 ke atas untuk hisap dan jilat tapak kaki. Saya mahu Mlayu yang kulit cerah dan amat pendiam boleh simpan rahsia dan tidak suka heboh heboh. Tidak mahu yang gemuk ataupun chubby. Area Gopeng, Kampar,Kuala Kangsar. kosong satu satu dua empat kosong dua lima lapan satu empat. Saya nampak tegap dan langsung tak kelihatan seperti gay, lagipun saya cuma setahun sekali dapat hisap itupun tak tentu dapat sebab saya jenis amat penakut dalam hal ini. umor 40, nampak hansem tapi apa boleh buat sya suka laki laki. Jika tidak boleh berahsia jangan call ya. Trima kasih.


Posted By: nAzz PnG

Posted On: October 27th
Views: 1954
nak cari Top dr Penang ja..

017_422_1_2_3_9 nak cr ToP dr png ja..


Posted By: ....................

Posted On: October 27th
Views: 1951
..............................................

cari bf slim atau chubby,melayu
sekitar k.l bottom/flex
WHATSHAPP@ LINE :0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: ayob

Posted On: October 26th
Views: 1979
to nabil asyraf

Klau mcm tu kita jumpa kt bustant kamunting,wokey


Posted By: joe

Posted On: October 26th
Views: 1951
mencari adik angkat

Hi.. i nak cari adik angkat yang top/bottom.. area langkawi..

Slalunya top.. but nak cuba bottom..

Msg dulu 0166650212


Posted By: nabil ashraf

Posted On: October 26th
Views: 1991
to ayob

Sorry, tak bawa transpot dtg perak.. malas lah lepak situh.. apa2 just chat dkt wechat or whatsapp..


Posted By: saiful

Posted On: October 25th
Views: 2081
abang angkat

Hello...sy ingin mencari abang angkat utk menemani dan menceriakan hati sy...thanks
Call me....0102426296


Posted By: afiq

Posted On: October 25th
Views: 2048
siapa boleh bagi saya rm 250

Saya sanggup buat apa sahaja..saya nak bayar duit belajar..apa sahaja yg awk suruh saya rela buat...pleasa tolong saya..saya chubby sikit..ni id wechat saya 0129059593...ni number phine saya 0182014978


Posted By: lelaki sekolah

Posted On: October 25th
Views: 1997
bosan

Saya bosan
Saya 17
Saya lelaki
Nak carik kawan :)
01123666324
Whatsapp/wechat okayy


Posted By: zack

Posted On: October 24th
Views: 2053
mencari gadis kolej yang perlukan duit dan sex

mencari gadis kolej sekitar selangor yang perlukan duit dan sex. hanya yang slim n averaage sahaja. contact wechat bro_hunter


Posted By: Abang Din

Posted On: October 24th
Views: 2096
Siapa nak isap??

hubunglah abg din kalau nak menghisap....

dane.boland@yahoo.com


Posted By: GayBoy^^

Posted On: October 23rd
Views: 2083
Nk cari pakwe

hi gayboy here^^
im 15years old^^
kuala lumpur^^
nk cari bf under20^^
add my wechat -: simsnizam


Posted By: talleric

Posted On: October 23rd
Views: 2075
cari hensem muscle top

cari hensem muscle top/ muscle top
add wechat: ericlen0103 i tall chubby


Posted By: talleric

Posted On: October 23rd
Views: 2044
cari hensem muscle top

nk cari hensem muscle top / muscle top..i tall chubby
ericlen0103


Posted By: .........

Posted On: October 23rd
Views: 2080
............

cari gay bottom/flex yg comel,cute
whatsapp@line 0196423105,sekitar k.l
melayu


Pages [ 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ] Next Page ->