Total Comments 2625 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: zain

Posted On: February 3rd
Views: 434
asahaari tu sombong.

belagak lsg xlyan ak.call xjwab mcg pun xrply. malu aku ja. but bnyak lgi yg ada. .. aauuuuuuuukkkkk... mvm anjing ashaari ..


Posted By: to zain..

Posted On: February 3rd
Views: 431
jgan brhenti mengejar cinta ashaari..

kata nak dia... npa xdapt??.. dia xlayan kerrr.. kcian gile ngn zainn ni.... kmpunan ngn org tua tu... haha...


Posted By: jangan lepaskan peluang

Posted On: February 3rd
Views: 436
muka tersungguh kacak dah trsungguh tua

apa lgi yg di tuggu.. hubungi
sya ditalian 0125491156.. grenti puas dgn btang sya yg xada mazi. lubang jubur lgi trsumbat... cacat.. marilah hungi sya.. sesiapa yg tepilih.... akn dpat hadiah.. hadiah dan handianya akan dberikan dari asahaari.. call sya sngap.. but msih blum ad yg trbpilih.. bab sye ni.tua... sya ashaari 0125491156


Posted By: ashaari

Posted On: February 3rd
Views: 445
jawab la call zain tu..

kcian kat dia dia nak juga ngn hg... knpa takut nk.bgi dia knal hg ka... ka takut t dia pun.tau yg hg suka wt sex ngn.mk.hg...???.. ops sory trlpas ckap.. adoi....sapa yg nl.knal ashaari truskan. klau tidak korang xkan kenal.prngai sbenar bry ashaari.. brusaha dpatkan ashaari.. org tua sngap la... ama call ja cmfrm boleh pnya dia jdi bf... kenalan ngn dia... baru tay ornya


Posted By: dah ashari post guna nma aku..

Posted On: February 3rd
Views: 446
so aku post guna nama dia..

hg nak ashaari ni hg amik la kimak weh... aku gtau kan aku dah dapat pun dia... hg nk amik la... xyah nk post kt dlam ni klau jg call dia xjwab mcg dia xrply... ashaari ni memang bangang skit... psal dulu smua dia kwan ngn bufsk2 ja.. ... bdak2 skolah... dn bdk plu ja mber2 dia... mna ada org g str8 kwan ngn dia... smua org kpg pun ckap dia sombong.. xbmau brdunia dengan org..so xplik la kalau umur dah 50 prangai cxm budak2... kan...


Posted By: zain yg kacak..

Posted On: February 3rd
Views: 437
xkan xleh dapat ashaari tua tu..

aku yg hdoh pun boleh dpat...ak dah puass dah enjoy ng dia.. 3 bulan.. tahniah utk zain k... semoga brjya dpatkan ashaari jdi bf zain... huhu... ashaari npa xjawab zain call?... urm cian zain nsk jga ashaari..


Posted By: spa yg nk.ashaari

Posted On: February 3rd
Views: 417
call 0125491156

org tua dah monopos.. muka ckit iras cm babun.. tpi dia kata dirinya ensem....zain nak amik jdi bf zain... boleh call 0125491156.. smua spa sja.. boleh call ashaari... nak kawn dgn shaari... harap ashaari boleh jdi bf zain yg baik... zain jgn putus asa ayat ashaari... xckup kdit nk.topjgup buat sos topup k... jgn putus asa...truskn.ashaari akn.sygkan hg nti..


Posted By: zain

Posted On: February 3rd
Views: 412
mmg wan mggis sasau gila

Wan mggis ni mmg gila guna mcmmcm nma, paling bnyak dia guna nma ashaari hamid,sbb ashaari buang dia mgkin perngai x senonoh...sspa pun dh xmau kat wan mggis, dia mmg sasau tmpatnya tg rambutan ja yg layak terima wan mggis..


Posted By: orag tua yg brnama ashaari...

Posted On: February 3rd
Views: 407
memang aku dah dpat la...

hari2 ngn dia.. 3 bulan.. aku kwan ngn dia .. 1bln tggl di rumah mk dia dgn dia... lg sblan rumah sewa... so aku dah puaa pun la... bukan nk.sngt pun jntan ni... for enjoy.... aku xsggap mcm hg la .. aku boleh ada awekk...


Posted By: ashaari bin hamid.

Posted On: February 3rd
Views: 388
0125491156

ashaari nama aku... nama pggilan dajal tua... aku sekarang tngah sngpa bab mak aku mai bulanla... ingtkn dah ria2 monopos dah xmai bulan.. kcian la pkcik ni...


Posted By: Bosan

Posted On: February 3rd
Views: 383
Sapa Setuju Tolong Komen

ha ha ha...

kan aku dah kata. budak tu memang mental. ada masalah jiwa kacau.... dia suka buat cerita.

dulu dia kata jumpa 9 kali. sekali ja isap batang. ni dia kata dia dah dapat 3 bulan.. ni apa kes ni. kalau tak percaya baca balik pos dia masa dia dok meroyan dengan jantan tua tu...

bosan-bosan-bosan... masih ada lagi anak sial dalm dunia ni...

dulu merayu rayu nak jantan tua tu.. lepas rayuan tak layan.. buat mcm mcm ugutan.. lepas ugutan tak layan.. buat lak cerita konon dia tak ingin kan jantan tu

kita yang mengikuti cerita dia pun semakin bosan.. bosan..bosan..

dari perut sial mana lah dilahirkan...

PESANAN KEPADA asari... KAU MEMANG DAYUS ..DAYUS.....


Posted By: ejoy jaya

Posted On: February 3rd
Views: 382
kulum btang

Sapa2 nk btang dia d kulum caw2 jilat smpai ke teloq,jumpa mlm ni kt taman tasek taiping kt batu buaya sana (port gay)aq tnggu,aq pkai jaket biru seluar hitam k aq tnggu mlm ni.


Posted By: khairul ikhwan bin ismailaku wa

Posted On: February 3rd
Views: 395
0174804514, 0174858527 wan manggis

Wan mggis ujud dia ada x caya call atau wsappp..call


Posted By: khairul ikhwan bin ismailaku wa

Posted On: February 3rd
Views: 396
0174804514, 0174858527 wan manggis

Lubang tsik aku gatal xdak sapa nk tutoh...aku hofoh sapa pun xmau kat aku..aku dh berusaha cari bf tapi sapa pun xmau kat aku sbb aku pencuri suka rembat harta org..aku anak haram hasil zina mak aku..mak aku xcelaka lani duk dlm neraka


Posted By: smua skadar mainan..

Posted On: February 3rd
Views: 387
xda spa yg wujud antara dua phak ni.

nothing.. ashaari xda wan mgggis xda.. semuaenipu ja ni.. rekaaan semata mataaaa


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->