Total Comments 2933 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: lu gay sial... pukimak nk.melenting pehal..

Posted On: February 26th
Views: 1846
ank babi ka hg??

Bodoh... Punya psal la website ni bukan bapak hg punya admin bodoh...


Posted By: hg teku dulu btol2.. hg

Posted On: February 26th
Views: 1811
aku selalu antar mcg kt hg.

Hg boleh tau cara mcg aku.... Dan mcg yg di foward... Aku pun boleh tau posting hg yg mna... Ask tu bukan hg... Cara pngakuan tu pun aku dah tau bukan hg... Hg bukan jnis mcm tu... Spa yg post mymar2.. Aku mntk kja sma... Aku dan ashaari dan xda apa2 hubungan.. Aku pun dah xkisah.. Aku xpk dah pun psal dia.. So aku mntak kjasama jngn pndai2 guna nma aku atau nk forward posting aku yg sblum ni.. Lgi skli ashaari... Stiap posting yg bkenaan dgn nma hg or aku.. Tlog teliti dulu... Xkn hg xtau beza posting aku yg dulu tu... post yg dulu taku yg tulis aku tau klau spa fward.... Tlog aku mntak kja sma.. Klau ampa xmau kluaq dari life sonsang ni.. Tlog horamat khndak aku dgn nma allah aku nk kluar tggl dunia sonsang ni.. Tlog aku minta... Aku nk.tiggalkn smua yg bknaan dgn plu ni.. Aku tkar nmber xd yg tau dah.. Msuk lgi dlam ni... Pnat la....aku dah mlas nk pk2 smua ni... Aku nk tiggal dunia ni.. Tlog la aku mnta sngt kjasama...xda apa yg special pun la ngn ashari.. Or smua yg laen.. Xkn kekal.... Psal tuhan murka.. Xboleh dpat zuriat pun... So aku nk fokus kjaya aju... Dan smpai msa aku dah ckup duet aku nk hdup dgn girl aju kwan skrang ni... Dia alhmdullah bnyk bntu aku.. Kuatkan.semagat aku... Dia trima aku seadanya wlpun dia thu aku ni plu... Aku jdi kuat psal girl ak kwan skrg ni.. Aku dah xpk dah psal knalan plu yg aku syg dulu.. So tolong bgi kja sna... Aku dah trus trang... Ahari pstikan teliti stiap post... Sma ada posting lma atau org laen.. Klau boleh trace dulu lgi bgus... Buang msa ja la aku nk post psal hg lgi.... Klsu hg nk sorang pompuan.. Bgitau aku.. Mybe dia boleh bahgiajn hg.. Dan bwa hg kluar dri sini... Tapi dia janda ank satu.. Klau hg nk... Aku boleh bgi nmber.... Ok.. Aku dah xda dendam apa2 ngn hg... Dmi allah xdak... Psal aku selalu ada yg membantu aku... Utk lupakan hg.. Org yg pnah aku syg gila2.. Mati2 syg... Alhmdulilaah la skrg aku tringat kt hg pun.. Biar la.. Aku dah xkisah pun btol...


Posted By: pelakon bermula

Posted On: February 26th
Views: 1783
berlakon lagi

ada ja pos dari manggis... ada ja wak parjo... ini maknanya semua yg di pos adalah wan mangis.

dah terang terang cabar sini cabar sana. demi tuhan demi allah hangpa tgk aku buat. tiba tiba ja dah nak jadi bisex la. awat tu bro. takut ka. tak ada duit ka nak pi santau. atau tak berani. beriya dok lalak... mcm la nak bertindak. bodoh sial


Posted By: wak parjo taman daya

Posted On: February 26th
Views: 1752
hai bro

bro wa da tengok gambar fb lu.... kenapa lu jadi macam nie bro.... orang muda dan encem macam lu berlori perempuan cari lu dan cair gan lu bro jangan la jadi gay... apa lu dapat... bertaubat lah wak parjo taman daya....


Posted By: bodoh nak mampos

Posted On: February 26th
Views: 1717
xnak jd gay pesal bukak laman ni siak bogok mampo

wei babi kata asahari memacam lau lu xnak jadi gay dan lu bisex xnyah la babi bukak dan post dalam ni anak haram jadah ko lembu sial.... masuk neraka babi jahanam menyemak jerrrr


Posted By: dan lgi satu bukti ad post ask jdi ashaari

Posted On: February 26th
Views: 1618
bodoh ashari aku tau la dia mcm mna..

Lgi sekali aku aku bagi tau... Aku dah tukar nmber baru ni.. Aku dah xmau ada kna2 mngna lgi dgn plu ni.. Aku nk bgi tau lgi sekali spa2 post guna nma aku tuju.kpda ashaari.. Psal aku start guna nmber ni aku lsg xpost psal dia.. Bodo macam puki mak ampa.. Aku dah xpost psal dia ampa pulak nk pandai2.. Konon ampa nk seronok dlam ni... Bgi smua org baca... Dah aku stop dah 2 mgu lbeh dah xpost ap2 dlm ni. Psal dia ka spa... Mcam haram jadah pelaq barua anjing spa yg post jdi aku... Aku dah xpk apa2 psal ashari tua tu babi for you alla yg posting jdi aku dan foward aku pnyaaku posting macam puki... Aku bukan kmaruk sngt pun. Aku nk sex dgn spa2 ja... Aku boleh jdi top.. Aku boleh main.ngn pompuan.. Ni memang aku post.. 0174858527.. Kpada ashaari.. Klsu ada lgi yg post tujukn kpda hg.. Aku nk.nshat tlog teliti stiap ayat dan mcg bila2 ada yg foward... Psal aku dah nekad dah.. Aku xkn.cri dah hg.. Aku xkn post ap2 psal hg dah.. So.aku mntak kja sma spa yg duk post guna nma aku.. Yg forward mcg2 aku.. Tlog hntikan.. Aku nekad nk.kluaq dri life sonsang ni.. Psal aku msihg bisex.. Aku msih boleh boleh ghairah dgn awek2..


Posted By: hai semua

Posted On: February 26th
Views: 1604
kenali diri aq

hai semua kenali diri aku tetapi lau lau boleh biarlah area johor sahaja terutama johor baharu so senang nak jumpa dan wat projek hahahaha.... pls watsapp .... weechat atau comtack aku dalam face book lagi best .... face book wa .... wak parjo taman daya .... lau nk weechat taw watsapp aku no aku .... 017-7524312....


k c u guysss n enjoy wa top .... no sissy n lembut pls


Posted By: aku post xpnah guna koma..

Posted On: February 26th
Views: 1596
selalu aku titik2 stiap stu ayat...

Budak mna yg bodoh mcm babi.... Nk tru cara mxg aku... Cara tulisan aku... Nk bgi aku gduh lm ni ngn dia... Aku mcg taip xpnah guna koma... Sahaari pun bodo.. Xkn hg xrti beza... Abus nmber aku hg msuk lm ni.. Bodoh..ber baru aku yg ni xd sorang pun dah budak2 plu.. Hh sorg ja yg tauber aku yg... Bosaj cuba ko muncul kejap.. Ajar ashaari mcm nk trace ajar ashaari ni... Bodoh skit2 tuduh aku post.. Aku dah 2 mgu kot cbuka webstie ni.. Memang aku dah nk stop. Aku msih lg bsex.. So aku boleh cri awek sorg couple... Aku nekad dah xkn muncul dah dalam mna gay site.. Tpi knpa la ada pulak yg bodoh post jdi aku..


Posted By: ariana rose

Posted On: February 26th
Views: 1506
mana santau tu

kami tuntut janji ko yang nak santau tu... ko yang suruh tunggu dan lihat. dah takut ka?


Posted By: demi allah aku dah xpost dah kt dlam ni..

Posted On: February 26th
Views: 1497
spa yg pandai babi post psal aku..

Org yg post guna nama aku... Babi butuh ank haram.. Aku dah xbuka website ni dgn nma allah... Dah smgu l eh dah.. Ak dah mlas nk pk psal ni smua.. Ashaari tu biaq la kt dia... Aku dah xpist lgi pasal dia.. Ampa nk pandai2 pulak... Aku dah xpk lgi dah psal plu ni... Sudah la sp pulak yg nk bgi aku gduh lgi ngn babi tua pukimak ty.. Aku dah xheran pun ngn dia...p mampuwg la bukan ensem sngt pun... Aku ltak pic aku kt whutaup aku memang glap ptun... Tpi aku slmba ja ltak pic aku... Lntk pi la... Aku ensem ka itam ka maggis ka apa.... Aku ad soa2 ja... Klau org yg ak add ok boleh tma aku.. Selalu memang ltak pic whtsup ak memang aku edir... Tpi klau aku live chat aku snap slmber jga... Mau mau xmau sudah... Dah la ee pa smua xyah la nk mymar jdi aku lgi... Aku xpost lsg dah kt dlam ni... Ampa nk kt ashaari ampa amik la... Aku dah stop dah skrg ni... Aku nk fokus job lgi bgus la... Plu2 ni mgarut ja...ensem ka xensem ka sma ja sorang pun xd yg stia... Yg hg ashaari knpa hg xtrace post kt dlam ni dulu.. Tngok btol aku yg post ka spa yg post... Bodoh jugak.. Aku dah xbuka websute ni... Aku buka tsat ank haram nmber baru aku pun dah msuk dalam ni.. Kja ashaari... Aku dah xpost ap2 puj psal hg... Bukan ku yg post.. Aku brni.jnjung quran.. Post lma yg aku post dulu dah ada yg boleh foward pulak.. Xreyi beza aku post spa post.. Aku dah xkisah pun la.. Aku ok ja skrg xda ashaari pun.. Aku boleh hidup boleh kja mcm biasa jgak.. Aku dah buang la jauh2 nk pk org mcm tu.. Pk msa fpan.aku lgi bgus la .... Spa yg post mymar56 jdi aku.. Post kpada ashaari guna a ak.. Seolah aku msih gilakn dia.. Bodoh klau ampa nk.ampa amik la.. Xyah duk mymar jdi aku.. Klau dia noleh lyan mcg ampa amik la...


Posted By: pondan gila tiga suku

Posted On: February 25th
Views: 1520
nak tengok muka ashaari pulak

...dah tengok muka wan manggis kat whassup ...memang kulit gelap sikit ( lambang lelaki macho ) tapi boleh tahan jugak hensem dia ...kali ni nak tengok muka ashaari pulak ,,,hensem sgt ke ...kamon la ashaari ...gentleman la sikit ...bagi la tgk muka ko ...nak banding ngan wan manggis .


Posted By: along

Posted On: February 25th
Views: 1531
yaaaaarrroooobbbbiiiiiiii

Awat muka wan mggis mcm tu....... eeeeeeerrrrr nk muntah aq


Posted By: sani

Posted On: February 25th
Views: 1538
dh tengok pun

Mnyesal aku tngok wsapp 0175870987, geli mcm sial mmg hensem tapi aku menyesal tngok.


Posted By: ank bbi

Posted On: February 25th
Views: 1523
to shaarii

brni dlm ni la ank bbi ne. mmg sial, kimak, harm jdh,


Posted By: zain akmal

Posted On: February 25th
Views: 1533
mmg ensem

Aku dah buka wsapp no 0175870987, memang ensem lg putih mmengalahkan cina, memang terpikat bila tngok muka dia, hihihi


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->