Total Comments 12717 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: daddy top

Posted On: August 5th
Views: 1276
daddy top kl

daddy top kl,btg besar,power ****,watsapp me 0176874283


Posted By: pemerhati...

Posted On: August 5th
Views: 1284
xde yg ikhlas

Gemok 2 xpe klu bobby sbb mulut dia....kt sni mane ade yg betul2 ikhlas nk kwn atau long term relationship smua hanya utk nafsu je...ade yg kena tipupn pn xserik letak jgak id jnji nafsu puas...klu nk cri yg betul2 ikhlas bkn dkat sni...face to face...kt luar sana byk lgi...peringatan utk dri sndiri pernah terkena bljar dari pengalaman....


Posted By: Emm

Posted On: August 5th
Views: 1286
Nak isap batang

Mencari batang area Segamat... Call/Ws aku 0176841432


Posted By: dani bottom

Posted On: August 5th
Views: 1276
cute top

di sini dani nk cari top/bott,umo 16-23 je...rupa tidak penting bgi sya...wasup 0134842549...jngan malu2..


Posted By: faizal noh

Posted On: August 5th
Views: 1261
nak sugar daddy/suami

hai semua... sy faizal umur 27 163cm/59kg. sy ni lembut dan kulit hitam manis. muka biasa je. nk cr suami/bf/sugar daddy yg blh terima sy, syg sy dan sara sy. umur klu blh bwh 40 dan tgl area kl , puchong.
wechat id: faizaln383
whatsapp: 0173606090
phone no; 0173606090/0132547124.



Posted By: Death

Posted On: August 5th
Views: 1261
Blowjob

Mencari Gurl or Janda yg sudi deepthroat and Blowjob Saya. Just whatsapp me at 01124290451. area manjung, sitiawan, lumut, bota dan seri iskandar.


Posted By: Akmal

Posted On: August 5th
Views: 1252
Girls yg x tdo lg

Call msg 0196958960


Posted By: gurl

Posted On: August 5th
Views: 1255
boring

boring la..ad x lelaki yg xtido lg?? sy gurl


Posted By: Hotbox

Posted On: August 5th
Views: 1243
Cari perempuan untuk tolong aku berubah

Aku dulu str8 orang nya..akibat pengaruh dr kawan2 college aku,slalu kene service baik dr jantan,aku da jauh menyimpang dlm kancah gay ni..
Umur aku 28,aku nak berubah and nak balik macam aku yg dulu..
Ade tak pompuan single/janda sesiapa la,asalkan ada puki,tak nak yg ada batang,layan aku..ajar aku balkk cara utk melayan pompuan..Aku teringin nk jilat p**I..
WhatsApp aku 0168098667


Posted By: am

Posted On: August 5th
Views: 1241
Minta kerja sama untuk projek akhir am :)

Mintak jasa baik semua like my page Flore perfume dekat FB. Saya sedang bt business online utk subjek saya digital entrepreneurship. Mohon kerjasama kawan2. Please support me :)


Posted By: syafira shemale

Posted On: August 5th
Views: 1235
for uolls

Hye i syafira shemale here,ok kali ni i xtalk about i nk jual makeup k,i akn ckap pasal lelaki yg nk meromen dgn i.emmm,hello i comment dkat sini bkan utk nk tawarkn diri dgn beromen ye, i cume nk promote makeup jer bkan utk bwt fonsex tau.
Tp klu nk jdi boyfriend i,i xkesh bangsa ape pn tp nk tnye dye dlu lh suke bapok ker x k



Posted By: haj

Posted On: August 5th
Views: 1281
sy nk main ngan janda atau bini org @ awek

Hi nk cari teman sex awek , janda sugar mummy @ bini org yg horny serious, area kl n Selangor, add wechat id yem5584 , yg bleh add perempuan sahaja, gay lelaki bapuk shemale mmg kena maki n block


Posted By: hhh

Posted On: August 5th
Views: 1276
sy nk main ngan janda @ bi

Hi nk cari teman sex awek , janda sugar mummy @ bini org yg horny serious, area kl n Selangor, add wechat id yem5584 , yg bleh add perempuan sahaja, gay lelaki bapuk shemale mmg kena maki n block


Posted By: Yat

Posted On: August 5th
Views: 1308
Mencari kawan enjoy

Hi. I crossdresser, top. Cari kawan untuk kenal2 n noty.

Nak yang bottom, jambu, muda n sporting haha.

Boleh add wechat I anonymous4444


Posted By: Kurus

Posted On: August 5th
Views: 1306
Igt

To gemuk, ko kwna igt bobby kna hentam bkn pasl dia gemuk. Tp pasaal mlut dia mcm cibai.tu je


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->