Total Comments 16162 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: faizal noh

Posted On: December 30th
Views: 1333
lembut mencari bf/sugar daddy

hai sy faizal 27 dr puchong. tinngi 153cm berat 59kg. kulit hitam manis. sy ni lembut. nk cr bf/ sugar daddy yg blh sara hidup sy. klu blh nk bwh 40 tgl area kl/puchong.. sng nk jmpa. klu sudi add la wechat sy faizaln383. whatsapp/sms 0173606090/0132547124.

sy nk cr bf/sugar daddy memandangkan ada mslh kewangan. klu sudi la...


Posted By: boy

Posted On: December 30th
Views: 1313
adik angkat PUTRAJAYA

Haii .

Abang nak cari adik angkat yang stay kat area PUTRAJAYA or DESA PINGGIRAN PUTRA .. Nak yg berumur 13-20 tahun ..
Budak sekolah dialu-alukan .. =)

Add wechat abang :

ihsan_kuantan91


Posted By: Farez

Posted On: December 30th
Views: 1300
Nak cari abang angkat

Nak cari abang angkat bawah 27 yg boleh chat slalu
Saya tinggi 181
Berat 62
Id:farisaqlan_


Posted By: xxx

Posted On: December 30th
Views: 1285
to abah sangap

Sy ada add abah sangap kt wechat


Posted By: anonymous

Posted On: December 30th
Views: 1267
mly btm looking for ind top

Preferred:

Indian top (age 28-35)
Slim/fit
Puchong/usj/putrajaya area
whatsapp: 0129295975


Posted By: Abah Sangap

Posted On: December 30th
Views: 1212
Abah Sangap ni.. Jom chat

Abah mencari adik2 and abang2 yang tengah sangap, horny, bosan, and nak tau pasal dunia plu dan seks, tak.kira umur, bangsa, minat.

Whatsapp abah kat 016-dua sembilan lima 7355 skang. Abah open, sporting, and suka berkawan. Nak abah join whatsapp group pun bole.


Posted By: anonymous

Posted On: December 30th
Views: 1211
puchong gay looking for indian top

Preferred:

Indian top (age 28-35)
Slim/fit
Puchong/usj/putrajaya area


Posted By: NAN

Posted On: December 30th
Views: 1200
URUTAN TRASISIONAL INDIA - LELAKI

URUTAN TRADISIONAL INDIA- LELAKI SAJA
KAWASAN PENANG / JOHOR.
Saya menawarkan uratan Tradisional India untuk LELAKI saja yang seruis untuk urut badan.Urutan yang relax dan sensual sesuai utk mereka yang ada sakit sakit badan serta letih.Campuran Minyak dari indian dengan losen.
Urutan batin jika yang memerlukan saja. Saya berusia 44. Yang minat tolong whatsup 016-9568292 Nan.

Hanya sms atau whatsup aje di layan.JANGAN CALL.


Posted By: Nan

Posted On: December 30th
Views: 1167
URUTAN TRADISIONAL INDIA - LELAKI SAJA

URUTAN TRADISIONAL INDIA- LELAKI SAJA

Saya menawarkan uratan Tradisional India untuk LELAKI saja yang seruis untuk urut badan.Urutan yang relax dan sensual sesuai utk mereka yang ada sakit sakit badan serta letih.Campuran Minyak dari indian dengan losen.
Urutan batin jika yang memerlukan saja. Saya berusia 44. Yang minat tolong whatsup 016-9568292 Nan.

Hanya sms atau whatsup aje di layan.JANGAN CALL.


Posted By: faris

Posted On: December 30th
Views: 1206
mencari teman

cari abang angkat yg 20 ke atas area dmansara whatsp number 0104274605


Posted By: Zul

Posted On: December 30th
Views: 1207
Cari abang angkat

Whatsapp 0179105085..nk tahu pm je.18tahun.tinggi 175.berat 55.


Posted By: hasroy

Posted On: December 30th
Views: 1189
batang keras

Ad x girl jom lancap 0146028993 whtsap


Posted By: hasroy

Posted On: December 30th
Views: 1197
sangap ni

Ad girl ley tlong.. sy sngap ni.. 0146028993 whatsap


Posted By: didie

Posted On: December 30th
Views: 1177
nak kaya

http://Paid2Refer.com/ref.php?refId=300553 click here to get instant money :) thanks


Posted By: hasroy

Posted On: December 30th
Views: 1195
sy perlukan temann

Ad x girl yg kuat sekss .. tngah sangap ni.. whatsap sy 0146028993


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->