Total Comments 2647 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Gay Kel*ng Paria

Posted On: February 3rd
Views: 434
tak mau wan manggis , tak mau , tak mau , tak mau

aku tak mau wan manggis ...aku love sgt2 kat ashaari ...cinta ku kat ashaari sgt lah tinggi menggunung ...cup cup muahhhhhh ....................wan manggis bole pegi mampus ...tak laku ..padan muka hang ....


Posted By: jembalang longkang

Posted On: February 3rd
Views: 428
kahwin je la wan manggis ...makin melalut

elok ko kahwin je la wan manggis ...buat anak ...layan anak isteri ko ...dapat pahala lagi ...drpd ko sibuk layan ashaari tu ...dia dah lama reject ko ...tak payah la ko meroyan gila isim kat sini .... ko mulakan hidup baru la ....benda2 gay ni tak ke mana , ko jolok jubor pun , bukannya dpt anak pun !


Posted By: Sweden

Posted On: February 3rd
Views: 437
bertaubat je la wan manggis

...tak payah la ko kutuk2 ashaari tu ...bukan dia baca pun apa yg ko post kat sini ...makin tambah la dosa ko .... dah la ko dosa jadi gay ...kalau ko dulu ada hubungan ngan ashaari , pun dah dosa jugak ... larat ke ko tanggung semua dosa ko tu .......


Posted By: Dajal Gay Yahudi Komunis

Posted On: February 3rd
Views: 431
eeeee.....takut aku ngan wan Manggis ..

....walaupun aku ni Dajal Gay yg ramai org takut kat aku tapi aku lagi takut kat Wan Manggis ....memang dah sewel sangat dia ni ....abis 3 atau 4 deret ruangan ni, semua dia punya posting jer ...takde chance gay lain nak menyelit ...kesian gay2 yg lain tu pasal takde peluang nak promote diri pasal si Wan Manggis ni dah kuasai semua ...Mie_Zie tu pun surender ....ha ha ha


Posted By: rahim

Posted On: February 3rd
Views: 438
mnyamar lagi

Wan mggis mnyamar lagi seolah zain call ashaari dan ashaari minta maaf pd zain...pnya la sewel wan mggis ni..dia pos dia komen dia guna nma ashaari guna nma zain dan mcm2 lagi...dh tiga suku sewel wan mggis semenjak ditinggalkan oleh ashaari, nak cari pengganti sapa pun x mau kat wan mggid..sewel tiga suku


Posted By: ashaari bin hamid

Posted On: February 3rd
Views: 445
zain pkcik mnta maaf ye xjwab call zain..

Pkcik bzi kit... Ada mkcik tua nk.lyan pkcik smlam... Kalau zain free whutsup pkcik skrg... Kita jml mlm ni... Sngp goler ni...


Posted By: ashaari bin hamid

Posted On: February 3rd
Views: 438
masih mncri yg minat btanng tua..

125491156... mncari budak yg minat dgn org tia mcm aku... xda sesiapa yg meninati aku.. selain mk.aku... aku ni dah la tua.... ada iras2 babun ensem.. lubang jubur ccat lgi... prut membesar bgai ngndungkn bayi 2 3 buln...aku low class... xda taste psal muka aku pun dah xlaku... korang jng. takut ca aku... xmemilih.. klau aku taste tgi dn muka aku ensrm gila... aku xkwan la ngn wan mggis... Aku low class jga... Tpi skrg aku siggle.. Cuma mak aku sorg ja.. Call la aku... 0125491156....


Posted By: khairul ikhwan bin ismail

Posted On: February 3rd
Views: 427
0174804514, 0174858527 wan manggis

Aku sngap butoh cepat la hmpa x phm bahasa ka suku sngap butoh...aku ni keturunan hindu paria tu yg prngai aku terok cepat la call aku dh bebulan dh aku bg nmbor hp aku kat hmpa tapi sapa pun xdak call aku..aku akui muka aku burok panjang berkulat sapa tngok pun x lalu..dulu ada yg ajak jmpa aku tapi bila dia lihat muka aku terus lari lintang pukang..sbb muka aku panjang hitam berkulat.


Posted By: ashaari bin hamdid

Posted On: February 3rd
Views: 425
0125491156

hubungi sya segera terbuka utuk smua lapisan umur... tiada batasan utk brhikmad utk memuaskan anda sma... asalkan jangan pondan nyah.... gerenti puas brsama saya... manusia durjana yg brhikmad utk gay2 dah 30 tahun... sgap tramat sngat... mklumlah dah berumur... tua kdutttt... xrmai yg minat dgn orh tua.... klau pulak perangai cm haram.. mcm sya la prangai mcm haram ckit... muka sya ada seiras dengan babun jubur merah... klau ditelitikan btol2 .. akn prasan memang seiras babun jubur merah.... tapi aku babun banjaq kulaan...


Posted By: ashaari bin hamid

Posted On: February 3rd
Views: 423
0125491156

kpda yg brminat dgn butuh butuh tua dah nk mampus.... ni butuh keturunan banjar... wpun tua baik punya ... masih kras wlpun dah 50 taun.. gagah grenti puas klau **** sangkut perut perut perut aku menonjol kehadapan 79%... sila hubunhi sya dapatka segera trhgat dan tertua di pasaran


Posted By: khairul ikhwan bin ismail

Posted On: February 3rd
Views: 414
0174804514, 0174858527 wan manggis

Aku wan mggis lebih di kenali WAN BANDUAN ingin mncari bf yg boleh bg butoh untok di isap dan main lubang taik aku...call mcj aku aku dhh x thn dh aku sngap butoh..


Posted By: khairul ikhwan bin ismail

Posted On: February 3rd
Views: 401
0174804514, 0174858527 wan manggis

Aku wan mgggis muka hodoh burok, ingin cari sesiapa boleh bg butoh dan tutoh lubang taik aku...aku dh lama xisap butoh semenjak ashaari tinggalkan aku, aku harap dpt pengganti,nak tngok muka aku boleh wsapp aku dh edit pic aku jadi ensem tapi masih lg nmpak muka aku kehitaman mcm paria..aku ni anak haram hasil dari hindu paria tutoh mak aku,tu ug rupa aku mcm hindu paria, aku harap sngat ada mnusia nak kat aku..hari2aku promote nmbor tpon aku, tapi sedih la sapa pun x mau call mcj kat aku...0174858527..libang taik aku gatal xdak sapa tutoh.


Posted By: nak batang tua

Posted On: February 3rd
Views: 410
0125491156

ashaari bin hamid.. pkcik dah lme xpncut... umur pkcik 50...


Posted By: yusman

Posted On: February 3rd
Views: 420
cari calon isteri

Biar janda atau andatua atau terlanjur,yg penting jujur dan iklas terima seadanya sms no 012 541 7448.


Posted By: iz.kedah

Posted On: February 3rd
Views: 417
017 4425 465

Boring la kat pantai kalo ada jantan kuat sex mai lah adik kolom kotei jantan tua .biar puas keluar air dalam mulut adik..cal ya adik d kedah ni,adik suka bangla punya batang besar masuk tak akan lepas.jantan melayu lembet xpuas,


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->