Total Comments 3058 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: shamil

Posted On: March 31st
Views: 2571
along

Shamil dok kedah tapi skrng mlka alr gjh stdy dkat sane..
Umo shamil 20...along pulak....


Posted By: along

Posted On: March 31st
Views: 2508
to shamil

Laaaa betol la,ni doq mna?:-)


Posted By: shamil

Posted On: March 31st
Views: 2494
along

Betul ke tinggal disane..tak caye la..


Posted By: along

Posted On: March 31st
Views: 2472
to shamil

Nk kenal jom2 along orang taiping perak,


Posted By: ucop

Posted On: March 31st
Views: 2411
cari teman

hye..yusof,33 duk slangor..0134430823


Posted By: shamil

Posted On: March 31st
Views: 2358
along

Along tinggal dimne ade wechat tak...jom la kenal2
Kikikikiki


Posted By: to along

Posted On: March 31st
Views: 2319
hal lain bincang kat forum lain la

hang ni slah website la ....ini website Lelaki Pilihan Saya ....bincang pasal hal lelaki je lah ...yg hang dok melalut cerita psl MH370 la , org makan tak bayar la ...pi la citer kat form lain ...apa la hang ni ...


Posted By: shamil

Posted On: March 30th
Views: 2298
along jom knl

Along jom knl2... tnggl kat ne...ade wechat tak jom chat


Posted By: hasri

Posted On: March 30th
Views: 2305
mencari wanita

i perlukn wanita tuk main 1 malam..kire suke sama suke..puas sama2 puas..hnya wanita yg men dengan cara selamat shaja..msj kat wechat id kejar70..k


Posted By: along

Posted On: March 30th
Views: 2320
komen ckit

Aq nk tnya korang2 smua,apa perasaan korang klau pergi kdai mkn,x kisahla gerai ka warung ka korang p mkn tp x bayar ,blah mcm tu ja,sekali x pa la tp lebih pda 3 kali,nk kata sengket entahla tp pkai moto rr ,125,lc kdang2 dtg nek keta,klau aq malu la mkn xbyar,tp brader tauke tu bgusla buat x kisah je,tp yg panas pekerja2 la penat diaorang msk antar oder smua.....tp aq respek la brader tu ckp biaqla kt diaowag nk mkn blah mcm tu ja anggapla dia orang fakir miskin dn sedekah ja la"dh blah merempit pulak,klaula axcident mati,stop jap'selalunya klau mna2 aruah dh meninggal mesti korang penah dgr waris2 si aruah akn tnya rakan2 aruah sapa2la aruah ada hutang x termkn minum terambik ketika dia hidup dlu,slalunya dia orang akn blas jwab klau ada tu kami halalkn,tp mcm mna plak klau diaowang ni mkn x byar blah mcm tu ja smpai cam sngat2 muka2 x byar kira orang kata mkn2 blah,pas tu rempit tw2 mampus acident kieoq!x sempat nk mintak halal ka apa ka,contohla brader tu x halal ,seramkan....... sedangkn mkn kenduri pn jika x d jemput jd haram klau mkn ni kn pulak mkn x byar,blum lg dosa2 laen huuuuu serammmmm bangatttt


Posted By: mie

Posted On: March 30th
Views: 2323
cari kawan kelantan

36 th cari kawan 0139079519


Posted By: azman

Posted On: March 30th
Views: 2324
cari teman

saya mencari yng sudi menerima diri ini.. agak berisi.. cari 30 ke atas.. kalau boleh area selangor.. putrajaya.. tel 0176395361 harap ada yng sudi.. jujur n iklas


Posted By: saiful

Posted On: March 30th
Views: 2328
new friends

Sy saiful 20 y.o mencari member baru utk bersembang dll...sy seorang yang berbadan gemuk gelap...klu sudi n fikir-fikirkan
Info...
Wechat 0186606045
No.0176599652


Posted By: syue

Posted On: March 30th
Views: 2264
i nak cari sugar daddy

I nak cari seorang sugar daddy..
Sape yg nk boleh whatsapp i ok..
0176489558..


Posted By: johan 21. cari daddy area kl

Posted On: March 29th
Views: 2245
cari daddy area kl. (penyayang)

hi daddy2 and uncle area kl. johan umur 21. johan cari daddy2 untuk bkawan. klau ada jodoh. kita boleh couple.ermm nak daddy yang caring. ambik berat pasal johan. klau sudi add johan kat fb. (johan a'an) thanks :)


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->