Total Comments 3700 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: mietg

Posted On: October 19th
Views: 2179
cari sugardaddy

saya perlu kat sgt duit skrg . saya student . saya harap ade yang sanggup bantu sy . id wechat : mietg95


Posted By: ayob

Posted On: October 18th
Views: 2240
to nabil ashraf

Jom ar leh kenal2,taiping lepak mna syoq,jom lepak lake mlm ni.


Posted By: mad

Posted On: October 18th
Views: 2234
kawan jom , im open minded

Jom kenal2 tambah kawan , jadi Abg angkat ke hehe I'm male , 19, bole msj no nie 0104105997 , msj je koll x nak :)


Posted By: nabil ashraf

Posted On: October 18th
Views: 2270
cari abg angkat (area taiping)

Nak cari abg angkat area taiping.. weekend bole keluar, lepak2 or apa2 je lah.. dont worry, bukan kaki kikis.. nak kenal bole cari dkt sini (whatapps : 0143448332)..


Posted By: Hakim

Posted On: October 17th
Views: 2327
Cari budak rempit top kurus

Aku cari Yg umor 18 ke 25. Aku bayar rm200. Kalo ada bg no Hp korang Kat sini nanti Aku contact


Posted By: Alisa Nasir

Posted On: October 17th
Views: 2335
share

hi nk share skit. i ade kenal sorg lelaki ni. umur dlm 22 thn. kerja bagus ade rumah kereta sndri. around 6 month i kenal dia. hes a very good man. smart and charming. we share a lot of things together. btw i janda anak sorang. if you know what i mean. i decide utk rujuk semula dgn my husband. i cuma pilih yang terbaik for my son. i rasa bersalah sangat sbb xbagi taw i nak rujuk semula. ni no phone nye 0107174136 (bukan jual org ye). try lh mana yg single lgi tu..


Posted By: gay boy

Posted On: October 17th
Views: 2321
looking for a TRULY BOYFRIEND

HELLO PLU....
nk pakwe...huhuhu
»25 ke atas
»baik
»body tough
»memahami
»PERAMAH
----»»»»»»stay TERENGGANU
myWECHAT: F17D4U5


Posted By: Nan

Posted On: October 17th
Views: 2347
Urutan Tradisional Kerela- LELAKI SAHAJA

saya di penang 23-25 OCTOBER 2014
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedic.
Incall last pukul 11.30mlm.


Posted By: Nan

Posted On: October 17th
Views: 2313
Urutan Tradisional Kerela- LELAKI SAHAJA

Urutan Tradisional Kerela- LELAKI SAHAJA
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedic.
Incall last pukul 11.30mlm.


Posted By: riz

Posted On: October 16th
Views: 2309
jum perempuan sahaja

jum kenalan x kira umo bangsa agama.yang btl2 nak berkawan
wanita sahaja


my namber:0142193615
mywechat:qw74984


untuk wanita sahaja x kira umo or status


Posted By: minat 50an

Posted On: October 16th
Views: 2375
idam nak cium bulu dada lebat 50an

saya lelaki umur 27th, tinggi 163, melayu tinggal di kelantan berat 65kg nk cari lelaki umur 50an ke atas yang pembersih, misai lebat, bulu dada lebat, bulu lengan lebat, bulu betis lebat pendek kata banyak bulu la. xsuka liwat meliwat just suka ringan2 je mcm kolom batang dan romen2 isap mulut. teringin sangat nak cium bulu dada yang lebat. klu ada yang sudi boleh msg ke 01122591747. ingat.. msj shj ok jgn cal nati bini saya tau.


Posted By: Abd Din

Posted On: October 15th
Views: 2366
nak air batang??

yg teringin nak telan air mani abang... hubungi abg di dane.boland@yahoo.com


Posted By: mietg

Posted On: October 15th
Views: 2323
area penang

hi. jom wechat sy id wechat : mietg95 . lusa sy cuti seminggu tpi xbalik kg. ada sesiape tak yg sudi ajak i dtg umh seminggu?? lau ad wechat lah id : mietg95


Posted By: mietg sam

Posted On: October 15th
Views: 2248
m'cari kawan

aku nk cari kawan yang betul2x mahu kwn dgn aku. lau nk lebih dari kawan pun kne kawan dulu. nak kawan yang memahami . boleh wechat sy id: mietg95 . kwn yg area penang


Posted By: mietg sam

Posted On: October 15th
Views: 2235
m'cari kawan

aku nk cari kawan yang betul2x mahu kwn dgn aku. lau nk lebih dari kawan pun kne kawan dulu. nak kawan yang memahami . boleh wechat sy id: mietg95


Pages [ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ] Next Page ->