Total Comments 2610 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: smua org dah tau la shari

Posted On: February 1st
Views: 308
prangai pukimak hg tu

xd budak pun yg nk hg tu... muka tua mcm babi utan prngai lak cm sial... spa nk.... haha.. kcian hg kan sahari... dah la yua msih lgi kmaruk dgn dunia gay ni... sdaq la.. 50 dah umur tu.. nk.kwin apa lg spa yg nk... dah tua muka pun kdut.. hg nk ka calon istri.. kcian hg... tapi prangai mcm hg n cm babi utan.. ashari tringin nk kwin oiik.... cari la kt dia sorg.. hindu paria pun dia on ja... jnji boleh kwin ada bini... ampa tlog la dia..


Posted By: aku ashaari babi

Posted On: February 1st
Views: 315
sbab ak ank babi

Ktrunan babi... Ttek mak aku dah melebeh smpai dah bole sidau atas bahu... Sbab mak aku dri dulu xpnah pjzi coli.. Kata dia pk aku yg hodoh marah bila mk aku pkai coli... Bodoh kan bpak ak... Skrg trun kat ank.dia jdi lgi babi... Sial dgn sial btaang penyapu... Aku nk cari jubur plsu ktna ada jual... Aku dah xtahan gila bbi dah ni..... Spa pun dah xmau bgi kat aku... Ank hndu pun boleh... K.. Call pkcik 0125491156... Prut aku kembong mcam ngndung 9 bulan... Huduh gila skrg ni aku... Dah la muka aku pun dah tua.. mcm mna nk hilngkan boroi... spypaya ak senang utk dpat budak2.. susah la skrg muka dah tua boroi... nk.dpat sorg pun susah bila dah tua dkat nk mampus ni... nk.brtauabat dah bnyk kali sngt.. taubat nasuha... mati nti aku mcm.mna la agaknya... tapi xtahan sngap.. nk cari bini pun aku dah tua sngt...


Posted By: ak ashari babi...

Posted On: February 1st
Views: 313
prangai aku mcam babi

Aku xkisah la... Ank.hindu paria mna pun. Call aku aku bgi ja.. **** skli.. Aku xkisah ngn hindu pun hindu la.. Psal aku dah kmaruk gila... Xkisah hndu pun.. Dulu masa aku kcik2 mk aku bwak balik indu paria main ngn dia.. Mak aku selamber je bgi hindu tu ****.. Ak nk.ikut jjak mak aku...


Posted By: asahaari babi

Posted On: February 1st
Views: 318
aku ashaari babi

Butuh aku dah nk.mmpeh tua dah.. Butuh pun dah xbrap kras.. Budak2 boleh trim sya . Call la.. Sy bgi duet.. Kcian la pkcik dah tua... Sngap gila ni... Aku nk kawin.. Tpi xda sorg pun pmpuan nk ngn aku... Psal prangai aku smua org ckap mcm sial.. Psal tu kot aku xkwin2... Skarang dah msuk umur 50... Spa la yg nk... Urm kwin dua tga hari ak dah mati... Ak nk.cari budak2 sekolah ja snang aku nk kentong..pkcik boleh bgi duet blnja... Kcian la pkcik.. Dah kemaruk sngt... Kdg ak mbysal knpa ak lsg xboleh ubah prangai aku... Yg mcm dial ni.. Tu xda spa pun yg nk aku... Aku ni pun mannusia.. Budak2 tlog call pkcik ye... Yg sggup trima muka pkcik yg mcm hram jh.. Tua lg bkdut mata dah naik kelabu... Pkcik dah bnyk ksli dah cuba nk insaf nk brtaubat.. Xmau dah cari budk2... Tapi aku no mgkin jahil... Dah brpuluh tahun.. Tuhan pun dah xampun kan aku... Budak2 tolong la pkcik


Posted By: khairul ikhwan ismail

Posted On: February 1st
Views: 316
0174804514, 0174858527 wan manggisssssssss

Aku burok muka aku mcm hindu paria, sapa pun xmau kat aku, sedih hidup aku, aku ketagih isap butoh tapi sapa pun x mau kat aku..


Posted By: asha'ari hamid

Posted On: February 1st
Views: 316
012 549 1156

Cari budak yg suka butuh

Aku dah tua

smua yg berminat!!!.. Untuk sex sahaja


Posted By: MSIH ADA CHAYA UTUK KALIAN

Posted On: February 1st
Views: 314
PUSAT RAWATAN ISLAM GOOGLE UTUK GAY

TAHNIAH.!!! KORANG DAH BERJAYA HIDUPKAN SEMUA ZAMAN JAHILIAH.. SEDAR LA ANAK ANAK SEMUA. JGAN DISBABKAN KORANG DAH MCAM.NI KORANG DAH RSA DIPINGGIRKAN MSAYARAKAT.. MASIH ADA YANG BOLEH MEMABANTU ... KORANG CARI DI GOOGLE KORANG TAIP JA RAWAN ISLAM UTUK GAY.. MSIH ADA PELUANG UTK KORANG... KORANG BACA KT GOOGLE NTI KORANG 2TAHU SBAB2... BUKAN KORANG XNAK BRUBAH.. BUT KORANG YG JDI GAY NI MESTI ADA SDIKIT GANGGUAN DLAM DIRI ANDA..MUGKIN JUGA JNIS SAKA MCAM2 LGI.. BUKA LA GOOGLE... AKU KONGSI KN DGN KORANG SEMUA K..


Posted By: inkuwan

Posted On: January 31st
Views: 355
01119840232

Jantan kedah nak sex blh cal saya nak urut dan hsp btg u.


Posted By: we kimak

Posted On: January 31st
Views: 353
xpuas hati call la babi

kepala butuh┬┐┬┐.. pukimak hg sial cilaka babi... aku pn on cal...l sial


Posted By: mie_zee

Posted On: January 31st
Views: 358
cari chubby gemuk

SESIAPA MAIN SUKA-SUKA BOTTOM/FLEX
KOL MIZI
CHUBBY GEMUK SAJA
K.L SAJA
MELAYU

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12

WHATSHAPP:0196423105
FACEBOOK:mizi_201284 @yahoo.com


Posted By: dasar jantan tak guna , jantan sial

Posted On: January 31st
Views: 356
...ko tak payah la buat kecoh kat sini Wan Manggis

...apa pun masalh ko ngan Ashari ke , atau ngan bosan ke ? ...tak payah la buat kecoh kat sini ...lagi nak senang , ko lupakan website ni ....ni tidak ....asyik bukak website ni , pastu nak tgk apa org lain kata psl ko ...lepas tu ko mula la teriak meraban tak tentu hala ...ko masuk hospital bahagia Tanjung Rambutan lagi elok ....


Posted By: Umno forever

Posted On: January 31st
Views: 350
..okey aku faham

....ok lah aku dah faham ....biasa la tu ...nak cover diri tu gay ....suruh ko pakai kopiah bila keluar rumah dia ...ha ha ha ...kelakar la plak .....tapi yg aku tau ...biasanya masyarakat tak mudah nak cop org tu atau org ni gay kalau dia rapat ngan seseorg lelaki lain ...biasanya masyarakat kita masih ramai yg baik sangka ( kecuali kalau mrk nampak dgn mata kepala sendiri ).... kalau aku jadi org tua tu , aku selamba je bawak budak balik rumah , memang org keliling takkan syak apa2 ....kecuali kalau aku bawak balik perempuan - memang kecoh la satu taman perumahan tu .....ok , cau


Posted By: xpuas hati call aku

Posted On: January 31st
Views: 355
aku xpuas hati dgn gay bodoh

smua kimak anjing


Posted By: singh

Posted On: January 31st
Views: 379
wan mggis sasau

Dia ps dia komen dia mnyamar bnyak nma, apa dh jadi dgn wan mggis ni, bilik kat tg rambutan masih bnyak kosong lagi, satu bilik untuk wan mggis...sapa setuju tlg komen segera..


Posted By: to wan manggis

Posted On: January 31st
Views: 378
kau sial

Punya bnyak peranan kau wan mggis..kau sorang jer yg pos mnyamar bnyak nma..kami dh tau la cara tulisan awak..bodoh pnya wan mggis...dari jmpa kfc s ptani..semua dari kau..xdak org lain dh yg pos kat sini kecuali wanm mggis sial..bodoh pnya manusia ada akal x mau guna.


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->