Total Comments 8494 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Asherns

Posted On: January 11th
Views: 1272
Adik Zul

Adik masih mencari orang lagi ke?
Kalo dah xde orang abg boleh datang kutip Adik naik kereta ^.^


Posted By: Qqq

Posted On: January 11th
Views: 1272
slim looking 4 chubs

apa id wechat? xdpt nk add un****ed


Posted By: slim looking 4 chubs

Posted On: January 11th
Views: 1276
Mencari chubby gay umur 15-20

Saya tinggal dekat Putrajaya. Umur 16 tahun. Kalau sudi nak video call boleh saja. Saya perlukan teman untuk melancap. Wechat punya ID: un****ed


Posted By: Akira

Posted On: January 11th
Views: 1276
cari lelaki untuk fon sex

hai abang2.. saya akira 17.. saya nak melayan korang bila2 masa sahaja.. sampai pancut air... jom whatsapp 0195350709 hantar gambar bogel pun boleh.. d persilakan... jom kita fonsex. harap kamu puas layanan saya nanti..


Posted By: @@@@@@@@

Posted On: January 11th
Views: 1309
nk cari kawan seks

Hi
Kwn sya nk cri kwan seks
umur dri 19 thun-21
area kl dn jga brdekatan
klau nk pm sya kt whtsaap
017-2501826
Segera eh
klau bleh ade kendraan
nk sex msa thun bru cina


Posted By: hi

Posted On: January 11th
Views: 1317
hai semua

Hai semua sape stay jb pg ke saye nk jumpa main nii budak sekolah pun blh nk main esk bkh lah abg pun blh whatassp no ni 0137294818


Posted By: arie

Posted On: January 10th
Views: 1291
cari teman laki2 bottom atau lembut

kalau sapa yg sudi wechat la saya.id..hairiseaman


Posted By: Jusoh

Posted On: January 10th
Views: 1321
Sembang seks

Kpd sesiapa yg nkkan duit topup tel.. Berwosap lah dgn tuan yg empunya no ini 019-9283357...syaratnya senang sahaja iaitu layan dia sembang pasal seks,,,kemudiannya dia ni akan melancap pelirnya sendiri..bila pancut minta la duit topup..


Posted By: khairul

Posted On: January 10th
Views: 1319
mencari

Sape nak hisap batang saya..jom la.area port klang or klang 0173990731


Posted By: Lelaki Sejati

Posted On: January 10th
Views: 1279
Serius Girl Only

Mencari janda gersang , isteri & ank dara yg mahu mencuba
Anda pasti puas,dijamin 100%
Umur 15- 40

Area: Dlm Selangor je (bangi , kajang , semenyih , puchong & shah alam)
Whatsapp sy 0132128724
Girl sahaja!!

No gay!!..*sapa tegur gk,tgk la ap yg akn jd*
Tq....


Posted By: abg

Posted On: January 10th
Views: 1292
to hafis hafizd

ada no whatsap x


Posted By: Gay boy

Posted On: January 10th
Views: 1288
Mencari abang angkat atau ayah angkat

Hai. Saya nak mencari abang atau ayah angkat yang berusia dari 28 hingga 50 tahun. Prefer lelaki yang baik, matang, penyanyang dan serius dalam menjalankan hubungan. Saya nak abang atau ayah angkat bukannya sex partner. Kalau yang jenis gersang tu please jangan contact saya. Saya tak kisah dapat abang atau ayah yang jauh asalkan serius. Kalau dapat dari negeri Pantai Timur lagi baik sbnrnya.

0179143367. Serious only !


Posted By: Hafidz Hafis

Posted On: January 10th
Views: 1323
Mencari Abg Angkat

Assalamualaikum Saya Tengah Mencari Abang Angkat Yang Ikhlas Boleh Menjaga Saya Tak Kisah Kawasan Mana Kalau Dapat Kawan Taiping Perak Pun Ok Saya Umur 23 Nak Cari Abg Umur 24 Hinnga 38 Kalau Ada Add Wechat Saya Ye Dingin1234 Ye


Posted By: Hensem_boy_jb

Posted On: January 10th
Views: 1349
Top To Top


Aku stay jb. Umur 25. Bisex. yang lembut aku tak layan. Polis or askar are welcme. Just for fun. Kenal hati budi memasing. add wechat aku id: remyhacksblack.. slim fit n hensem is better! adik-adik yang bawah umur, abg tak layan.. last warning! jantan lembut wa tak layan bro...


Posted By: abby

Posted On: January 10th
Views: 1356
to hasroy

Abg ade fb tk...nk chatting2 dgn u..^3^..boleh tk bg i..muah


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->