Total Comments 3058 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: to budak UTM JB

Posted On: March 12th
Views: 2416
malu lah ko babi sial....xde maruah

ko ni da la macam pondan jalan lak lembik goyang lebeh... tiap bulan mintak 6 ratus ringgit..... muka aku ingat 0rang utan lagi jambu dari ko.... malu lah sial... lu da terdesak sangat ke .... da la bontot kurap lu susah nak main ingat lu apeer.... jambu pe bro/....

jgn malu kan dak u la bro... wa pon bekas dak u tapi x lah menipu cam lu dak UTM skudai lu kasi malu satu kamous tau lembut babi cam sial.....


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 11th
Views: 2465
cariSugarDAD penyayang

i...sy LELAKI 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor
i x main blkng..n cari papa y penyayang.i still virgin


Posted By: zafriel

Posted On: March 10th
Views: 2564
to along

weh aq xda credit nk msg ang


Posted By: along

Posted On: March 10th
Views: 2604
pesawat mh370

Oit,aq bukanla nk tnjuk baguih ka apa ka,cuma .......aq ,klau boleh kita hormatla ckit,ambik simpati ckit pn jd laaa,tentang apa yg brlaku saudara islam kita dn bukn islam dlm pesawat mh370,marila kita sama2 berdoa semoga lindungilah dn ketemukan la jawapannya kerna dia yg maha kuasa lgi mengetahui amin3x......


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: March 10th
Views: 2669
cari chubby gemuk

sedih,sunyi,tak ada teman WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
whatsapp 0196423105


Posted By: dak UTM

Posted On: March 10th
Views: 2648
sedar la diri dak UTM

betol too aku sokongpendapat yang money boy bagi... aku pon x lokek gak bagi dak dak money boy ni duit... dorang pon ada hal nak pakai duit tapi aku kene gak pk berbaloi tak duit yang aku laburkan nie untuk perkhidmatan yang dorang bagi...

takat dak UTM yg aku jumpa nie emang la x puas hati takat jumpa ringan ringan dia plak xnak isap konek aku... muka dia pon aku xselera sangat la bukan jambu pon biasa jer...


tapi tiap bulan nak 5 ratus... tiap kali jumpa nak 1 ratus lebeh katakan 150 ringgit 4 kali jumpa 1 bulan 600 ratus....

ko pk la sendiri.... aku doakan ada sugar dad yg baik la nak kasi ko dak UTM 600 tiap bulan tanpa dapat apa apa hahaha aku tarik diri da... mula ada hati gak nak tolong ko... tapi urmmmmm ko paham paham la yeeee...


Posted By: to budak UTM JB

Posted On: March 10th
Views: 2623
harga moneyboy kena lah berpatutan

....aku biasa ambik moneyboy kat KL ni ...biasa harganya .....kalau ringan2 - rm 10.00 ......kalau nak isap batang - rm 30.00 - rm 50.00 .....kalau nak bawak tido semalaman - rm 60.00 - rm 80.00 ..........kalau nak jolok bontot ( fu*k)- sekitar rm 60.00 dan ke atas .....
....biasa harga ikut individu tapi biasanya itulah kadar purata bayarannya ....ada yg cuba2 nak charge rm 200.00 ke atas tapi kitaorg bo layan ( ye lah , muka tak hensem mana nak charge mahal2 ) .......jadi kalau awak nak RM 500.00 ringgit tiap2 bulan , kena lah berbaloi ngan perkhidmatan yg ditawarkan ....cubalah risik2 dulu harga pasaran ...ni main hentam je ...kan dah tak laku ....orang marah lagi ...



Posted By: g.i.joe

Posted On: March 9th
Views: 2676
gayboi terhangat

moneyboi terhangat umo 18 area seremban byran ikt suka janji.puas berminat col 0179174491


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 8th
Views: 2657
CAri SugarDAD


i...sy m 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor
i x main blkng..n cari papa y penyayang...


Posted By: along

Posted On: March 8th
Views: 2660
hilang

Pesawat hilang! First time ka'brlaku kt malaysia ni apa2pn kita doa2la diaowang selamat....hmmm


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: March 7th
Views: 2661
cari chubby gemuk

hai..sesiapa yang bottom/flex sekitar kl melayu tu bolih la kenal2..0196423105

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: Nan

Posted On: March 6th
Views: 2754
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding.
sms saya at 016-9568292 NAN
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Keral


Posted By: Nan

Posted On: March 6th
Views: 2714
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan urutan Tradisonal India (Cara Kerela)Urutan Sensual dan relax utk sakit sakit badan serta Uratan Batin utk memulihkan tenaga Batin.
Harga Berpatutan .Incall and Outcall.Sila Hubungi Nan di talian 016-9568292.


Posted By: budak UTM jb

Posted On: Mar 6, 2014
Views: 2719
xnyah la ko jual no ko nie sial

23 pala taik ko... takat nak mintak tiap bulan 500 ratus pala bana lu beb.... da la nak main tak kasi... suh isap je pala butuh ko too sape yang nak babi...

tak payah la ko budak UTM JB cam sial la lu... muke da la selengaada hati nak jual mahal hahahaha

aku jumpa ko dulu pon nak muntah aku... muka aku lagi smart dari ko 10 kali... wakakakah....


cisss kata x biasa kene toron jubur ... ringa2 je boleh la... taik mak ko...
nak kasi ko 5 ratus sebulan takat ringan ringan jer bek aku layan dak sugar boy puas dapat jolok segala... arkkk ptuih .... sialan lo....


Posted By: BudakUTM

Posted On: Mar 5, 2014
Views: 2759
Cari SugarDaddy JB

i...sy m 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->