Total Comments 3023 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: syarifg

Posted On: March 1st
Views: 2167
nak cari kenalan gay Sarawak

Hai, ada ke kenalan plu kuching or samarahan.... kalau boleh more prefer to muslim, xsuka lembut... kalau ada contact me... prefer umr 25>, yang dah kahwin pon x kisah...
010919836


Posted By: pondan tua gila seks ngan jantan tak guna

Posted On: March 1st
Views: 2180
dasar jantan sial perosak anak dara org ...phuii

...aku ni pondan tua nak mampos nak masuk kubor ...tapi aku tak sedar diri ...aku minat budak2 sekolah yg jahat2 malas nak belajar , yg suka buat kurang ajar kat cikgu korang tu ...korang kontek la aku ...gerenti aku kasi korang jolok bontot aku puas2 ...lagi korang suka buat perangai kurang ajar kat cikgu korang lagi aku suka ...umur mesti dlm lingkungan 13 - 17 tahun ...


Posted By: pukimak kau jantan

Posted On: March 1st
Views: 2132
cari jantan sundal ..

...hello guy ...aku betina sundal kat Kl ...aku nak cari jantan sial , tak guna perosak anak dara org ...jantan yg baik2 aku tak mau ...kalau korang ada pengalaman rogol anak dara org ...korang lah yg aku carik ...aku memang suka jantan pundek sial anak haram macam korang ...sila sms kat 012 -3456789


Posted By: sudah2 la tu

Posted On: February 28th
Views: 2120
tak payah kacau wan manggis lagi

...apa lah korang ni ...wan manggis sendiri cakap dia dah tak nak terlibat ngan gay ni lagi ...dah la tu ...tak payah la sakat dia lagi ...kesian dia ...kepada ashaari pun ...tak payah la post apa2 lagi pasal wan manggis ...buat tambah dosa je ...baik gunakan masa tu untuk cari gay lain ...ada jugak faedahnya ....


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: February 28th
Views: 2052
cari chubby gemuk

SESIAPA NK MAIN SUKA-SUKA
GEMUK,CHUBBY,GEMPAL
TAK NK TOP
TAK NK MONEYBOY
K.L,PUTRAJAYA,SELANGOR
WHATSHAPP@ LINE :0196423105
FACEBOOK:mdalimizi57@yahoo.com
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: JIMMY KL

Posted On: February 27th
Views: 2135
Friend and Fun

Jom kawan-kawan kita kenal-kenal,khas buat lelaki flexi dan btm sahaja yang pasti jgn lelaki lembut.yang tinggal sekitar kuala lumpur.boleh wassap n wechat my no 0126283649.jgn msg or miss call.tq


Posted By: along

Posted On: February 27th
Views: 2104
ya ......kan ja'

Layan ja......enjoy :-)


Posted By: sayang gay

Posted On: February 27th
Views: 2097
btg puas masuk mulut

Buat semua nyak yg ori tlg main dgn abg ni u pasti puas .nyak nak kasi tou u nyak dtg penang hanya bt dia xrugi u.org yg baik sopan hemsem lagi usia matang,nyak sms no ni u all cal dia ia.012 541 7448..


Posted By: Admire

Posted On: February 27th
Views: 2144
First

tk prnh buat. tpie rse mcm best.
nk tryy.


Posted By: JIMMY KL

Posted On: February 27th
Views: 2124
Anything

Jom wassap n wechat 0126283649 khas buat lelaki make sure jangan lelaki lembut .yang pasti Flexi dan Btm saja.jom kita kenal-kenal.


Posted By: ank bbi

Posted On: February 26th
Views: 2034
prangai kimak

..kalau korang tak caya , korang tgk sendiri muka wan manggis kat num 017-5870987 ....kat whassup tu - nama dia - Khairul Ikhwan ...


Posted By: ariana rose

Posted On: February 26th
Views: 2005
mana santau tu

kau yang mula kan dan kau yang perlu tamat kan... cakap tak serupa bikin..berani sangat hari tu dok menyala... salak lagi la... janji santau??? mana.. pukimak hang.. pengecut.. bahlol.. sial.. dah janji perlu kotakan.


Posted By: along

Posted On: February 26th
Views: 1975
ada2

Xpa nnti aq bg laen x pn aq wechat ang sakg:-)


Posted By: we along number mak hang

Posted On: February 26th
Views: 1912
brpa??

Aku dah tepadam la nmber mak hg... Aku sangap nk jilat pukimak hg ni.... Best puki mak hg... Air bnyk... Kalau ada nmber mak hg tlog bgi kt aku no... Aku nk dating ngn mk hg. Ni.... Mcm mna hlang nmber mak hg


Posted By: along

Posted On: February 26th
Views: 1910
kecoh2 pulakkkkk!

Alaaaaaa...... browww,kecoh2 plak,klau ang x punca angkara semua ni dri dulu x jd arr cm ni,semua tu punca dri ang la doq melalak sowg2 diala wan mggis diala ashaari dh,tu owg menyamar jd dia tw plak mrah ,buat kecoh2,bru pdan muka ang!... cm sial ,la ni kita main kn dia blik,hahahahaha


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->