Total Comments 2646 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: wak

Posted On: February 1st
Views: 400
wak parjao taman daya

wei nape la yg contak aku nie semua pondan dan laki lembut.... aku seteret dan aku seuka main laki seteret cam aku jer pls la sape nak kawan aku sewx gan aku add aku face book WAK PARJO TAMAN DAYA


Posted By: betul ke ???

Posted On: February 1st
Views: 394
aku tak nak wan manggis ...aku nak Ashaari

...aku dah cuba call num ashaari - 0125491156 .....tapi tak jawab pun ...betul ke Ashaari wujud ...aku tak mau kat Wan Manggis ...memang la takde sape yg call manggis pasal kitaorg tak nak kat ko ...kita org nak kat Ashaari....tapi Ashaari ni wujud ke ???


Posted By: ...biar betul ?

Posted On: February 1st
Views: 400
...betul ke num ni atau ko saja main2 ???

...dah contact num 0125491156 ...takde org jawab pun....ye ke atau saja nak buat fitnah ???


Posted By: wan mggis

Posted On: February 1st
Views: 400
0174804514, 0174858527 wan manggis

Xdak sapa pun nk call aku...aku akui mmg aku burok suka mncuri isap dadah tapi tlg la aku, aku nk ayaq butoh hampa..nak main luvang taik aku oun xpa aku bagi call laaku..tapi ingat dompet hmpa jaga klu hmpa cuai aku rembat duit hmpa..call sekarang nk tngok muka aku kelabu asap wsapapp nmberr 0174804514


Posted By: ..betul ke ni ?

Posted On: February 1st
Views: 397
...ashaari tak wujud ?

...aku dah call num kat bawah ni ....dah sms pun ...tapi takde respond pun ....betul ke Ashaari wujud ? ...betul ke Wan Manggis wujud ? ...betul ke Naim wujud ??? ...atau ada org saja nakal2 tulis mengarut kat sini ???


Posted By: ashaari hamid...

Posted On: February 1st
Views: 409
klau babi ni.xwujud... ampa add nmber dia

0125491156... Cuba la kwan ngn dia.. Cmfrm akn kena tikam belakang.. Org ckap apa dpan wali allah blakang babi haram jadah... Ampa knal la dulu ngn puki mak ni... Dia ni memang sial babi... Ngn mak sndri pun main... Dasa xda maruah dirin.. Dah tua nkm mampueh.. Mampueh cpat lg bgus la... Prangai sial lgi mcm haram.. Dasar jantan penakut sial... Patut lgi kecian kan hg la asahari .. Dah tua xda bini... Pukimak sndri pun renbat.. Yg mak pun bodoh.. Bgi... Aku boleh cpuple ngn awek2... Xda hal... Ak pnah jgk rsa couple... Hg... Ngn jntan ja .. Haha.... Smpai kemampus... Burid pun xpnah tngok kcuali burid ngn tetek mak hg dah mnopos ..


Posted By: buaya darat , suka ngap anak dara org

Posted On: February 1st
Views: 400
...bila nak blok website ni ?

....dah terang2 website ni promote gay ...kenapa sampai skrg kerajaan tak blok website ni ....mcm haram jer


Posted By: jantan sial . perosak anak dara org

Posted On: February 1st
Views: 405
benci lelaki

....lelaki memang sial , tak guna , perogol , main bontot ...aku benci lelaki .....mampus la ko lelaki ...


Posted By: Umno forever

Posted On: February 1st
Views: 389
dia tak sedar korang kutuk dia

...korang dok kutuk2 Ashaari ni pun ...bukannya dia baca website ni ...entah2 dia tak sedar pun website ni wujud ..... korang pun melalak kat sini pun ...dia tak terjejas pun ....cuma korang je nak lepaskan geram , maka korang pun melalak kat sini ...oppssss ...sorry , aku silap ...bukan kerja korang ...tapi kerja satu orang yg dah sewel jer ...kesian ko ...


Posted By: khairul ikhwan bin ismailaku wa

Posted On: February 1st
Views: 389
0174804514, 0174858527 wan manggis

Hampa kasian la kat aku , aku nak ayaq butoh tolongggg call aku muka aku burok sapa pun xmau kat aku..aku ketagih dadah jugak..dulu aku madok penjara pecah rumah kat sungai bakap...semenjak aku duk kmpong jiran aku semua resah takut aku pecah rumah depa..siang hari pun depa kunci rumah depa nak pi kenduri pun pikir dua tiga kali sbb aku ada kat kmpong tskut rumah depa kena pecah..memang pun kalau jiran aku cuai nemang aku pecah pun aku rembat apa yg ada..aku mna keja apa keja aku mencuri ja..aku tunggu ja bila aku nak masok penjara...sebelum aku masok penjara aku mau hampa semua bagi butoh aku nak isap telan ayaq mani..nsk cucuk lubang taik aku pun takpa...aku suka jugak sapa nak cucuk lubang taik aku..tlg la call aku cepat


Posted By: ashaari hamid

Posted On: February 1st
Views: 376
0125491156

tlog ajarkan aku slank mlaysia utara bgi btol... aku asal org banjaq kulaan.. dasar lidah kras pukimak.. ye la dri kcik mak aku bgi daging babi... tu la yg lidah kras cm babi.. haha.. tu baru slank mlaysia utara... xdgr slank u.s dia lgi.. bnnyi bnjaq gila2... pham2... xda spa ka yg nk ajar aku... aku ni dah pun tua.... makan babi dari kecik mak aku bagi..npa bila aku bsar baru tahu babi haram xleh mkn.. elok la mk aku dah bgi aku mkn dri kcik... mk aku ckao dia org islam.. tpi kita boleh ja mksn vabi... mak aku bodoh mcm babi kn... Psal tu otak ak sigkat cm.babi...


Posted By: ashaari hamid

Posted On: February 1st
Views: 368
orang banjaq puki mak..

muka buruk prasan ensem.. muka aku yg tua sma ngn mak aku dah bkdut gigi pun dah nk.reban... muka tua gila2... dah sma ngn rumah yh buruk kcik.dah dlah rput fmkn nai2... pakcik yg dlam ketgihan sex ats sbab ktiadaan bini.. hnya tggl bsma mak aku yg bodoh mcm aku juga mak aku selalu minta aku **** dia... aku sndri dag xlalu.. tpi... aku pn sngap... dah tua2 xda spa nk... aku bgi ja mk aku isap butuh... ala biasa la xkn ampa.... lau nk bljar nk wt sex ngn mak sndri... call pkcik shari... 0125491156... mkcik2 yg dah kerepot mcm mak aku pun boleh sila all aku... lgi bgus yg xda gigi mcam mak aku..... psal aku pun dah tua.... gigi dah bnyk jatuh... butuh pun dah tuaa... geli geliman la utk budak.. mkcik yg siggle call sye... dak pun pkcik2 yg msih gay mcam sye... call yerr... 0225491156.... xda port.. jgn risau.. kita main kat umah aku... bgn mak aku skli...


Posted By: wan manggis

Posted On: February 1st
Views: 374
ketagih ayaq butoh

Wahai mnusia bg la kat aku butoh hmpa aku nk isap nak ayaq mani untuk d telan aku dahaga ayaq butoh,jgn malu jgn segan call aku 017 480 4514 wsapp tngok muka aku mcm hindu paria muka panjang pasti anda terpikat, tapi awas hmpa lena jaga dompet hmpa nnti aku sebat duit jmpa klu nk p kencing pun hmpa bawa dompet hmpa jgn tnggal nnti aku rembat, aku ni masa umor 12th dh terlibat isap GAM pas tu dadah smpai lani ayaq ketum hari2 aku minim jugak, jadi aku merayu la kat hmpa semua bg la butoh kat aku nk osap telan ayaq mani..ni nmbor hp aku017 4804514 satu lg 0174858527, aki ada dua hp , yg satu aku curi hp ASHARI HAMID punya aku rembat hp dia,aku curi DUIT dia semasa dia pi kencing...


Posted By: mudah mudahan ashari

Posted On: February 1st
Views: 377
mampus la dlam msa trdekat ni..

mati la trcekik ka jatuh blik mndi ka... tngah tdur ka... aku doakan cepat kit mampuss.... haha... kecuan mak hg... hari2 srmsemayag tugging tebalik.... apa la prasaan dia dpat tau ank sonsang.. mk mgkin jga mk hg tu dulu lesbian... boleh jdi jga...


Posted By: aku rasa hg ni sesuai ngn ashari...

Posted On: February 1st
Views: 381
muka cm gampang...

pdan la ngn org tua mcm ashari... kompom la hg akn tau prabfammngai ashari.. prngai org bnjaq... ampa smua xcya yg aku gtau dia ni pukimak.. try la add dia 0125491156... try kwan ngn dia... add fabcebook dia naim mohd shaari hamid.. ampa knal dia nti ampa akn tau... ak xda kisah pun ngn babi ... lntak r hg ashari... yg psti hg xlama lgi xkn ada spa lgi yg nk ngn hg..bi... add wechat dia naim mohd.. kwan la ngn dia ni xkbal xtau... . try k... terutama din ank haram jadah......


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->