Total Comments 16150 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Abg stim klang

Posted On: December 27th
Views: 1205
Tlg Isap kan

Sapa leh tlg Isap kan. Stim sgt. Adik2 girl2 akak2 janda2 atau wife yg kesepian. Area klg dan shah alam atau berhampiran. wc Azaziel1978


Posted By: Alif

Posted On: December 27th
Views: 1212
Gay melaka

Gay area melaka umur bawah 17, nak fun2 wechat aku 01139921615


Posted By: Zul

Posted On: December 27th
Views: 1295
Cari teman or abng angkat 20 keatas sahajah

Nak tahu aku mcam mana wasap or telegram
Dekat nom ni 0179105084


Posted By: Im4u

Posted On: December 27th
Views: 1265
Mencari gay Nyah tau yg lembut utk mlm ni

Hai sy mencari gay/nyah/lembut/sugar daddy Utk mlm ni area kl cheras tau kajang port dh Ada siapa yg sdi blh add di wechat im4u_69....kita blh manja2 n buat 69 kalau ada add sy tnggu tq


Posted By: akim

Posted On: December 27th
Views: 1246
mencari wanita yg sudi

Saya mencari wanita yang sudi bermalam dengan saya ....x kesah free or bayar ...call or ws jee....0194982427
No gay.....just girl yaaa


Posted By: Abg.suka.jilat.klg

Posted On: December 26th
Views: 1260
Nak jilat cipap

Gersang sgt. Air byk sgt ni. Nak jilat. Nak btg abg di hisap .. Jom. Port ada. Area klg shah alam dan berdekatan. Kalo dara x leh jolok pon x pe janji Bole hisap Bole 69. Wc azaziel1978


Posted By: Halif

Posted On: December 26th
Views: 1209
Nk cri teman

area melaka. Spe nk fun ws aq cpt .0 17-621 0994. Xkesah la girl or boy .


Posted By: Jejaka

Posted On: December 26th
Views: 1184
Gay Sex

teringin nak rasa batang belom potong,guy chinese or indian tak kesah,bujang or married also doesnt matter,area JOHOR BAHRU saja,make sure dah ada port baru msj

0187806703


Posted By: razman

Posted On: December 26th
Views: 1181
Nak Cari Bwh 17

Abang umo 40an, dh kawin, strght, badan besar,tapi suka lelaki bwh 17 yg lembut dan suka dibelai belai. abang akan belai dgn lembut. area melaka sahaja. ctc abg ye.
razman.mansur@gmail.com


Posted By: razman

Posted On: December 26th
Views: 1160
Nak Cari Bwh 17

Abang umo 40an, dh kawin, strght, badan besar,tapi suka lelaki bwh 17 yg lembut dan suka dibelai belai. abang akan belai dgn lembut. area melaka sahaja. ctc abg ye.


Posted By: JAi

Posted On: December 26th
Views: 1158
Hii

Nak kenal dengan yg matured, yg berumur 30 tahun ke atas..
Straight, abg2 top, yang manly, tak kisah bujang or married, di alu alukan untuk kenal... Saya malay, umur24 from seremban...
Saya tak lembut...
Perwatakan biasa...
Nk cari abg angkat..
Yg bawah 30 jangan contact okey..

0173508023...


Posted By: Mr seller

Posted On: December 26th
Views: 1115
Secondary

Hello guys

Siapa nak beli boxer trunk (boxer jenis ketat) 2nd

Whatsapp sy

0128074084

Murah


Posted By: fiz

Posted On: December 26th
Views: 1118
nak isap kote

Add id wechat saya Erissa_hashim...teringin nak hisap kote...


Posted By: Luqman

Posted On: December 26th
Views: 1099
Nk isap kote

Wasap 0122155306 sungai koyan@pahang


Posted By: Audi

Posted On: December 26th
Views: 1101
awek atau gadis sahaja

Awek atau gadis yang masih single,open minded,bosan dan sunyi boleh whatsapp saya 0185994606


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->