Total Comments 3244 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: sham

Posted On: May 7th
Views: 3096
cari yng sudi

Mencari lelaki 35 ke atas..aku biasa je.. Orng kg.. Bdan agak berisi..chuby tpi x la gmuk sngt.. 175' 78..32.. Btm tpi x lmbut.. Klau boleh nk cari yng sudi n dpat terima aku seadanya.. Yng tingal area putrajaya.. Selangor.. Ngri 9 .. Aku sunyi...id wechat gillbertsany..0176395361


Posted By: stim

Posted On: May 6th
Views: 3087
tgh cari

Cari kenalan tuk fonsex..adx sape2 sudi nak yg btom jer.. Umo muda LA..


Posted By: mie_zee

Posted On: May 6th
Views: 3042
cari teman hidup

SESIAPA SUDI NK TEMAN HIDUP SAYA
SILA WHATSAPP DAN WECHAT SAYA
MELAYU SAJA
SEKITAR K.LWHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: NAN

Posted On: May 6th
Views: 3044
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
sms saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala
JOHOR pada 31 MAY hingga 1 June 2014
PENANG pada 5 n 6 July 2014


Posted By: NAN

Posted On: May 6th
Views: 3002
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan serta Urutan Batin.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
Cara Urutan Ayurvedic Kerala menggunakan minyak + losen.


Posted By: risky

Posted On: May 6th
Views: 3053
cr kenalan gay bottom or top utk apa aje

Hai sudi knl la dgn I ok.gay2 yg open minded diutamakan
Whassup 01124138251.
Whssup aje....I ntn


Posted By: risky

Posted On: May 6th
Views: 3041
cr kenalan gay bottom or top utk apa aje

i sesiapa yg sudi knl whassup I ok 01124138251 Only
Whassup aje


Posted By: akil

Posted On: May 6th
Views: 2973
enjoy wetchat bottom or top gay

Enjoy utk berkenalan dgn gayboy semua....open mindede dipersilakan...just for happy happpy time..
ID WHETCHAT pemudaharapan567


Posted By: akil

Posted On: May 6th
Views: 2925
cr kenalan gay bottom or top utk apa aje

Hai sesiapa yg sudi knl wetchat I ok..nak ken dgn gay semua aadik gay yg masih sek pun ok.student ok.jgn open minded.WHETCHAT ID pemudaharapan567


Posted By: eka

Posted On: May 5th
Views: 2949
looking for bf, top

Hey, I need your attention please.. sekejap je.. okay, I nak bf yg fit and romantic. I'm a model, 18, Malay, bottom .. and str8 acting..ohh, still virgin lol, I'm so classy and hot jugak lah. sapa rasa dia Mr right tu, reply post ni ye dgn your phone number or your wechat id xoxo ♥


Posted By: win

Posted On: May 4th
Views: 3011
orang indon ingin mengenal arti cinta org malaysia

hiii,,,slm smuanya,,,kamu semua pasti tau doong..aku ini siapa dan dari mana..? Kamu semua harus sadar bahwa cinta itu bukan lah napsu,,tapi cinta itu harus saling memahami,,
ada gak ya,,yang mau mencintai aku dngan tulus,,?kalao bisa orang yang top.
Aku gak kisah org mana2 pun,,love you buat yg membacanya.,
whatsap 0136184354,,cal ea aku tnggu..


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 4th
Views: 2992
cari chubby gemuk

CARI MAKWE SEKITAR K.L,PUTRAJAYA,SELANGOR
UMUR TAK KISAH,KERJA ATAU BELAJAR
BOLEH AJAK JUMPA
SABTU@AHAD

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: firas

Posted On: May 4th
Views: 2994
nk abg top,fit..area kajang,cheras.selangoq

text 0179913602


Posted By: pak jazz

Posted On: May 3rd
Views: 2959
urutan batin

Hisss....ADUIIIII belum sampai seminit dah TERPANCUT cepat KENDUR.........kepada sesiapa yg menghadapi masalah tadi boleh mendapatkan rawatan urutan batin rm50 selama 2 jam...free mandian sauna.( rawatan seluruh badan) di homespa therapy di tanjong karang , selangor....atau hubungi abg jazz di talian 01129080895 atau wechat atau whatsapp.......Aslmkm?


Posted By: klchaser123

Posted On: May 3rd
Views: 2748
nak cari lelaki chubby

siapa rasa dia chubby gay sila contact whatsapp 0129409221 atau wechat haikal1108


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->