Total Comments 3465 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: adam

Posted On: July 23rd
Views: 2364
hi

hi...

aku adam umo 24 tahun, aku duk area selangor..nak cari kawan yg boleh lepak same-same.. email aku adamahmad017@gmail.com.. nnt aku bg num phone..


Posted By: kokobie

Posted On: July 22nd
Views: 2340
nk isp kote ade air mani

Hai sye bottam chubby nk cari abg top yg sanggup main bontot i.... Ni no 0174061311


Posted By: Man Rock

Posted On: July 22nd
Views: 2362
nak isap batang

sapa nak isap batang, email abg cleverton.lima@terra.com.br segera Area Bangi Kajang Potrajaya


Posted By: JuChin

Posted On: July 21st
Views: 2444
Nk cari kawan straight

Hi ada x abang2 straight polis or askar kt cni... Nk kawan boleh??? Email me your number ok enigmautree@gmail.com


Posted By: stress

Posted On: July 21st
Views: 2468
mencari bapa angkat or abang angkat

mencari bapa angkat or abang angkat di area penang sahaja . Kalau ada y berminat msj sy kat fb . Name fb : sam bdk stress


Posted By: kokobie

Posted On: July 21st
Views: 2458
nk isp kote.

Hai sye lembut n chubby. Nk cari abg .or snggup terima i ... Ni no sye 0174061311 atau id wexhat miow89


Posted By: boy

Posted On: July 21st
Views: 2478
nk cri abg angkat yg dok area perlis shja

nk cri Abg ankat yg kurus shaja tk mau yg gmuk kurus tetapi hensem my id wechat ardy335 my number 01112508184


Posted By: azlan

Posted On: July 21st
Views: 2469
layan sanggap je..

mok55257388@gmail.com


Posted By: azlan

Posted On: July 21st
Views: 2467
layan sanggap je..

kepada gadis yg takut nak buat sex tu tak pe,boleh kite lyn sex tel ke,jumpe kejap pegang,rancap jap ke,tkar pic,dgr suare gersang,boleh email sy ye,t i cll u all gurl....


Posted By: kokobie

Posted On: July 20th
Views: 2465
nk cari abg angkt atas 27

Hai sye ni chubby lembut..nk abg angkt.. Ni no sye 0174061311


Posted By: NAN

Posted On: July 20th
Views: 2470
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala


Posted By: NAN

Posted On: July 20th
Views: 2430
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Terima Kasihh yg tak terhingga Utk Pelanggan DiPenang
yg memberi sambutan yg menggalakan.
Saya akan dtg lagi pada 5 hingga 7 SEPTEMBER 2014
Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala


Posted By: Aiman

Posted On: July 19th
Views: 2571
Mencari adik angkat lelaki bawah 20th

Adik2 area johor terutama dipontian sila msj abg 01114790789



Posted By: Pink Girl

Posted On: July 19th
Views: 2508
I AM HORNY

I NEED SOMEONE TO FILL MY DESIRE. WORKING AS EXECUTIVE MANAGER. I CAME FROM IRAN. FEEL SO LONELY IN MALAYSIA. PLEASE SOMEONE TO SATISFY ME. I STAY ALONE. CALL ME AT 017 6557142 OR OFFICE 03 21667644. MY NAME IS POOYAN. PLEASE I NEED BIG COCK. I LOVE YOUUUU


Posted By: wan iskandar

Posted On: July 19th
Views: 2505
mencari akak angkat yang sporting habis area perak

Im wan.mencari akak angkat yang berumur 18 keatas area perak yang sporting habis...sudi boleh add wechat or whatapp..
Id wechat: waniskandar1
Whatapp: 0146009516.
*nak lebih2 boleh bincang k..
*saya budak fitness..


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->