Total Comments 5605 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Haris

Posted On: July 24th
Views: 1498
skype

dan klu ada opisboy nk tgk aku pncut pon boleh. Bg aku tgk boniolan seluar je dah bleh buat aku layan. Add id aku. Yg mature pun add.. Hariswong1


Posted By: Haris

Posted On: July 24th
Views: 1473
skype

sape nak skype jom add hariswong1. Gua malay dn gua taste ngan chubby.


Posted By: riez

Posted On: July 23rd
Views: 1517
malek hardcore

malek da we chat x?


Posted By: Malek

Posted On: July 23rd
Views: 1513
Hardcore

Aku suka hardcore, tua atau muda yang penting puas.Umur aku 16 area terengganu. Email aku mohdmalek1999@gmail.con


Posted By: .com.my

Posted On: July 23rd
Views: 1515
khidmat seks

Mari2... ade stok bru.
Girl bru..(booking)
2 jam rm300
Wasap me 0132836383


Posted By: ...

Posted On: July 23rd
Views: 1512
Nak abang angkat :)

Sesiapa yang mencari adik angkat boleh add adik kat wc: adik_ayool , adik tk lembut , tkde la hensem mana pun ^_^ kalau boleh nak abg angkat area JB , nak badan berisi , chubby or stocky hehe .... >.< nak kenal-2 pun boleh ... asalkan tak lembut , kena manly .


Posted By: tt

Posted On: July 23rd
Views: 1633
rindu btg

017 2904731..kol me nak Btg u


Posted By: azhan

Posted On: July 23rd
Views: 1623
****

Nak abg angkat yang skin putih or kulit tak hitam sangat muka kalau boleh mcm cina tapi tak hitam Umur:16 keatas

Whatsapp:0129611378(jgn text sy hanya whatsapp shj)

Terengganu Only (org bkn terengganu boleh tapi mesti handsome)



Posted By: fimiey top

Posted On: July 23rd
Views: 1644
nak bott

whatsup pon bleh ye..0174831811...teringin nk berkenalan..


Posted By: fimiey top

Posted On: July 23rd
Views: 1613
nak bott

kepada adik2 umo 14-16,abg umo 17..adik2 call no abg ye..0174831811


Posted By: Sial

Posted On: July 22nd
Views: 1608
Aku bukan gayboy la sial

Kepada mamat sial lahanat babi mak bapak x ajar yang dok pos no fon aku kat sini yang kata aku gay,smpai mati aku xkan maafkan hang babi...n kepada manusia2 yang dok whatssap aku selama ni,tolong jangan kacau aku lagi sbab aku bukan gay...ada manusia bertopengkan babi guna nama aku dan post no fon aku kat blog ni...mmg hidup hang xkan aman la babi...jangan kacau no aku lagi...0175253230


Posted By: Nik

Posted On: July 22nd
Views: 1591
cari mat rempit top

Sape mat rempit Top sila bg no utk 3 some or 2 some, lagi cpt lgi bgus, tinggalkan no telepone anda ye


Posted By: jojo

Posted On: July 22nd
Views: 1591
mencari perempuan tidak kira umur yang sunyi

kepada perempuan2 yang sunyi,saya boleh happy kn anda..


Posted By: Ina

Posted On: July 22nd
Views: 1593
Mencari kelainan

Nk cri kawan perempuan n lelaki...sy dah berkahwin.umo sy 30.....
id wecht:ina_sunss


Posted By: ----@@@@-------

Posted On: July 22nd
Views: 1625
group gay

Hai kalau ade ssiapa nk msuk group gay tlong mssge kat sya mllui whtsaap 017-2501826.


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->