Total Comments 10038 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Abg Sado

Posted On: April 1st
Views: 1191
Mikhail

Kau ni bebal kot? Tak faham2. Kalau dah dari dulu, kini dan sekarang pun tak da org berminat nak layan kau, maknanya mmg tak da org yg nak kat kau la. Kau pun bukan nya hensem, gorgeous, atau jambu. Hentikan lah iklan2 tak laku kau tu.

Ni sama species dengan bdk mana ntah yang nak pinjam
Moto 3 bulan. Giler ka bengap ka aku pun tak tau. Sapa la nak bagi org yg tak dikenali pinjam moto lama2 macam tu? Kalau accident ka apa ka, yg nak kena, balik2 kena kat tuan motor tu jgk. Nama ja budak kolej. Benda mcm tu pun tak boleh pikir. Apa nak jadi dengan budak2 zaman sekarang aku pun tak tau.


Posted By: Asherns

Posted On: April 1st
Views: 1189
To Mikhail

Sekarang zaman najib pegang tahta.......dengan GST lagi.....jadi permintaan Mikhail adalah terlampau tinggi mungkin antara penyebab akan kenapa tiada orang berani amek Mikhail lagi


Posted By: Mikhail

Posted On: April 1st
Views: 1195
nak cari abg abg or sugar dady bole support

Hi mikhail umo 20 muda lagi... Berat 65kg.. Tgi 168.. mcm tu.. Kulit sawa matang... Still blja dkat kolej area sepang.. Nak cari abang abang or sugar dady yang bole manja2 kan mikhail tak kisah sgt paras rupa janji hati baik leh tunaikan permintaan mikhail.. Mikhail str8 act tak lembut.. Tapi manja... Nak cari tak kisah la ssuami org ke duda ke apa ke... Xkisah jnji lelaki bkn pmouan !!!!!... Area kl / selangor kalau bole... Negeri lain pon bole


#sugar dady
#abg abg yg bole support and bagi apa mikhail nak...
#rupa paras tak penting
#janji hati baik.. #ikhals.
#kl selangor area

#nak kenal jum pm 0172338342 whtsap only 


Posted By: muiz

Posted On: April 1st
Views: 1182
to..maya shemale

tolg tingalkn num fon please


Posted By: lan kl

Posted On: April 1st
Views: 1169
cari bottom flx area kl

Tgh sangap nk main ngan bottom flx... Tlg puaskn btg abg Syg.. Tglkn no fon nt abg msj... Sangap sgt


Posted By: cha

Posted On: April 1st
Views: 1202
seks

0196836294 whatapp now


Posted By: Death

Posted On: April 1st
Views: 1182
Hisap Batang Saya please....

Saya straight. looking for Bottom Yg duk area Manjung, Ayer Tawar, Sitiawan, Lumut... Hisap batang saya sampai pancut ye... Whatsapp 01124290451


Posted By: cha

Posted On: April 1st
Views: 1155
seks

Sape nak servis tak kisah lah suami orang or dude add cha dekat wechat
Id chachasri
Tomorrow servis 100%


Posted By: ~Kr!K~Kr!K~Kr!K~

Posted On: April 1st
Views: 1151
Cari kAwan

Cari kAwan

Jom kenal kawan
Sy budak gemok
Kl 26
Area kl je
Pape wasap 01121913146(onlywasap)
20 taun keatas je klu rsa nk berkawan.


Posted By: Al afq.

Posted On: April 1st
Views: 1170
Let make some fun tonight

Im flex,27,175,55 sknny..cpe2 area melaka halo2,xnk buncit n yg dah kahwin....0177164548.


Posted By: maya shemale

Posted On: March 31st
Views: 1231
nak hisap btg area perlis

Hai


Posted By: adi

Posted On: March 31st
Views: 1218
suka pusat

Hi. Sy lki ska lki slim. Nk jilat perut n rimming pusat. Ska blowjob. Add wechat gulihijau.yg slim / kurus jom wechat


Posted By: han

Posted On: March 31st
Views: 1207
Sape nak kolom batang

Sape nak kolom batang wassap aku 01117885197,,, abg askar or abg indo diutamakan,,,,hihihihi


Posted By: mikhail

Posted On: March 31st
Views: 1290
abg abg or sugar dady

Hi mikhail umo 20 muda lagi... Berat 65kg.. Tgi 168.. mcm tu.. Kulit sawa matang... Still blja dkat kolej area sepang.. Nak cari abang abang or sugar dady yang bole manja2 kan mikhail tak kisah sgt paras rupa janji hati baik leh tunaikan permintaan mikhail.. Mikhail str8 act tak lembut.. Tapi manja... Nak cari tak kisah la ssuami org ke duda ke apa ke... Xkisah jnji lelaki bkn pmouan !!!!!... Area kl / selangor kalau bole... Negeri lain pon bole


#sugar dady
#abg abg yg bole support and bagi apa mikhail nak...
#rupa paras tak penting
#janji hati baik.. #ikhals.
#kl selangor area


Posted By: Ohh yeahhh

Posted On: March 31st
Views: 1317
Kpd shemale JB

Boleh contact i klau bosan 01136827287


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->