Total Comments 12022 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: mouk

Posted On: July 8th
Views: 1085
bottom area putrajaya dengkil banting

perlukan pertolongan.. tolong isap kan aku punye .. urgent .. add wc : duck_mok30


Posted By: Xai

Posted On: July 8th
Views: 1064
For couple

Starting with Hi...aku sebenarnya mai web ni nak cari couple jerps..yah I know blind couple is sucks but we can figure it out after kita massages contact kenal each other maybe boleh keluar sama sama have fun.plus,Have fun doesn't mean macam otak kotor korang fikir tu...nak main jolok oral semua tu bagai...it's 100% NO...I mean like manja2 "sorry ahh aku ni manja a.k.a bukan bapok" ....hang out for movies tengok tengok bundel"aku memang peminat tegar bundle,nak berjimatlah katakan" or else and for your info I'm in 17,stay in kajang,selangor so #siapataksudipergimati ....for me Aku suka orang yashe yashe jerps...just like nice coz I'm not fat or slim tapi more to athletes body(p/s tinggi aku 183cm berat 75kg aku tak gemuk ok so bayangkanlah badan aku macam mana ya) ...YEAH I KNOW MY SPEECHES IS VERY FORMAL RIGHT 😂😂😂....So yang nak kenal you can add me on wechat:zairi5941..p/s bottom please main jauh jauh sebab aku pun bottom"tapi bukan jenis yang lembik a.k.a patah kay"


Posted By: khai

Posted On: July 8th
Views: 1047
cari girl atau plu

Ade tk janda atau sugar mummy atau plu.. whatsapp ye..0173990731..


Posted By: nzwa

Posted On: July 8th
Views: 1042
fun raya

jom gi beraya area melaka. lepak2, mkn2 n hv fun. prefer youngs only n sorry to sissy/daddy.
add wechat: mypopstar


Posted By: Jantan gersang

Posted On: July 8th
Views: 1040
Nak adik/abg sangap tuk isap kote aku

Jom isap kote berbulu aku skang. Confirm puas dapat mani aku pekat panas ni...

Lame tak jolok mulut jantan. Tinggal msg n no. Whatsapp/Wechat sini kalau nak


Posted By: zam kl

Posted On: July 8th
Views: 1025
sangap nk main

Pleessssssss.... X kesah LA btom or top.... Yg pntng nk main.... Tgh stim nie


Posted By: tentang abang ragen

Posted On: July 8th
Views: 1021
tentang abang ragen

wei korg abang ragen baikla sebabkan korg dia tuduh aku buat fitnah kat dia ,aku baru nak jumpa dia buat sex tapi sebabkan korg aku x jadi , ni semua salah korg ,kepada abang ragen saya x fitnah abng ragen itu org lain


Posted By: ayu

Posted On: July 8th
Views: 1035
nak padam komen

Comment ni bole padam ke? Sbb kawan ayu dh baca yg ayu ni nakkn sex ...so ayu tkut kawan ayu bagitau parents ayu.. so sape yg tau cara utk pdam komen ni tolongg ayu ekk pleassee


Posted By: eyan

Posted On: July 8th
Views: 1020
Cari abang angkat

Nak abg angkat yg hnsem n ade kacukan (aslkn bkn cina) yg umur 20-25thun area sabah yeaa. Just nak abang angkat yg bole tolong klau ada susah n memahami :)
Id wechat: rumahatasair


Posted By: Ff

Posted On: July 8th
Views: 1019
Nak bottom

Nak bottom Whatsapp 0173657787.. No chub please


Posted By: Jed

Posted On: July 8th
Views: 1018
Ada Melaka guy?

Sya btom, slim, mature. Cari top/flexi guy, umo bwh 28 diMelaka je. No chubby. Contact : 0137794388*


Posted By: zam kl

Posted On: July 8th
Views: 1024
nk bottom

Jom main mlm nie... Tgl fon no... Abg wsp area Kl sahaje


Posted By: Gay sangap

Posted On: July 8th
Views: 1083
Bukit Payong Terengganu sahaja

01119733068. Sape2 bak kontak, wasap je ok. Sblom kol 12. Tq


Posted By: Zul

Posted On: July 8th
Views: 1066
Mencari Adik angkat

Mencari Adik angkat utk disanyagi area lembah Klang@shah alam. Pastikan and a encem,slim or pendek or sado. 0146334983 whatssap abg Zul 30


Posted By: @@@@@

Posted On: July 8th
Views: 1030
to man kl

Mssge whtsaap sya
017-250 1826


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->