Total Comments 3151 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Dolly

Posted On: April 8th
Views: 2794
nak cari sugar Daddy

Hye,sy tgh mencari sugar Daddy yg boleh tanggung perbelanjaan hidup sy,yg boleh terima sy walaupun sy dh ada teman lelaki.Sy tinggal di terengganu,umur 25..nk yg jenis bersih xkedekut & yg paling penting boleh simpan rahsia.Layanan dijamin puas hati..
Ciri2 saya putih,comel kot,rambut panjang bawah bahu,kecik2 molek orgnya..sy suka seks ganas..reply jika berminat..


Posted By: along

Posted On: April 8th
Views: 2708
to shamil

Pa crita.....he he he


Posted By: ucop

Posted On: April 8th
Views: 2640
hye

tension,bru ptus tunang,spe bole hiburkn hati ni?wasap or kol my 6ber 0134430823


Posted By: saiful

Posted On: April 7th
Views: 2709
mencari kenalan bangsa cina

Hai......nk cari member baru yg bangsa China/Chinese....klu Sudi...
Info
0176599652
We chat 0186606045


Posted By: saiful epul

Posted On: April 7th
Views: 2626
mencari kenalan bangsa cina

Hai......nk cari member baru yg bangsa China/Chinese....klu Sudi...
Info
0175699652
We chat 0186606045


Posted By: saiful epul

Posted On: April 7th
Views: 2544
mencari bf @ kenalan baru

Sy single....nk cari bf @ member baru yg Sudi berkenalan dgn sy..
Info sy
0176599652
We chat 0186606045


Posted By: budak kuantan

Posted On: April 7th
Views: 2476
nak abg angkt

salam.. ada x abg yg dh kawin atau x, yg sudi jd abg angkt saya.. umur 25-49,, klu sdi mcj no ny 0145204039.. terima kasih...


Posted By: viva hitam

Posted On: April 6th
Views: 2484
to boy

Pppppp raahhhhh nk wanita pdahai ang tu ,,bek pondan ka gay ka ang dh tutuh knyang2 awai2 siap bwk gambiaq tuuuu mamat ni,


Posted By: hafizpd

Posted On: April 5th
Views: 2568
fin top guy

hyep..im here to find top not bottom..majoriti guy which is chat wiv me are bottom..wa the ****..juz top guy area portdickson n nearby r welcome..0132032417/wechat/whatsapp..instagram official hafiz/ym plu_pd94..to top or bisex guy come to me n hit me up!!!!!


Posted By: Pembunuh Cinta

Posted On: April 5th
Views: 2591
nak kawan melayu jekk

saya bottom mix melayu n chinese,21 thun,msh belajar,mencari kawan melayu yg berumur 22-30 tahun. stay area Gemas,negeri sembilan atau area Kelana Jaya,selangor. yang penting dia penyayang dan memahami. rindu sgt rse dipeluk,disayang dan dimanja.saya bosan bler sorg diri.bole temankn sy?? 0107145042


Posted By: k i m h o r n y

Posted On: Apr 4, 2014
Views: 2604
ready to roll !

fonesex di layan .. Huhuhu ! Bosan malam ni . Number masih ada di bawah .. K i m h o r n y .


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: Apr 4, 2014
Views: 2551
cari chubby gemuk

sesiapa yg lepak dkt tasik pemaisuri
whatsaap danwechat mizi
bottom/flex,chubby
melayu
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: minat 50an

Posted On: Apr 3, 2014
Views: 2567
cari yang misai tebal

sya lelaki 20an mencari bapak2 yang umur 50an dan keatas, yang ada bulu dada yang lebat, bulu lengan yang lebat, misai yang lebat, janggut yang lebat dan bulu betis yang lebat. kira lelaki 50an yang banyak bulu lah, sya lagi suka klu lelaki tu dah penuh dengan uban, rambut putih dan misai pun dan putih. klu bapak2 mempunyai ciri2 diatas blh la kita kenal2, saya suka ringan2 je, saya xsuka main belakang (meliwat @ diliwat) suka teknik 69 dan romen2. saya tinggal di kelantan, blh msj sy 0139306924 tp jgn cal kerana sya dan berkahwin.


Posted By: boy

Posted On: Apr 3, 2014
Views: 2545
mencari teman yang setia.

Saya nak mencari wanita yang ikhlas dan jujur,serta tahu menghargai kasih sayang,kalau sudi tel@whatsapp ja sya di no-01115633370,,hanya wanita sahaja bapok@gay tak dilayan ya..


Posted By: haha.....

Posted On: Apr 3, 2014
Views: 2541
cari abng angkat yng xmok.&x pondan.

hi sye tngah cari abng angkat yng baek and jujur.........klau ad cal je k.0193661542.....


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->