Total Comments 3361 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: cikrie

Posted On: June 11th
Views: 3254
cari janda sebagai teman

saya ingin berkenalan dengan janda umur klau bolih 40 tahun keatas..saya dari selangor..019 2959448.


Posted By: cikrie

Posted On: June 11th
Views: 3109
cari janda sebagai teman

saya ingin berkenalan dengan janda sebagai teman


Posted By: mie_zee

Posted On: June 11th
Views: 3112
cari teman hidup boy dan girl

SESIAPA NK MAIN SUKA-SUKA BOTTOM/FLEX GEMUK,CHUBBY MELAYU K.L (11/6/14RABU) DTG UMAH TMN SRI RAMPAI SETAPAK
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: Azmani

Posted On: June 10th
Views: 3095
saper nak isap batang...

siapa nak isap batang abg... mail ke eduardojulaton@yahoo.com area puchong/bangi


Posted By: emy

Posted On: June 10th
Views: 2953
hai

Nak cri abg atas 22..sy tnggi 174,brat 79,nk brang bsar..dah xthanla..0134165268,perak..jauh un xpa ley msg.


Posted By: bottom

Posted On: June 10th
Views: 2864
sape top

slim top yg nk main jom...area puchong..0172945608


Posted By: khoirul

Posted On: June 10th
Views: 2826
mencari sahabat sejati

Salam...sy khoirul,nak cari kawan yang baik khusus laki2 area kuantan,,ini phone sy 01115363644,,,


Posted By: mie_zee

Posted On: June 9th
Views: 2969
cari teman hidup boy dan girl

SESIAPA NK MAIN SUKA-SUKA
MELAYU SJA KL SJA BOTTOM/FLEX
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: mohd hilmi

Posted On: June 8th
Views: 2958
mncari adk angkt

Sy mncari adk agkt umur 18thn ke bwh.yg dr kota bharu.nk yg ptih gbu.klau nyah lg baik..col sy 017-9570227..cpat2 msj sy.ad hal pnting nk bncang..


Posted By: mohd hilmi

Posted On: June 8th
Views: 2887
mncari adk angkt

Sy mncari adk agkt umur 18thn ke bwh.yg dr kota bharu.nk yg ptih gbu.klau nyah lg baik..col sy 017-9570227


Posted By: adek

Posted On: June 8th
Views: 2893
abg angkat or friends

nak abg angkat sorg bole x ? y ad janggut n misai diutamakn kalo ad, hehe tinggal no fon 6ti sy msj, btw sy bru umo 18 , sy bese2 je orgnyer, sy nak abg angkat y Boleh bg Mase ntok saye brmsj or etc sy x minx duit cuma minx Mase jer , btw kalo sesape y nak berkwn pon bole gak, jngn riso sy open minded :)


Posted By: Jerry

Posted On: June 8th
Views: 2869
Hye..

Nak chat noty2 & fonsex add my whatsapp 0128828846. lets have fun.


Posted By: norman

Posted On: June 7th
Views: 2863
cari adik bawa 18

Nak cari adik angkat gay umur muda cal abg ya 012 541 7448.penang saja


Posted By: pembekal produk pencuci muka

Posted On: June 7th
Views: 2822
chempaka beauty & glowing soap

hi uolls , saya nak buat promote sikit tentang sabun saya nie .. sahun saya nie tak kira perempuan atau lelaki pon boleh pakai . kelebihan sabun ini adalaha :-
Mengandungi Apple Stem Cell, Collagen, Vitamin C, Vitamin E dan Whitening Complex™. Kami turut menggunakan kombinasi unik beberapa ekstrak tumbuh-tumbuhan antaranya ialah Grape seed extract dan White Mulberry root extract yg ada kesan ANTIOKSIDAN dan NATURAL BRIGHTENING properties. Tak da kesan peeling jadi skin tak menipis
Kesan dapat di rasai dalam masa 7 hari dan perubahan adalah berperingkat :
+ Tona kulit makin sekata
+ Kulit lebih cerah
+ Kulit lebih haluusssss
+ Kalau ada jerawat kecil atau pasir, cepat kering.
+ Kalau ada jerawat besar pun, bila kering tak meninggalkan bekas hitam atau parut.
+ Parut jerawat yg sedia ada lama-lama makin pudar
+ Kulit nampak lebih muda sebab dah tak kusam
+ Kalau kulit jenis oily, ia akan control pengeluaran minyak.
+ Liang pori pun lama-lama boleh mengecil.
jika ingin tahu lebih lanjut tentang produk ini boleh whatapps saya di nombor 0125935845


Posted By: noh

Posted On: June 7th
Views: 2809
utk wanita kesunyian kat johor

Yg nak rasa btg mamak..musim cuti sek je boleh projek.


Pages [ 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ] Next Page ->