Total Comments 3244 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: to risky

Posted On: Apr 24, 2014
Views: 2663
kenapa bela sgt si Akil ???

...kenapa ko beria-ia bela si akil ??? ntah-ntah akil dan risky adalah orang yg sama ??? ....psl kat website ni senang kita nak nyamar jadi sesiapa ...betul tak ?
...rakan akil sendiri pun ckp yg si akil ni blah camtu aje bila jumpa akil ...apa kes ????? ....sorry , aku bukan rakan akil or whatever ...cuma musykil psl risky ni ...sapa risky ni sebenarnya ??????


Posted By: mie_zee

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2573
cari teman hidup

Cari kenalan gay chubby,gempal,gemuk sekitar kuala lumpur selangor,putrajaya,tak nk moneyboy,tak nk top
umur 16thn-39thn
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12



Posted By: akil

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2616
cari kenalan

Sesesiapa yg nak knl whetchat la aku ok jgn dgr ckporg jer x knl maka x cinta.dia terkena..aku selalu dah tp aku cari yg ikhlas jer ..ok la ckp byk tak mau.
ID WHETCHAT pemudaharapan567


Posted By: risky

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2595
to seseorg

Hai cakap jgn sebarang ckp kat akil tu aku tahu la akil macamana whwtchat dulu...jgn ckp jer pandai.
Takut kau yg memilih tgk muka dia.whassup aku no ni seseiapa yg nak knl ok 01124138251.msj dan tel x lyn...


Posted By: to rakan akil

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2541
aku dah lama tau semua gayboy memilih

....kesian ko rakan akil...ko dah terkena ngan akil ...aku pun dah byk pengalaman dgn gayboy ni ....memang hampir semua gayboy ni memilih ....nak yg hensem2 jer...aku ni tak la hensem pon ...dan aku biasa kene reject ....bila ko kene reject pulak ...aku pon tak heran ...memang susah cari gauboy yg tak memilih , lebih2 lagi kalau diaorg bajet yg diaorg tu hot ....lagi la nyombong ....la ni aku cari moneyboy jer ...biar la kene bayar sikit, tapi takpe psl moneyboy ni tak kira aku ni hensem ke tidak ...janji aku bayar dan diaorg sedia hulurkan batang/bontot kat aku ...ok bye


Posted By: hairy

Posted On: Apr 22, 2014
Views: 2536
kenal dgn nyah atau llki lembut

Aku nk kenal dgn lleki lembut..area KL/Selangor yg bleh sikit2 pandai urut...kalu bleh aku boleh dtg rumah...xmau kat hotel...0147213136



Posted By: hairy

Posted On: Apr 22, 2014
Views: 2526
lelaki lembut..Tolong Urut aku..

Aku nk kenal dgn lleki lembut..area KL/Selangor yg bleh sikit2 pandai urut...kalu bleh aku boleh dtg rumah...xmau kat hotel...0147213136


Posted By: risky

Posted On: Apr 22, 2014
Views: 2502
hai kenalan plu

Hai wassup saya 01124138251 only wassup aje dilayan....mesej atau tel x lyn umur 15 ker 25 tahun.bleh sembang bab seks atau lbh lg.....


Posted By: saiful

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2561
cari kawan bangsa cina

Hello..sy ingin mencari kawan berbangsa cina kalau ada yg sudi untuk dijadikan rakan sembang atau pun lebih...call @ sms me 017659965
Wechat id 0186606045


Posted By: risky

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2570
cari kenalan

Mai.,.,...mai gayboy semua whassup saya wasssup,jgn x
01124138251 ......
Wassup aje.mesej....ker...tel....x...layan.....jgn,.kata. saya. Sombong plak.kan dah bagitau awal2...



Posted By: akil

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2495
cari kenalan

ID
WETCHAT. Pemudaharapan567
Sudi2 la knl dgn saya ok.......mai....mai....mai...knl ok....
Gayboy malaysia baik hati......


Posted By: rakan akil

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2451
sembang kuat

Pala otak muh,hensem x ansem layan konon,abih tu'",mamat yg dtg mlm tu, muh x layan .mu blah apa hal.porah sembang kuat ,duit minyak aku pn,muh blum bayar lgi.


Posted By: akil

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2465
cari kenalan

Hai rakan2 sekalian nak knl bleh aje ....@@@@ plu,,,,,,, gay,,,, dialukankan........id whetcat pemudaharapan567 lekas&&&&&&&** x knl maka x cinta@@@@@#


Posted By: akil

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2448
hai kenalan plu

Hai semua. Plu @ gay se malaysia nak knl bleh whetchat saya hesem x hesem semua terima janji ikhlas saya pun x hesem sangat.ID WHETCHAT Pemudaharapan567 ..,.....@@@@ sudikan berkenalan..


Posted By: NAN

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2437
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Tradisonal India - Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
sms saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurveda Kerala


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->