Total Comments 2648 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: inkuwan

Posted On: January 31st
Views: 369
01119840232

Jantan kedah nak sex blh cal saya nak urut dan hsp btg u.


Posted By: we kimak

Posted On: January 31st
Views: 367
xpuas hati call la babi

kepala butuh┬┐┬┐.. pukimak hg sial cilaka babi... aku pn on cal...l sial


Posted By: mie_zee

Posted On: January 31st
Views: 373
cari chubby gemuk

SESIAPA MAIN SUKA-SUKA BOTTOM/FLEX
KOL MIZI
CHUBBY GEMUK SAJA
K.L SAJA
MELAYU

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12

WHATSHAPP:0196423105
FACEBOOK:mizi_201284 @yahoo.com


Posted By: dasar jantan tak guna , jantan sial

Posted On: January 31st
Views: 370
...ko tak payah la buat kecoh kat sini Wan Manggis

...apa pun masalh ko ngan Ashari ke , atau ngan bosan ke ? ...tak payah la buat kecoh kat sini ...lagi nak senang , ko lupakan website ni ....ni tidak ....asyik bukak website ni , pastu nak tgk apa org lain kata psl ko ...lepas tu ko mula la teriak meraban tak tentu hala ...ko masuk hospital bahagia Tanjung Rambutan lagi elok ....


Posted By: Umno forever

Posted On: January 31st
Views: 363
..okey aku faham

....ok lah aku dah faham ....biasa la tu ...nak cover diri tu gay ....suruh ko pakai kopiah bila keluar rumah dia ...ha ha ha ...kelakar la plak .....tapi yg aku tau ...biasanya masyarakat tak mudah nak cop org tu atau org ni gay kalau dia rapat ngan seseorg lelaki lain ...biasanya masyarakat kita masih ramai yg baik sangka ( kecuali kalau mrk nampak dgn mata kepala sendiri ).... kalau aku jadi org tua tu , aku selamba je bawak budak balik rumah , memang org keliling takkan syak apa2 ....kecuali kalau aku bawak balik perempuan - memang kecoh la satu taman perumahan tu .....ok , cau


Posted By: xpuas hati call aku

Posted On: January 31st
Views: 366
aku xpuas hati dgn gay bodoh

smua kimak anjing


Posted By: singh

Posted On: January 31st
Views: 392
wan mggis sasau

Dia ps dia komen dia mnyamar bnyak nma, apa dh jadi dgn wan mggis ni, bilik kat tg rambutan masih bnyak kosong lagi, satu bilik untuk wan mggis...sapa setuju tlg komen segera..


Posted By: to wan manggis

Posted On: January 31st
Views: 391
kau sial

Punya bnyak peranan kau wan mggis..kau sorang jer yg pos mnyamar bnyak nma..kami dh tau la cara tulisan awak..bodoh pnya wan mggis...dari jmpa kfc s ptani..semua dari kau..xdak org lain dh yg pos kat sini kecuali wanm mggis sial..bodoh pnya manusia ada akal x mau guna.


Posted By: aku pernah kenal ashaari

Posted On: January 31st
Views: 393
adakah ini.mma plsunya..

ak knal nobot tipon dia.. alamat pun sma.. cuma aku kenal dia dgn nama naim mohd.. fo you all kt dlam dari fahaman aku tbgik smua post ni.. aku sure la ashaari dgn wan mggis ni wujud bukan mna2 pihak. dan bosan pun wujud cuma aku kurang faham khadiran bosan seolah mcm dah sakit hati antara wan mggis or ashaari.. yg aku sure bosan ni mugkin jga pnah jdi mgsaa ashaari.. utuk wan mggis ko xyah tipu ko kenal dgn ashaari dgn nma naim mohd jga kan.. aku pun dah kena dgn ashaari pukimak ni.. ak faham ko wan mggis
xyah la nk trgila2 kan org macam tu bnyak lgi yg elok dri dia.. aku kcian dgn wan mggis kna main dengan ashaari ... aku ingat lgi orgya...sbar la wan... dia xkan bahgia mna pun klau doa.kianati org prmainkan prasaan org.. aku tahiahkan wan emmmmmmmmms


Posted By: aku cerita psal org bodoh yg ak jmpa mlm hri tu

Posted On: January 31st
Views: 392
org paling bodoh

berlakon seolah sorg yg wrakk.. dasar full bottom... but org laen pun bottom gak.. xda la smpai nk cover dri xnk org tahu smpai tpksa bodohkn agma sndri... org yg ak jmpa ni... ajk aku buat sex di stu tmpat.. disitu office dia la kot... ak ngn dia smpai kt office dia tu dalam kol 1 2 mcm tu... ktanya office tu dah kosong... so sunyi kit.. kblulan kiri knan ofiice dia tu rumah jiran2... dah abis main dgn dian. nk kluar dri tmpatctu.. dia suruh aku bllakon dgn disuruhya aku pkai kopiah.. psal org kt situ xthu yg dia gay dan kononya org distu knal dia org ustaz .. tu yg ak marah sngt... knapa bodoh sngt...


Posted By: cerita ni memang aku nk kogsi dgn korang

Posted On: January 31st
Views: 385
ak sndri yg lalu bnda ni...

org2 munafik... apakah ciri2 org munafik... tpi org yg ak jmp s.ptani... d kfc... ak sndri pun xpham lpas ak dah **** dia.. nk kluar dri tmpat tu disuruhnya aku pkai kopiah.. seolah2 ap yg dia cuba nk kaburkan pndangan msyarakat.. memang manusia jnis dia ni pling jahil pnah ak jmpa... dah tu nk bgi ceramak kepla butuh sial babi.. klau dri sndri pun msih jdi bottom xyah la nk smbg sngt psal agama ni... aky sekli dah trgolong slam org munafik psal kbodohan seorang yg brlgak sprti ustaz. dn puji dri sndri ensem.. sah2 mcm kimak... aku nk kogsi dgn smua... nk cover pun agak2 la... spa pun msti nk cicer jga.. biasa la kan.. but jgn la bugkus taik dgn tikar smbhyg... korang faham kan ap ak mksudkn... k aku xnk ckap nma dia.. tpi memag btol2 dah thap pling truk pnah aku jmpa... nk doakan dia tuk mampus cepat pun spa kita ni... but korang pk klau smpai mcm tu... korag nk buat ap lg... ak tnjuk org yg ak pnah kwan. dia ckap buruk not taste la konon.. kata dia lgi ensem dri org tu... suh antar gmbar xnk.. dah smpai2 alaihai.... diam xtrkat... ak pun bkn nk.memilh sngt.. ak pun xd la elok sngt.. but xd la nk ngaku ensem gila dri org len.. xm cibai...


Posted By: Umno forever

Posted On: January 31st
Views: 403
..apahal ni cerita bawah ni ???

...apa yg org bawah ni cerita ??? ...dah main bontot lepas tu boleh pulak cerita psl agama ??? ...poyo betul ....mula2 jolok bontot budak tu ...lepas tu cerita pasal agama ngan budak tu suruh dia bertaubat ??? ..kekangkungan apakah ini ???????????????????


Posted By: lgi sorang org sp..

Posted On: January 31st
Views: 394
yg jmp ak d kf mlm tu...

dia ni lgi la... dah xensem ngaku ensem.. last jmp alahai.. xd mnane pun la.. memag ar aku ni pun xensem. but reti jgk rndah dri. ni siap ngaku ensem gila... phal... dah blagak alimm.. lpas suh aku ****... dah nk.kluaq bodoh suh aku pkai kopiah . .. ye pun ko nk jdi bttom... xyah la nk cover smpai tu... dah jdi jhil tahab babi dah.. munafik lgi... ngku dri bisex ... plxc la... mcm la kita xtahu full bottom... lncau.... plxc ni ni aku bri ptog jari la smua mula dgn full bottom... lbcau xyah nk mnipu la... aku menang dah ckap ak xda hal cna pun... ak memag mula dgn full bottom.. . tpi aku slalu jga **** . brid pun. ak dah pnah **** . nk tpu wtpa... pnah couple.. lpas bpisah ja aku aktif lik.. dak ak dah tggl dah... yg tu xpa la... tpi aku nk xcerita bgi org smua tahu... gay pling bodoh jahol bgaat kimak semua dia.. dah thu dri tu sonsamg.. xyah la nk blagak alim... dah ko ajak main.. ko nk crita agama.. bodoh ka ap .. klau dri sndri tu pun xbtol.. xyah la.. ak pun rti jga agama...


Posted By: ampa smua ni ptut mampus ja...

Posted On: January 31st
Views: 388
bakar idup2 biar jdi abu...

bodoh sangat... yg cikgu khlis khalid korang kenal.. cikgu bdohh.... jdi gay.. siap antar gmbar pkai bju siap dgn ada nma lgi kat bju... xke bodoh cikgu yg patut jdi cobtoh... ak xsurw lak dia mngjar sekolah mna.. but ngeri smbilan... cikgu2 mcm ni patut buag ja dri jdi cikgu.. prcya la cikgu2 mxm ni.. s esatkn murid2...


Posted By: spa ckap xwjud

Posted On: January 31st
Views: 389
ak ni hdup.lgi kot..

sekarang aku on xcall utuk kaum yahudi ni dasar jahiiliah... fraunn...bodoh xsdarkn diri dah sonsang gay bodoh... binanaraf pun tahu cari couple ngn betina bodoh... ni yg mnusia ada akal kan lbeh bodoh dri binatag yg xbrakal...


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->