Total Comments 3124 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: saiful epul

Posted On: Mar 15, 2014
Views: 3168
mencari kenalan baru

Hai ^^Y sy ingin mencari kenalan baru untuk bersembang blh juga berkongsi masalah..ni no tel 0176599652..
Wechat..0186606045
Thanks..harap sudi berkenalan ^^Y


Posted By: roomate

Posted On: Mar 15, 2014
Views: 3035
cari hausemate

Nak cari kawan serumah di area beruas perak..klu blh nk yg sdah brkerja@xdew pn blh bincang..
SebulanĀ»100(air/api laen kire)
Berminat blh pm aq di:0125134864(wechat@whatapp)


Posted By: zulfiq

Posted On: Mar 15, 2014
Views: 3023
cari kawan n abg angkat

Nak cari kawan abang/adq angkat..nk yg caring n blh jage kte...klu blh nk yg umur 29-37 k...add wechat id: Dzul_perak..whatapp:0125134864


Posted By: shazrey ganu

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 3003
suck n rimming

Pada sape yg mahu anunya dsuck n lubangnya drimming@djilat habis2an jom kita lyn sama n jumpa,sy jnji anda semua xkan kecewa wit my best service..i d tganu but leh dtg jumpa anda,jnji ada byrn sikit..0174146571


Posted By: shazrey ganu

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2883
khidmat layanan sensual

Sape laki gay or str8 perlukn khdmat lyanan 1st dr sy jom jupe n lyn,sy d tganu but leh dtg tmpt anda lau mahu,cuma adalah caj ckit,yg pasti kenkmatan n kepuasan pasti anda dpt nanti..0174146571


Posted By: to Fahisyah

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2853
kenapa minat sangat hal liwat ni ???

aku tak pasti ko ni straight ke atau gay ? ...apa yg ko minat sgt ngan benda liwat ni ? ...bila berckp psl liwat ...kita tak lari dari hal gay ...kalau nak tau ...dunia gay liwat ni ada istilah dia .....istilah TOP - merujuk pada org yg liwat bontot org tapi tak bagi org liwat bontot dia ....BOTTOM - dia tak liwat bontot org tapi suka bagi org jolok bontot dia .....FLEKSI - dia jolok bontot org dan pada masa yg sama dia bagi org jolok bontot dia .....ORGY/GANGBANG - aktiviti liwat secara beramai-ramai ( lebih dari 2 org ) ....hah ...apa lagi ko nak tau ? ...tanyalah cepat ..!!!!!!


Posted By: Din Liwat

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2835
cari moneyboi

...aku tgh cari moneyboi ...sedia membayar RM 50.00 dan ke atas ...sape berminat sila tinggalkan number kat sini ....aku memang dah lama pandai meliwat , tak payah lah ajar aku cara2 meliwat .....


Posted By: to Fahisyah

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2804
si kaki liwat tak perlu diajar , dia pandai sendir

....I'm sorry to say ...tapi aku rasa ko ni ketinggalan zaman ....kalau nak bincang isu liwat secara tertutup pun ...sama jer ...hanya si gay yg minat liwat ni ...lelaki straight tak akan minat liwat ni walau macam mana pun kita dedah kan perihal liwat kat diaorg , pasal dia org memang dari dulu lagi tak minat sesama lelaki .....kalau nak bincang secara private ...hhmmmm...itu kalau awak nak buat secara praktikal lah ...lagi pun lelaki straight tak masuk sgt laman website bodoh ni ...hanya lelaki gay yg suka website bangang ni ...kalau mereka tak diajar utk meliwat pun ...mereka sendiri akan pandai2 cari cara2 meliwat , kan laman2 web gay ni bersepah2 kat internet tu ...senang2 jer diaorg carik ...aku lebih suka bincang kat sini drpd bincang cara private ...ala takde siapa yg kecoh powwnnnn ....


Posted By: Naqiu

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2833
Budak laki area jb

Mencari adk angkat umor 13-17..area jb..brkulit cerah..xlembut..utk djadikan sperti adk sndri..perbelanjaan akan dtanggung..
Berminat email..naqiu1411@gmail.com


Posted By: shark

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2817
mencari wanita yang perlukan seks

saya mencari seorang wanita yang betul2 memerlukan seks...plz call me...0134122305shark


Posted By: ahmad

Posted On: Mar 14, 2014
Views: 2814
anakEikan

mncari anak ikan age 16-22..
Utk dibela dn dimanjakan..
Semestinya nk yg sedap mata memandang..
Best..funny..talkative..charming..
If nak apa2..boleh discuss..should be fine..
Anything just email me ur detail at
cerminkaca9@gmail.com


Posted By: Fahisyah

Posted On: Mar 13, 2014
Views: 2795
Kongsi pengalaman Diliwat.

saya rasa pengalaman2 diliwat harus dikongsi secara tertutup. jika diceritakan di sini bimbang seolah2 mengajar orang untuk melakukan liwat. saya tak mahu terlibat dosa dalam menggalakkan perkara ini. saya mencari orang yang sudi berkongsi cerita.
dan pengalaman. email di faahisyah@mail.com
Terima kasih.


Posted By: CARI MONEY BOY JOHOR BAHRU

Posted On: Mar 13, 2014
Views: 2763
ADA KE MONEY BOY JOHOR BAHRU

mencari money boy area johor bahru.... untuk meluangkan masa lapang... sedia membayar 30 ke 60 maksimum untuk perkhidmatan....


sebulan maksimum 400 saje ... di jamin akan di beri jika long term....

saya bujang dan agak pertenganhan umur....

sila wechaat atau watsapps saya...


017-7524312...

cuma area johor bahru saja di layan.....

atau yang boleh datang johor bahru sahaja...


Posted By: James

Posted On: Mar 13, 2014
Views: 2635
Penang guys

Saya akan berada d penang pada 1/2 May 2014.
Saya lelaki Indian dari Selangor.Datang penang atas urusan kerja.Ingin berjumpa dengang lelaki Melayu yg minat dengan lelaki india yg badan berbulu serta sudah sunat.42/176/67 yg minat sms saya ok 012-6328447



Posted By: hakim Daniel

Posted On: Mar 13, 2014
Views: 2599
cari roomate

Saya mencari SEORANG roommate area taman sejahtera,jln kuching kl .. terutama yang dah bekerja.

Sewa : RM170 (termasuk Bil air + Api)

Berminat boleh contact : 0133951794


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->