Total Comments 12027 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: gay

Posted On: July 7th
Views: 1079
mencari abang top

Ws no 0173319692... bottom comey menunggu anda..


Posted By: Logik akal

Posted On: July 7th
Views: 1078
Re: Rizal & Ragen

Ngok la kau ni. Dah nama pun cuti raya Aidil Fitri, jadi memang la kebanyakkan doktor2 yg beragama Islam akan cuti. Nanti masa cuti Diwali, doktor2 Islam ni la yang akan cover berjam2 bila si Ragen tu bercuti pulak.



Posted By: APA pun boleh

Posted On: July 7th
Views: 1073
perempuan shj

Saya bangsa cina, umur 28. Saya asal darI Perak kerja kl... I kerja Sini sudah lama...sunyi betul nak cari seorang teman macam scandal... WS I kalao boleh kl area


Posted By: Zul

Posted On: July 7th
Views: 1065
Mencari Adik angkat sado@ pendek/ slim

Salam abg Zul sini. Abg mencari seorang Adik angkat. Abg harap Adik n sado or berisi. Pendek or slim pun boleh. Whatssap abg ya 0146334983. Abg nak yg matang saja. Abg Zul ni slim kurus je.
0146334983 area lembah Klang selngor


Posted By: Onlyme

Posted On: July 7th
Views: 1042
Searching frenz

Nk tambah friend....add wc coolboyz16....umo mude lgi tu...haha


Posted By: kazam

Posted On: July 7th
Views: 1047
nk cari partner sex perempuan

Hi awek , janda n bini org yg horny,
Jom add wechat sy yem5584
Kite main sampai puas, kite main real sex , video call sex , tukar2 pic n chat sex.....
Tuk perempuan sahaja k....
Laki jgn add , psl automatically block


Posted By: rizal

Posted On: July 7th
Views: 1058
abg ragen

hi..saya bukan nak burukan abg ragen atau nak aibkan..dia memang mude g..saya da jumpe dia..kalau u nak tau...wassup n tanya ni abg ragen ke..kalau dia x bz dia akan jawab..umur dia 33 dan smart orgnya..dia akan minta jumpe pon d sogo atau tempat ramai org..jgn kata dia x encem ke apa ke..dia memang suke bantu org..ok la kalau mcm ni la perangai u all nak fikir bukan2..saya x nak cakap apa2 g..kalau jujur wassup la..u all kena fikir..ni time raya dia cover doc islam yg bercuti..keje berjam2..u jumpe dia nanti u akan tau..x guna saya cakap apa2...w salam


Posted By: Gayboy

Posted On: July 7th
Views: 1040
Cari gay

Mario. 17. KL.
Looking for friends or boyfriend below 23 💕
Btw saya melayu -.- bkn chinesse or what -.-
Add my wechat id : simsnizam


Posted By: lelaki

Posted On: July 7th
Views: 1074
Nak fonsex or sexchat

Sy laki. Nk cri perempuan utk fonsex atau sexchat. Perempuan yg nak try2 jinak2 kn diri dgn sex pun sy boleh ajarkan. Jgn mlu2. Sy sudi.
Perempuan sahaja.
0128681383


Posted By: Alif

Posted On: July 7th
Views: 1082
Nak Cari Awek..

Hai jom berkenalan jika ada awek yg tengah bosan
jom la whatsapp no tel 0107630274 jgn malu jgn
segan yer..


Posted By: matt

Posted On: July 7th
Views: 1096
seks KT

spe2 awek yg umur 18-20 yg nk seks..pm je 01131824617...siess akn dilayan...yg serius saje pm..yg ddk terengganu..pondan n gay tdk dibenarkan


Posted By: kessel

Posted On: July 6th
Views: 1177
Fade Up dgn gaylove

Erhhhh....fade up da dgn dunia percintaan.....ramai laki yg x jujur dgn cinta....hmmmmm....seks again,again n again.....I dont know why seks jd keutamaan mereka...hmmm..hmmm...hmmmm....sedihh weyyy...-_-...Ok...serious talk mmg da fade up....rasa nk bunuh semua laki2 tu...err...hmmmm....ok...let give me some sex plak....da xyah bercinta...buat sakit hati jerrr....seks again,again n again....Seks Seks Seks Seks....arhhh....nah sape yg gilakan seks....jom add aku id:kesselJ .....kita ckp psl seks jerrr....xyah bt apa...seks je memanjang sbb laki semua nk seks kann....n laki straight jgn add....sbb aq GAY...harap maklum...


Posted By: ryan

Posted On: July 6th
Views: 1196
Nak cari ayah angkat

Nak cari orang yang boleh jadi ayah angkat pada ryan n boleh bawak ryan pegi jalan2 ke pon x kesahh ... Rupa tak penting 😘
Saye ryan 17 slgor
Berminat ? 😉 Ryan boleh buat ape saje untuk ayah angkat ryan asalkan ryan pon dpt ape yang ryan nak ✌🏻️
Wechat id : iskandar_gay
Wechat dulu n nanti ryan akan bagi no telefon ryan 😇


Posted By: ameer

Posted On: July 6th
Views: 1206
cari top area yan,guar,gurun,pendang kedah

Sangap nak isap kote
Sape bleh bagi
Add wechat sy asy303


Posted By: Abg Sado

Posted On: July 6th
Views: 1200
Re: pada yg suka promote nombor org

Setuju!! Aku pun curiga dengan benda2 macam ni. Sila ingat, kes human trafficking mmg berleluasa di Malaysia. Tak pun, yg dok promote tu sebenaqnya ialah pemilik nombor tu sendiri yang berpura2 jadi org lain. Standard la.. Orang pasang perangkap mmg macam tu.


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->