Total Comments 5158 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Jason

Posted On: June 10th
Views: 1536
Nak cari abang angkat

Nak cari bg angkat, gay saja ye.. kalau boleh area kl... 0147287832 Jason


Posted By: Azhan

Posted On: June 10th
Views: 1557
Ada area terengganu tak

Tak ada ke org terengganu

Cari abg angkat
15-37
Sado klu bleh

Whatsapp 0129611378

Kwsan batu Rakit klu bleh sbb tinggal kat sana


Posted By: KuatLANcHap

Posted On: June 9th
Views: 1561
maen konek sedap

cari geng yang kuat lancap ari2...Aku mmg lancap ari2

sehari 3-4x...slurpp....stats aku 173ccm 25yo 63kg saiz batang 7".....

tinggalkan hp number gua kontek.....


Posted By: pasha

Posted On: June 9th
Views: 1528
peneng

Ada x owg2 gay peneng kt sni jom kenai2:-)


Posted By: budak nakal

Posted On: June 9th
Views: 1524
to ayiem

hahahah..yok yok la ko ayiem..ckp beriye2 sgt..klu x bdoa xdenye ko boleh brubah..klu org lain jek yg sibuk bdoa utk golongan ,cm ni,sdgkan dri sndri dok melahu sane aini..xde mknenye jgk...peace yawww...


Posted By: amir

Posted On: June 9th
Views: 1494
nanak abg angkat

Nak abg angkat yg penyayang­čśŹ ..
Baik ..
Spoting ..
Kelakar ..
Pandai pujuk ..
Umo sya 19 .. sya nie manja skit .. skit ja .. hehe
Nie id wechat : namaakuamirkowt


Posted By: ayiem

Posted On: June 9th
Views: 1553
to ustaz to hamba allah

Hampa dua2 sama ja gay ,jgn nk nasihatkan orang,setiap insan kt dunia ni x da yg sempurna.melainkan hati diri sendiri yg akn berubah tika sampai masanya,adakalanya x sempat bertaubat tu antara perjanjian dgn tuhan,lahir kt dunia ni dh tertulis suratan takdir,percaya qada qadar...hampa dua pn 2x5doq sibuk kellibek laman web ni utk apa?dgn kami hampa dua boleh tipu,tp dgn allah hampa dua x leh tipu...nk tnya,prepeir diri hampa tu dlu..cukup ka amalan dunia ni hampa buat,mata telinga,mulut,hati warak ka bersih ka...so kita sama2 hamba allah kt dunia ni,sama saja,hanya amalan saja bawa kita pergi bersama kematian nnti,cuma to ustaz to hamba allah apa yg perlu berdoalah untk kami tu kebaikan dia agar kami ke jlan yg benar,kami golongan gay x pernah mintak nk jd gay kt dunia ni,tu ujian kami dgn nya dn berdoalah untuk kami supaya kami ke jln benar itu yg terbaik. Aq ayiem


Posted By: hairi

Posted On: June 9th
Views: 1559
adik angkat

aku cari adik angkat sorang
umur 15-22 shj
nk yg putih dan kurus shj
tinggal no adik kt sini


Posted By: hamba Allah

Posted On: June 9th
Views: 1514
to ustaz kampung

setuju sgt ngn ustaz kampung..insaflah wahai kawan2 sekalian..yg sado,yg manly,yg kurus,yg putih,yg slim,yg cute..sume tu nafsu semata..sayangilah diri kita seadanya.kite bkn milik sesape..pkite milik Alla swt.pd Nya juga kita kembali dn bertemu nti..


Posted By: Ustaz Kampung

Posted On: June 9th
Views: 1521
Ingat tuhan

Ingat Tuhan sikit kawan2 .. Entah esok lusa kita mati.. Sia2 hidup.. Nikmat benda ni kejap jer.. Balik keje bwk moto dan keter baik2.. Accident nnt tak sempat taubat.. Shalom!


Posted By: gayboy

Posted On: June 9th
Views: 1484
nak cari bf

Gayboy. 16. KL.
Cari bf umo bwh 20.
Add wechat id simsnizam


Posted By: Putera

Posted On: June 9th
Views: 1468
X nak abng angkat atau ape2

Tolong jngan contest saye lagi saye x nk abng angkat atau pun ape2 je! Nmbr yg hari tu kwan saye yg masuk kan bukn saye dia nk malukan saye dia letak name saye nmbr saye dan id saye dan tolong stop hantar ape2 saye bukan gay saye nomal saye suke perempuan bukan lelaki!


Posted By: Azhan

Posted On: June 9th
Views: 1470
Takde ke sugar daddy

Klu bleh area terengganu
Whatsapp 0129611378
Wechat azhan comel

Umur 30 keatas


Posted By: Azhan

Posted On: June 8th
Views: 1442
Cari sugar daddy sekali- sekala

Ikut je
Wassup 0129611378
Wechat azhan comel


Posted By: aku

Posted On: June 8th
Views: 1444
cr kwn m

bg id wechat yer..


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->