Total Comments 12613 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: akira syahirah

Posted On: July 25th
Views: 1629
mncri keluarga angkt

Sy syahirah mencari keluarga angkt..yg sudi menolong kehidupan syahirah skrng ne.....syahirah perlu pertolongan ngan keluarga angkt...kalau ada yang sudi nak jadi keluarga angkt...ambil lh say jadikn anak angkt....spa sudi menolong kesusahan irah boleh whtspp irah 0195350709


Posted By: ABG AIRIL

Posted On: July 25th
Views: 1649
Nak gay KEDAH umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ada x kat sini yang boleh puaskan batang abg nie.
tengah keras......
arghh keras smp berurat...
abg nak pancut air mani pekat abg
dlm mulut syg...012-2632468.....,.,


Posted By: ABG AIRIL

Posted On: July 25th
Views: 1664
Nak gay PERLIS umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ada x kat sini yang boleh puaskan batang abg nie.
tengah keras......
arghh keras smp berurat...
abg nak pancut air mani pekat abg
dlm mulut syg...012-2632468.....,,


Posted By: ABG AIRIL

Posted On: July 25th
Views: 1629
Nak gay PERLIS umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ada x kat sini yang boleh puaskan batang abg nie.
tengah keras........
arghh keras smp berurat...
abg nak pancut air mani pekat abg
dlm mulut syg...012-2632468.....


Posted By: ABG AIRIL

Posted On: July 25th
Views: 1586
Nak gay PERLIS umur 15 - 28thn (kurus) untuk romen

ada x kat sini yang boleh puaskan batang abg nie.
tengah keras......
arghh keras smp berurat...
abg nak pancut air mani pekat abg
dlm mulut syg...012-2632468.....


Posted By: zack

Posted On: July 25th
Views: 1571
mencari kenalan

mencari yang berumur 35-60,area perak ( batu gajah,tronoh,sri iskandar)melayu sahaja,pm/whatsapp ke nom ini 0172210453,mencari btom,flexy shja.tq,n pstikn x lmbot.


Posted By: Zul

Posted On: July 25th
Views: 1541
Mencari Adik angkat

Mencari adik angkat untuk disayangi dn dikasihi. Area lembah Klang. Tk chubby and lembut sangat. 0187739527 only whatssap. Nak yg ada pendek kalu boleh, ada rupa macam aku


Posted By: fahmi

Posted On: July 25th
Views: 1574
saya lelaki mencari temn perempuan

Pele asyik gersang dan keras tegang nk masuk lubang pepet ada x gadis yg berminat blh whspp saya 0199783563 perempuan sahaja


Posted By: rieza

Posted On: July 25th
Views: 1546
bdsm/no telefon gay

Aiiii,xda ke yg dok kuantan @berdekatan ... i sggup buat luar biasa klu disuruh n suka diseksa....ID tagged88


Posted By: ..

Posted On: July 25th
Views: 1504
abg ankt

nak abg ankt area klang bole ? id wechat farhat99


Posted By: Naughtylio

Posted On: July 25th
Views: 1476
Hi

Hii..jom BJ sy..area penang bttrwh..
Gay only..murah2 jerw..


Posted By: tsunami

Posted On: July 25th
Views: 1537
nak cari perempuan saja area jb

Patut la x ada ws I...Connor phone salah masuk ....haiz
nak cari perempuan saja area jb

Hi nama i steven ...
Umor 28
Bangsa cina
Tinggi 177cm
Berat 88kg
Nak malay saja perempuan
I suka masak ,suka badminton,suka swimming dan suka bersih...I nak seorang perempuan boleh sudi kwn sama i....I bukan seorang laki yg jumpa jek sex terus ...bila masa tu sampai biar berlaku Dengan masa yg sesuai ...btg i serdehana jek tapi bersih dan cantik.. I pun bukan laki jenis ganas dan kasar bila romen...I suke play slow and soft... X paksa kalo x nak sex dulu .....i memang hormat segala yg u x suke ...asal saya perak company Kl kerja jb... nak cari girl area jb ....bilik I besar dan bilik air disediakan... umah company i ada swimming pool so sesiapa perempuan yg minat berenang I boleh ajar....
Nak tengok gambar i add wc stevenmimo...ws 0167781558.....I nak Malay saja... memang suke malay...ex girl i sebelum ni pun malay....scandal I sebelum ni pun malay ...dun ask me why.....I pun tak tau kenapa memang suke malay sangat....kalo boleh dtg umah i...I layan you macam queen....sebab hobi masak...makanan disediakan...I give u boy friend feel...harap dpt jumpa u... girl...yg laki semua jangan add ...kalao laki nak kwn biasa ok ...gay keh plu ...semua tu Jangan.... memang i nak perempuan saja...sekian terima kasih.../::)/::)/::)/::)/::)


Posted By: Musa

Posted On: July 25th
Views: 1542
Kenalan lelaki gay top

Musa dari selangor mencari kawan sahabat kenalan lelaki gay top boleh wahsap 01117545890


Posted By: mr Faez 23 ,plu flexi fresh lagi

Posted On: July 25th
Views: 1530
romen2 hehe..laki je plu diutamakan

Urutan Badan Servis (UBS)

hai.. saya Mr Faez 23. nk promote sikit . sye ade bt body massage (urut asas kat pale,badan,kaki,tangan dan (penis)) . RM25 jer sejam utuk area ALOG SETAQ & JITRA jer (Kedah sahaja) lain2 tmpt x buat lg ye time kerje urut (9am-9pm) hari (ahad-khamis je) .. i'm newbie in massage body..klu x berapa na kinky tu paham2 jela ek.. lps hbis urut bleh wt urutan extra plus RM15 lagi ek... gerenti puas habis hehe.. ape2 leh wsup or msj or call at my number (013-5271102)..


Posted By: Smile

Posted On: July 25th
Views: 1482
Searching frenz

Add wc meh...id coolboyz16


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->