Total Comments 15029 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Str8ActChubby (Bottom)

Posted On: November 12th
Views: 965
Cari Abang Angkat Yang Suka Chubby

Aku ni berisi sikit
tapi aku bukan jenis yang lembut lembut.
Aku dah lama nak ada abang tapi dari dulu
tak pernah dapat.
Umur aku 25 , siapa siapa nak kenal or nak jadi
abang angkat aku meh la kenal kenal.
Add aku kat wechat pusakhitamputih.
Aku suka jilat puting ngan hisap konek.
Mari la kita main gesek gesek badan hehe


Posted By: Im

Posted On: November 12th
Views: 963
Cari adik angkat lelaki

Nak cari adik angkat lelaki umur 12-16 sahaja, whatsapp 0143342628


Posted By: Big stick

Posted On: November 12th
Views: 953
Cari awek

Kalau ada awek sanggup..boleh call i 0182414176


Posted By: neo

Posted On: November 12th
Views: 936
Hanya gay sahaja ok... Gay flexi/bottom

ADD id wechat ErTzeZang
Add id wechat ErTzeZang
Add idwechat ErTzeZang

Knl2... Mana tau berkenan boleh kawan...
Mana tahu nasib boleh Sexs huhuhuhu....

For gay flexi/bottom sahaja.... 😊😊😊😊 umur x kira laaa janji kawan........ MMUUaahh


Posted By: neo

Posted On: November 12th
Views: 908
Hanya gay sahaja ok... Gay flexi/bottom

ADD id wechat ErTzeZang
Add id wechat ErTzeZang
Add idwechat ErTzeZang

Knl2... Mana tau berkenan boleh kawan...
Mana tahu nasib boleh Sexs huhuhuhu....

For gay flexi/bottom sahaja.... 😊😊😊😊 umur x kira laaa janji kawan........


Posted By: neo

Posted On: November 12th
Views: 880
Hanya gay sahaja ok... Gay flexi/bottom

ADD id wechat ErTzeZang
Add id wechat ErTzeZang
Add idwechat ErTzeZang

Knl2... Mana tau berkenan boleh kawan...
Mana tahu nasib boleh Sexs huhuhuhu....

For gay flexi/bottom sahaja.... 😊😊😊😊 umur x kira laaa janji kawan....


Posted By: dick hunter

Posted On: November 12th
Views: 951
Blowjob

Sangap nk kulum...ada batang keras nak pancut area KL? 01133547682 (mesej)


Posted By: dick hunter

Posted On: November 12th
Views: 941
free blowjob

sangap nak kulum batang..ada yang sangap nak suruh kulum area KL.. Straight act only


Posted By: Affffiq

Posted On: November 12th
Views: 1003
Nak kerja kosong..

Nak mintak kerja kosong...musim cuti ni saya nak sekolah....saya umur 16 tahun...nak kerja... Kalau ada kerja kosong whatsapp saya 0122524122


Posted By: Audi

Posted On: November 12th
Views: 1014
voice call jom gadis2 shj

Gadis2 yang single dan bosan tu jom kita voice call whatsapp saya 0185994606


Posted By: Aiman

Posted On: November 12th
Views: 1035
Ada x abg gay area Btg Kali,selangor ?

Nak abg gay sado sorg...tolong hisapkan batang aku ni... stim siaa...arhhhhh


Posted By: Aiman

Posted On: November 12th
Views: 1023
Hisap batang aku yang stim ni

Nak abg @ adik yg boleh hisap btg aku,no chubby...01121871731


Posted By: Haikal

Posted On: November 12th
Views: 1049
cari ayah angkat

Mencari ayah angkat yang baik. umur sekitar 50 dan ke atas. haikal akan bela ayah angkat haikal.. hubungi whatsap 019-8722066 . ok. jumpa d whatsapp


Posted By: kerol

Posted On: November 12th
Views: 1052
Cari Adik.. Abang... Daddy.. Chubby Only

Kerol 23
Chubby
Shah Alam , KL
we chat : bam_1993

chat chat blue...
kalau ada group gay.. invitekan


Posted By: Iqmal Hakim

Posted On: November 12th
Views: 1070
Nak cari sugar dady

Aku iqmal umo 20 student practcal dkat kubang kerian... Nak cari sugar dady yg bole support ak bagi apa yg aku nak... Aku brat 61 kg tgi 168 cm muka biasa biasa je str8 act tak lembut... Aku jenis simple je .. Jenis manja skit tapi bukan lembut.. Kulit hitam manis.. Nak cari sugar dady yg penyang tak kisah yg dah kwin ke apa ke.. Aku jnis tak gangu time with fmly dady aku.. Dia kena faham aku aku kena faham dia that all.. Kalau ada yg berminat nak jadikan aku anak ikan dia bule pm whtsap aku.. Whtsap only.. Call & msj biasa aku xlyan.. Nak cari yg btul2 berkemampuan ja... Yg main main tak serius jgn whtsap aku.. 0172338342.. Area husm kubang kerian or yg berdekatan ja yg jauh kalau sudi pon ak aku xkisah.. Trima kasih..


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->