Total Comments 3222 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: teens boyz

Posted On: Apr 19, 2014
Views: 2370
ORANG TUA NAK ORANG MUDA MACAM AKU?? PUIH..

WOI..DA TUA TU WAT CARE TUE..DA MONOPOS ADE HATI NAK AKU..BATANG DALA LEMBIK!! BUAT2 SEMBAHYANG LA YE!!

"Tears of dying masturbater." Macam semcm je bunyi nya kan? Tak pernah plak dengar orang mati sebab kes melancap. Kes tengah main tu selalu la. Masturbate atau Melancap (lain2 bahasa aku tak tau), adalah bukan satu perkara paranormal pada manusia masakini. Warga Sek Men Sri Permata, adik2 yg lepas bersunat, pekerja cybercafe (cc), pengangur, atok2 yg masih rare (sbb tu ada kes atok rogol cucu), remaja2 yg suka lepak dekat OU, malah akak2 yg di tinggalkan suami kerana suami nya pergi berjuang untuk negara, betina chow kit, mahupun janda gersang yg kematian suami sememangnya tidak dapat mengelak apabila naluri mereka memanggil2 untuk melakukan sex dengan tangan sendiri (petikan blogger GOBLOG). Terangsang di waktu pagi adalah perkara biasa pada kaum lelaki (seperti yg biasa di laporkan oleh ex2 aku). Jadi tak payah lah terkejut, buat2 pengsan atau buat2 tanya kenapa terangsang bila ternampak bapak (takpa mak korang ada), abang or atok korang 'bernegaraku' walaupun tengah tidur nyenyak. Kadangkala ia terangsang tanpa mengira masa dan tempat. Tengah belajar kat kelas pun boleh terangsang (dah kata pagi). Macam la aku tak nampak bonjolan hebat dekat seluar tu (kisah benar). Yg nyata ia bukan bonjolan biasa. Pasti di dalam tu ada ketulan daging yg meronta ronta minta di lepaskan! (salah parking kot?). Meronta ronta ingin di belai, di gengam erat, dan di manjai. Si terangsang pula pastinya berasa cemas. Takut2 ada orang nampak. Konon buat letak kepala atas meja, tak pun letak beg atas riba. Halahh.. taktik ko dah basi lah! Aku lagi expert tau tak! Zaman sekarang bukan takat lelaki je melancap, pompuan sekarang pun dah pandai! (kenapa aku rasa pedas2 ni?). Tapi peratus pompuan Malaya melancap pastinya tak sehebat peratus lelaki yg kekadang melancap belakang rumah orang, depan cermin, tepi sekolah atau lorong, depan pc atau hp sendiri, atau tak kurang yg berimiginasi sendiri dengan mana2 artis yang depa suka (ex aku, first baligh sebab mimpi basah main dengan teri hatcher! cilakak!) dan ada yg lebih teruk lagi.. siap free show! Aku rare2 gak dengan benda2 ni, tapi kalau dah tunjuk depan mata... dah confirm2 aku bukak langkah seribu. Yearghhhh.... lariiiiiiiiiii....! Chaiyok chaiyok! Ada tu, tengok comolot2 pun dah terangsang. Lagi teruk tengok tetek besar skit dah stim. Jadi terpaksa la sesiapa yg bertetek besar perlu risau akan orang2 yg camni. Dah ah, penat plak mengarut. Aku nak gi melancap dulu.. ok bye!


Posted By: kris

Posted On: Apr 19, 2014
Views: 2357
single here ?

Hai . Saya single . Nak crik seseorangyg baik , jujur dan easy going . 0196142925 . Msj no ni dulu okay . Saya ada wechat dan whatsap tapi saya xnk share di sini . Kalau nak . Mesej saya dulu k ..


Posted By: sanggap btg

Posted On: Apr 18, 2014
Views: 2392
to sanggap main

hai..leh share id wechat awk x?jom?


Posted By: sangap maim

Posted On: Apr 18, 2014
Views: 2392
Cari btom

Cari gay btom yg dekat area cheras senang nk main..xpn fonsex jer..nak umor bwh 28 kebwh Lau ade sila tgalkn no HP..lau ade wechat lg bagus..


Posted By: mie_zee

Posted On: Apr 17, 2014
Views: 2377
cari teman hidup boy dan girl

Cari chubby gemuk Gendut,gempal umur 19-39. sekitar kl selangor BOTTOM/FLEX
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12



Posted By: shamil

Posted On: Apr 17, 2014
Views: 2384
along

Ye sye...mil ade jer ni...bang along tu yg hlng dan snyp jer :(
Dkat ne tu....xkan mssge kat sini jer kot...xde ke wechat or whtspp ke...snng ckit kikiki


Posted By: BudakUTM

Posted On: Apr 16, 2014
Views: 2431
Cari Sugardad

Hai ada y sudi i 23 m jb 173cm, 67kg...ex ahli sukan...i manja n x main belakang..cari sugardad jer or sapa2 y berminat....msg i 01131711620..cari sugardad only....


Posted By: am

Posted On: Apr 16, 2014
Views: 2400
nak kerja part time.. yg pasti bkan sex

nak kerja part-time.. bosan dok umah tgh cuti sem bulan 6 nie mask blik.. agak2 ade kerje kosong x? kalau ade inform please.. 0183242592-am.. bukan utk sex..


Posted By: along

Posted On: Apr 16, 2014
Views: 2375
shamil

Shamil oooooo shamil mna dia nie........


Posted By: azri844

Posted On: Apr 16, 2014
Views: 2351
colme 01129361072

cr lki lmbut area terengganu n chby col or msj me


Posted By: azri8444

Posted On: Apr 16, 2014
Views: 2323
hiiii

cr lki lembut area k.terengganu n chuby col atau msj me ok.


Posted By: Eeone

Posted On: Apr 16, 2014
Views: 2317
Eeone

watsapp saya untuk jadi kawan saya... saya top.... duduk johor bahru ok guts,,.......


Posted By: ucop

Posted On: Apr 15, 2014
Views: 2349
hye

wanita n ladyboy yg boleh hburkn hati ni 0134430823 kol,msj or whasap


Posted By: student

Posted On: Apr 14, 2014
Views: 2404
cari kenalan

mencari kenalan yg betul mau berkawan di area pinang . wechat sy . ID wechat : mietg95


Posted By: StudentUTM

Posted On: Apr 14, 2014
Views: 2397
CAri Sugardad

Hoe ada y sudi i 23 m jb 173cm, 67kg...ex ahli sukan...manja..cari sugardad jer or sapa2 y berminat....msg i 01131711620


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->