Total Comments 11050 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: nobody

Posted On: May 26th
Views: 1819
cari teman

Nak cari kawan plu klu bleh area raub o lipis..


Posted By: xxx

Posted On: May 26th
Views: 1822
klang and Banting

0173745057 let's have fun haha lol


Posted By: slimchaser

Posted On: May 26th
Views: 1815
MENCARI CHUBBY BOTTOM AREA PUTRAJAYA BANGI

Saya slim 16 tahun. Mencari orang chubby untuk main and video call. Saya nak chubby umur 30-15. Wechat id marcel horran


Posted By: xxx

Posted On: May 26th
Views: 1811
klang and Banting

For gay..let's hang out and have some fun haha lol.. 0173745057.(zohae)


Posted By: joe

Posted On: May 26th
Views: 1792
cari kawan stim

call / sms 0182288156


Posted By: joe

Posted On: May 26th
Views: 1753
cari kawan stim

sy di genting highland dari 26-29 Mei...marilah stim2kan diri


Posted By: 0129444897

Posted On: May 26th
Views: 1718
REPORT POLIS PADA YG MENGANGGU NO 0129444897

PERINGATAN, KEPADA PENGGUNA WEBSITE INI, NO 0129444897 YG DINYATAKAN PADA POST SEBELUM INI (ORG JUAL SUSU) ADALAH NO RASMI SEBUAH PERNIAGAAN. IANYA TELAH DISALAHGUNA. KEPADA SESIAPA YG MENGHUBUNGI NO INI ATAS TUJUAN YG TIDAK SEPATUTNYA, AKN DILAPORKAN NO ANDA KEPADA PIHAK POLIS. HARAP MAKLUM


Posted By: buLat bttm

Posted On: May 26th
Views: 1730
nk cari top

hai6


Posted By: buLat bttm

Posted On: May 26th
Views: 1689
nk cari top

haiii jom knl.. sye bttm chubby... ni no sye 0134992865


Posted By: Ayien

Posted On: May 25th
Views: 1703
Cari Yg Chubby

Assalamualaikom..Maaf Mengganggu,Ayien Cuma nk Cari Adk Angkat yg Chubby umur bawah 17 thn..mintak kerja sama anda..Just Yg Chubby jaa nahh..Id wechat:Shaha538..Wasap:0194337643


Posted By: aizam tasik permaisuri

Posted On: May 25th
Views: 1734
...

Biasala takkan nak kawan ngan penipu. Kita mintak pic dia tak bagi. Lain la kalau ko asherns, memang tak payah mintak pic sebab apa wechat ko taruk muka ko berspek mata hitam. Lagipun kalau hodoh takkan la kita nak minta pic lebih2. Sebab muka terlalu hensem la kita nak tengok dia betul atau tak! Bukannya minta cara kasar. Org mintak cara elok. Kalau kat wechat pun satu habuk pun xde pic, ni nak mintak satu pun x bole ke? Bukannya susah pun. Cuma ambik gambar pakai baju sama lain2 pose. Ni bagi gambar baju lain2 nampak sangat pic palsu


Posted By: Asherns

Posted On: May 25th
Views: 1785
Aizam Tasek Permaisuri

Aizam drpd dulu sekarang dan akan datang aku tgk ko asyik kena tipu jek................ada ke ajak berjimak sex luar tabii mintak org amek gambar pakai songkok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Mau tersentap org baca....org akan ingat yg Aizam ni playing atau x serious dalam relationship........jangan lah mintak org buat benda yg pelikΒ² untuk kepuasan diri sendiri dan bila org x boleh buat meroyan Kat dalam blog ni macam ko jek yg bernasib malang........pergi Mandi bunga kalo malang sangat nak cari partner tu.......macam kata pepatah tunding satu jari ke org lain empat jari akan kembali pada diri sendiri πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡


Posted By: SenorSnr

Posted On: May 25th
Views: 1768
Ika

Ika,

Leave your whatsapp please.


Posted By: SenorSnr

Posted On: May 25th
Views: 1730
Sayang

Zim,
Sayang u jauh kat perlis... Klau tak...


Posted By: Raj

Posted On: May 25th
Views: 1709
Anyone in melaka

Saya btm. Cari adik top yang kurus untuk sy layannya. Pm me wechat id raj0138


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->