Total Comments 13378 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Smart guy

Posted On: September 2nd
Views: 1397
Urutan manja utk girl

Hanya utk wanita.. jika berminat sila emel sy..khylerol.id@gmail.com..


Posted By: aku bottom

Posted On: September 2nd
Views: 1399
nak laki top !?

nak laki top yg sangap giler2....meh **** aku laju....meh aku isap batang kau....isap dalam2....just for sex....do add me id wechat:Aku_bottom


Posted By: budak gile

Posted On: September 2nd
Views: 1395
hi

hi girl2 yg gersang perlukn teman tk kira umur bape yg penting suka sex klau ad area johor lgi bagus k blh whatsapp kt no 0143839208


Posted By: arih

Posted On: September 2nd
Views: 1376
nak duit

sape2 bole bagi ak duit... perlukn sngtt dlm mnggu nie jgk.. area nilai n kl n slngor diutamakn... wassap ak 01117885197


Posted By: katak

Posted On: September 2nd
Views: 1342
awek noty

ade tak awek yg noty2 duk kat selangor kalau ade add wechat saya id katak_ranger


Posted By: GayChubby

Posted On: September 2nd
Views: 1323
Siapa yang suka gay chubby?

Utk sesiapa yg suka gay chubby mcm saya boleh ada wechat sya. Umur bru 20 stay Kolumpo. Saya suka bj, bj pancut dalam mulut. Nyum nyum. Yang suka chubby boleh add wechat :- aaff702 YANG TAK SUKA JANGAN ADD


Posted By: Ejat

Posted On: September 2nd
Views: 1277
mencari gadis yg sangap seks

Ade gadis yg nk buat seks dgn sye tak? Btg sye bole thn jgk la besar... klau berminat whatsapp 01125859146 sye tunggu.. sye sangap nk puki jgk


Posted By: airil

Posted On: September 1st
Views: 1268
KERASNYA BATANG ABG...ARGHH STIM..012-2632468

JOM LA PUASKAN ABG SAYANG2 SEMUA..ARGHHH BATANG TENGAH KERAS DAN TEGANG NIE..ERGHHH 012-2632468.,,


Posted By: airil

Posted On: September 1st
Views: 1242
KERASNYA BATANG ABG...ARGHH STIM..012-2632468

JOM LA PUASKAN ABG SAYANG2 SEMUA..ARGHHH BATANG TENGAH KERAS DAN TEGANG NIE..ERGHHH 012-2632468.


Posted By: airil

Posted On: September 1st
Views: 1226
KERASNYA BATANG ABG...ARGHH STIM..012-2632468

JOM LA PUASKAN ABG SAYANG2 SEMUA..ARGHHH BATANG TENGAH KERAS DAN TEGANG NIE..ERGHHH 012-2632468...


Posted By: Abang Gersang

Posted On: September 1st
Views: 1229
Cari Kawan Melancap

Hai aku baru pindah ke kuching sarawak.
Mencari kawan kawan yang sudi melancap skali dengan aku or nak mintak dilancapkan pun boleh.
Aku tolong kau, kau tolong aku.
Ko nk aku isap konek pun boleh.
Nak jadi adik/abang angkat aku pun boleh.
Abang abang , adik adik badan kurus or sado or stocky boleh pm aku dekat wechat id : pusakhitamputih
Meh kita nakal nakal.
Aku leh jilat badan kau (kalau kau sado), aku boleh jilat puting2 ko. Gigit2 semua boleh.


Posted By: me

Posted On: September 1st
Views: 1216
nk adik angkat laki

Ade siape2 nak jd adik angkat aku yg comel2.. hehe..
Area klang... whatapps 018 311 27 67


Posted By: zamm

Posted On: September 1st
Views: 1186
cari teman tp mesra

Sy zam... nk cri girl yg nk bkawan.. klu blh biar yg matured. 0111250O254.
.gay.boy jgn msj... ok


Posted By: emmm

Posted On: September 1st
Views: 1169
tak kisah laki or girl

hai nak fun malam ni , awk cari port , tak kisah gay or girl :) . wassap 601136720295 , saya tunggu :) . area shah alam or klang :) .


Posted By: emmm

Posted On: September 1st
Views: 1150
tak kisah laki or girl

hai nak fun malam ni , awk cari port , tak kisah gay or girl :) . wassap 601136720295 , saya tunggu :) .


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->