Total Comments 3272 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: BudakUTM

Posted On: May 2, 2014
Views: 2817
Cari SUGARDAD

Hye..i fiz, i student utm skudai...if ada y sudi nk jadi sugardad, wassap la 01131711620.. cari y caring n loving...i 23 m jb....ex ahli sukan tinggi 173..berat 70kg....tough....area jb prefer....lau ada y sudi wassap k..i tunggu!


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 2, 2014
Views: 2816
cari chubby gemuk

KESEPIAN KESUNYIAN SESIAPA SUDI
TAK KISAH PEREMPUAN ATAU LELAKI GEMUK CHUBBY
MELAYU SJA
K.L SJA
0196423105 WHATSAPP
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: win

Posted On: May 2, 2014
Views: 2845
indon flex

hi..saye org indon nak cari bf top..saye umo 22..hubungi aku ya..0136184354..aku tuggu ya..


Posted By: win

Posted On: May 2, 2014
Views: 2811
indon

hiiii,,,saya baru di sini???saya orang indon,,dah 4 bulan di malaysia,,,mau cari tmen2 saja,,,siapa pun boleh,,hub 0136184354..aku di negri sembilan.


Posted By: James

Posted On: May 2, 2014
Views: 2822
Anak i,an or daddy

Ada daddy or anak ikan dkat penang and kedah..anak ikan pefer school boy..daddy needed below 40 0175268580


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 2, 2014
Views: 2842
cari chubby gemuk

cari bf chubby,gemuk,gempal,sekitar k.lumpur,putrajaya selangor
bottom/flex dan juga gf umur tak kisah WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Posted By: hairy

Posted On: May 2, 2014
Views: 2830
nak guy lembut n chuby

saya mencari adik yg chuby dan lembut area sg bloh,k.slangor s.alam..sbb senang nk jumpa...hubungi 0147213136



Posted By: hairy

Posted On: May 2, 2014
Views: 2794
nak cari guy lembut dan chuby area K.slngor sg blu

saya mencari adik yg chuby dan lembut area sg bloh,k.slangor s.alam..sbb senang nk jumpa...hubungi 0147213136


Posted By: chubbysukechubbby

Posted On: May 1, 2014
Views: 2709
sangap

hi chubby kat sni suke kat chubby gak...sape chubby jom skype sangap ni add me japanmmm22


Posted By: yusof

Posted On: May 1, 2014
Views: 2670
sape xtdo lagi?

awek2,janda2 diutamakn,ladyboy yg comel pun bole hihi..jom whatsapp,i'm mix chinese from slangor age 33..waiting....


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: May 1, 2014
Views: 2730
cari chubby gemuk

Cari kenalan budak chubby,gempal,gemuk boleh ajak main suka-suka2 sekitar kuala lumpur selangor,putrajaya,tak nk moneyboy,tak nk top
umur 16thn-39thn
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12


Posted By: sangap main

Posted On: Apr 30, 2014
Views: 2730
tgh cari

Tgh Cari girl Dan gay btom sje..untuk main..btom nk bwh 25thn sjer..lau ad add wechat eejan88..lau leyh area cheras..hp sex pn bleyh


Posted By: hafifs

Posted On: Apr 30, 2014
Views: 2748
cRi wanita bt teman

hai semua wanita. salam hormat. bt insan bernama wanita yg kecwa atau terlanjur.say ingin cari teman. 012 541 7448 cal .mungkin jodoh atau anda yg saya cari..umur saya 34,bt anda bernama wanita usia bukan halangan tapi jujur dan iklas,cal ya jam 9 pagi hingga 6ptg,kerana jam 7 say buka restoran..sibok,tkasih,salam kenalan.


Posted By: azran

Posted On: Apr 30, 2014
Views: 2739
money boi sini

Mencari sesiape yg dh terlalu gersang nk melepaskan nafsunya. Confirm sedap. Sy ex army. Bayaran murah2 je. Mencari daddy kalo dapat.. weechat ke azran28 atau 0183568378


Posted By: sangap main

Posted On: Apr 29, 2014
Views: 2801
to sangap btg

Awk ksila id wechat awk t sye add


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->