Total Comments 10114 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Ohh yeahh man

Posted On: April 3rd
Views: 1096
Wanita2 JB

Wanita2 JB yg bosan atau sunyi bole cntct sy 01136827287


Posted By: adi

Posted On: April 3rd
Views: 1115
suka yg kurus slim

Nak lelaki yg sporting je. Yg kurus atau slim.add wechat sy gulihijau.


Posted By: Van2406

Posted On: April 3rd
Views: 1108
Cari ang angkat

Saya 17 tahun area KL cari abang angkat umur 18-30. Nak yg fit atau sado.


Posted By: Asherns

Posted On: April 3rd
Views: 1118
To Mikhail

Setakat nak cari sugar daddy pastu x bg apa² balasan......carilah sampai kiamat xkan ada orang yg nak amek punyalah......sekarang zaman mana ada orang yang ikhlas.......^.^
Semua ada motif tersembunyi


Posted By: xack

Posted On: April 3rd
Views: 1157
jomm

mencari area perak lumut manjung sitiawan tlok batik,mencari melayu berumur 30-60 berbadan berisi/chuby ckit,whtsapp/call/mesej nom 0172210453


Posted By: Lancap Hisap

Posted On: April 2nd
Views: 1149
Nk Hisap & Lancap sampai pancut

Hye. Sy gian nk hisap batang konek skarang ni. Saya hisap smpai pancut, confirm puas 100%. Sy duk kelantan, area Pengkalan Chepa. Kalau nk ni No sy 01111457850. X kisah umur brape, asalkan dapat hisap.


Posted By: dnce

Posted On: April 2nd
Views: 1137
dnce

cake by the ocean .


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: April 2nd
Views: 1175
............

CARI ADIK PILU DAN ABG PILU SYARAT BTM/FLEX
UMUR 25-50THN TAK NK TOP,TAK NK MONEYBOY SYARAT TINGGAL KUALA LUMPUR,SELANGOR
WHATSAPP:0172721526
HP:01115684424
WECHAT:MIZIROCK2016



Posted By: Abg Sado

Posted On: April 2nd
Views: 1205
Re: Mikhail

Muka mcm puki ada hati nak cari sugardaddy. Ptui!
Tak pe Mikhail. Terus2kan la melelong diri kau yang tak laku tu.


Posted By: mikhail

Posted On: April 2nd
Views: 1212
abg sado

Ni public bodoh... Ikut suka hati aku la. Nak post apa... Kalau skit mata jgan bukak... Tak suruh ko baca pon


Posted By: Mr m

Posted On: April 2nd
Views: 1211
Cari

Sy lelaki lembut
01119411674


Posted By: Abg Sado

Posted On: April 2nd
Views: 1206
Re: XXX @ Mikhail

Hoi Mikhail! Kau ni memang pondan kan? Sebab tu kau tak berani nak letak nama kau. Letak "XXX" lah pulak. Sebab kau mengganggu ketenteraman dan menyakitkan mata aku dengan iklan2 bodoh kau tu la yang aku 'sound' tu! Bodoh! Jackass.


Posted By: xxx

Posted On: April 2nd
Views: 1191
to ashern / abg sado yg kononya sado tu/ chubb

Aku ada kacau korang ke? Kalau tak suka xpayah bising .. Nnak tunjuk bebal pehal... Kalau tak suka diam je la.. Xpayah bising.. Aku bakn mntak kat korang pon... Tak suka diam sdah. ! Tak payah nak sbuk !


Posted By: SangapIpoh

Posted On: April 2nd
Views: 1187
Cari Batang Straight dan Budak

Mencari batang lelaki straight untuk gay di sini nak isap. Budak skolah, abam2 straight leh add me on FB fetishkinkyguy@gmail.com area Ipoh dan sekitar.


Posted By: nana

Posted On: April 2nd
Views: 1147
cari teman

ad x awex cun area kedah


Pages [ 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ] Next Page ->