Total Comments 2628 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: org sp yg bodoh..

Posted On: January 27th
Views: 473
yg jmpa d kfc smlm

Knpa la bodoh smpai macm tu.. Nl cover pun agak2 la xyah la nk lbatkb agama... Ni dah suh ak ****... Dah lpas main.. Nk kluar dri tmpat tu.. Suh pkai ktayap...xelok mcm tu... Ak sdih sumur hdup ak xpnah lgi aku mu.afikn diri aku mcm smlm... Ak xkn jmp dah spa2... Dah tu nk bgi cramah pulak seolah seotang ustaz.. For what klau diri tu aku rsa lg truk dri aku.


Posted By: klau tkat brani dlm ni..

Posted On: January 27th
Views: 467
xyah la... smbg cm sial

Ak dah antar mcg... Ak dah call pun.. 0174852587... Aku call xbrani pun nk jawab... Ak mcg mai dpan gntle ngn aku.. Xtrjawab pun mcg ak... Last tutup topon .. Kimak apa.. Klau takt brani kat dlam ni... Along tu bukan aku bodoh... Ak dah mlas la nk layan hg bosan we... Cm sial bacul... Tu ayah agkat alu... Bodoh kalu ak nk buat dia... Dia dah bnyk tlog alu.. Hg tau ka bosan kimak??... Biasa la dah tngah krisis.. Dia pun boleh maafkn org... Ak pun boleh maafkn org... Bukan tuhan.. Allah bukyg mcipta ni pun maha pngampun... Pintu taubat sntiasa trbuka utk hmba2 dia... Kita pulak nk lbeh2 dri tuhan.. Dan hg kalau hebat.. Hg cipa la bulu roma satu... Tngok boleh ka dak.. Kalau boleh hebat la hg buat la.. Sma ja smua...


Posted By: man

Posted On: January 27th
Views: 472
hati2 bahaya2

Aq nk bg tw kt korang2 smua,terutama skali owg taiping ,kamunting,brhati2 lah bila lalu kawasan taman tasek taiping lokasi kejadian tmpat belakang pintu zoo ,jm dlm pkul (2.5 mnit pg)selasa 28 .01.04 aq nyaris2 di tahan oleh 3 org lelaki india memakai halmet berjeket dn memegang objek keras,aq x pasti sama ada kayu ataw parang,mujurlah aq pandu keta laju dan nyaris2 langgar pokok masa tu kecut jgk aq,sbbnya aq dh perasan diaowang ni mmg nk menyamun sbb aq ada bg lampu tnggi .waktu aq elak ,sesuatu benda diaowang telah baling terkena bhagian bonek keta nasib xdaq apa2.so hati2 jln kawasan aq ckapkn tu mmg gelap.


Posted By: Fik91

Posted On: January 26th
Views: 563
Cari kenalan di kuala terengganu

hi guyz... sy laki... panggil sy fik. umo 23thn. sy nk cari kenalan dkat area kuala terengganu. msg k kat no celcom sy 01119844484


Posted By: botak

Posted On: January 26th
Views: 571
kepada wan manggis

Wahai Wan Manggis gagah berani..BOSAN dah mencabar kamu ni nmbor hp nya..0174582776 tunjukkan keberanian mu eahai Wan Manggis GELAP...lawan jgn tak lawan....


Posted By: Bosan

Posted On: January 26th
Views: 574
Sesiapa yg setuju tolong komen

ada yg nak? sampai jadi kes polis sebab tergila kan ashari yang tua tu... sendiri jajar citer hal diri sendiri kat dalam ni.. lepas tu dok citer la ada yg nak.. tu la aku kata... ashari tu memang tak ada mana. org macam hang pun boleh berkenalan.. dah tau pencuri, penyamun, muka huduh.. mcm taik lembu..

sesuai la dengan org tua mcm ashari...

dok ugut nak cari aku konon.. ashari yg hang dok maki hamun pun masih hidup sampai sekarang.. tak ada pulak masuk dalam surat khbar yg dia mampus di tangan hang..

lawaknyer...

jangan la dok msg sebagai org lain.. kita tahu la siapa yg dok msg..

hang la wan manggis, hang la ashari, hang la taik lembu, hang la along, hang la semua yg komen dalam ni hang kecuali aku ...BOSAN

SAJA TERPANGGIL UTK NAK LIHAT KEBERANIAN HANG..

BUKTIKAN... ashari masih tak ada apa.. ashari yg hang kata main dengan mak dia sendiri..

mana shari... dah takut ka nak balas....



Posted By: afiq hakim

Posted On: January 26th
Views: 591
sugar dad baru

Sy 23 student sem akhir,58kg cari sugar dady baru. Sy stay seremban kalau boley nak carik area dkt sini. Not only for sex yaww brother2. Text me 0136929432. Ada duit, jalannn. Tqvm


Posted By: abe klate

Posted On: January 25th
Views: 667
cr anak ikan

kalau ada sape2 anak ikan kt sini terutama dok klate bleh sms abe k 0179743486


Posted By: mr.t

Posted On: January 25th
Views: 698
freedom

aq pn stuju ngn c along...yg badigol sood dok bertengkaq dlm ni aq pn heran..nk bertumbuk sngguh p la jmpa bru jntan...ni dok maki sumpah seranah dlm ni bkn keja jantan...ni keja pondan...xdak telo...lau nk cari publisiti murah pn jgn dok hongaq dlm ni...p cari tmpt laen...fakkk btl...


Posted By: Zafril

Posted On: January 24th
Views: 776
Young male massage looking for sugar daddy@mummy

Young male massage looking for sugar daddy@mummy in KL area. He3x. 0104295740


Posted By: mie_zee

Posted On: January 24th
Views: 844
cari chubby gemuk

SESIAPA NK MAIN (25/1/14) BOTTOM/FLEX
GEMUK CHUBBY MELAYU
K.LUMPUR,SELANGOR,PUTRAJAYA
MELAYU SJAA

ADD WECHAT DAN WHATSAPP

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP:0196423105


Posted By: along

Posted On: January 23rd
Views: 928
cm harraam

Oi......hampa boleh x jgn gaduh2 kt dlm ni,cm harramam jadah hampa tw x,dlm ni utuk plu2 ja yg nk brkenalan.bukn utk nk tgok ampa brgaduh....asai bkak ja, gaduh xdaq bnda laen.plzz ar oi otak ada pkai ar guna la ckit,jgn jd bodoh.akai x daq ka,"".dh la bg la ruang utk owg laen plak nk kenai2....dh2 syoh .."syoh" blah!


Posted By: p mampus la hg bosan

Posted On: January 23rd
Views: 920
aku mcg call mgelak.

takut tutup tipon.. mcm puki... dah hg tu memang buruk dri aku... umur tera3 dhg dah tua mata pun dah nk kelabu asap. spa nk... bdan pun mcm tong drum.. gigi brsepai.. dari jauh dah hapakk... aku aku akn.cari hg smpai dapat... dasr ank haram .. tu mak hg pun bodo brank hg kot jubuq atas pnyapu.. tu la yg sial... ak ada jgk yg nk.. hg.. ak cmfrm la spa nk.bdan mcm hg.. sdaq la.. dah tua... aku call barani bukak tpon.. ak mcg xbrni nk rply... dlm ni.ja nk lbeh.. kpala butuh... sory utk yg laen kwan2 bkan aku nk.myemak... tapi ank haram sial ni...ni.. klau hg xpuas hati mai kita jmpak.. phl...


Posted By: Bosan

Posted On: January 23rd
Views: 940
Sesiapa yg setuju tolong komen

Aku bukan budak hitam yg muka pecah rumah tu ok...

tak layan bandingkan org yang selayaknya taik lembu.. dulu ajak ashari nak depan2 konon. last org tu buat report terus minta maaf. tak keluar pulak dalam surat khabar ashari mati kena pukul dgn budak taik lembu.

ha ha ha.. mak dah tak ada.. pak dah tak ada. yg ada hanya benci dan iri hati dalam budak taik lembu.. tak senang tengok org lain bahagia...

aku... nak jumpa hang?... tak sama sekali. buat geli ja.. tak sanggup aku tgk muka taik lembu..

AKU BUKAN CARI GADUH.. AKU CUMA NAK HG KOTA KAN KATA KATA HANG TU.. tunggu pak cik tua.. aku akan balas juga...

ayat tu yg aku nak sangat dikotakan...

TAK BERANI KAN....

TAIK LEMBU


Posted By: Nan

Posted On: January 23rd
Views: 942
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding.
sms saya at 016-9568292 NAN
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->