Total Comments 12049 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: lelaki

Posted On: July 7th
Views: 1083
Nak fonsex or sexchat

Sy laki. Nk cri perempuan utk fonsex atau sexchat. Perempuan yg nak try2 jinak2 kn diri dgn sex pun sy boleh ajarkan. Jgn mlu2. Sy sudi.
Perempuan sahaja.
0128681383


Posted By: Alif

Posted On: July 7th
Views: 1091
Nak Cari Awek..

Hai jom berkenalan jika ada awek yg tengah bosan
jom la whatsapp no tel 0107630274 jgn malu jgn
segan yer..


Posted By: matt

Posted On: July 7th
Views: 1105
seks KT

spe2 awek yg umur 18-20 yg nk seks..pm je 01131824617...siess akn dilayan...yg serius saje pm..yg ddk terengganu..pondan n gay tdk dibenarkan


Posted By: kessel

Posted On: July 6th
Views: 1186
Fade Up dgn gaylove

Erhhhh....fade up da dgn dunia percintaan.....ramai laki yg x jujur dgn cinta....hmmmmm....seks again,again n again.....I dont know why seks jd keutamaan mereka...hmmm..hmmm...hmmmm....sedihh weyyy...-_-...Ok...serious talk mmg da fade up....rasa nk bunuh semua laki2 tu...err...hmmmm....ok...let give me some sex plak....da xyah bercinta...buat sakit hati jerrr....seks again,again n again....Seks Seks Seks Seks....arhhh....nah sape yg gilakan seks....jom add aku id:kesselJ .....kita ckp psl seks jerrr....xyah bt apa...seks je memanjang sbb laki semua nk seks kann....n laki straight jgn add....sbb aq GAY...harap maklum...


Posted By: ryan

Posted On: July 6th
Views: 1206
Nak cari ayah angkat

Nak cari orang yang boleh jadi ayah angkat pada ryan n boleh bawak ryan pegi jalan2 ke pon x kesahh ... Rupa tak penting 😘
Saye ryan 17 slgor
Berminat ? 😉 Ryan boleh buat ape saje untuk ayah angkat ryan asalkan ryan pon dpt ape yang ryan nak ✌🏻️
Wechat id : iskandar_gay
Wechat dulu n nanti ryan akan bagi no telefon ryan 😇


Posted By: ameer

Posted On: July 6th
Views: 1217
cari top area yan,guar,gurun,pendang kedah

Sangap nak isap kote
Sape bleh bagi
Add wechat sy asy303


Posted By: Abg Sado

Posted On: July 6th
Views: 1211
Re: pada yg suka promote nombor org

Setuju!! Aku pun curiga dengan benda2 macam ni. Sila ingat, kes human trafficking mmg berleluasa di Malaysia. Tak pun, yg dok promote tu sebenaqnya ialah pemilik nombor tu sendiri yang berpura2 jadi org lain. Standard la.. Orang pasang perangkap mmg macam tu.


Posted By: pada yang suka promote nombor2 orang

Posted On: July 6th
Views: 1218
pada yang suka promote nombor2 orang

Apa motif nak promote2 nombor orang? Orang tu wujud ke? Kalau wujud kenapa nak buruk2 dan aniaya orang? Tak kisah la doktor ke, pendakwa raya ke, pasukan risikkan jenayah siber ke, tak pun pegawai siasatan jenayah bukit aman, sekalipun diorang banyak duit, perlu ke nak promote nombor diorang?? Jawapan nya.. Orang yng suh promote tu tak hensem, kemungkinan penjenayah yang nak curi organ2 dalaman mangsa penipuan. Fikir la logik, hari tu 'abang ragen' tu dah mesej dalam nie, 'perlu' ke nak promote nombor abang ragen tu?? Adoi.. Tak pun abang ragen tu wujud, mungkin betul doktor, tapi, dia tua. Orang tua2 ni memang la baik beli baju raya duit raya sebab nak gayboy2 kat luar sana terutamanya muda2 ni suka kat dia. Ouh nanti kejap, maybe orang KL ni open mind, tak kisah tua muda janji poket penuh! Urmm, jadi, kat sini pun dah ada dua orang komen nombor abang ragen tu, dah wasap tapi senyap je.. So apa lagi kemungkinan yang ada? Nak promote nombor orang, tapi orang tu pulak senyap. Dah tau nak bagi duit raya jawab je la. Aku rasa budak2 mesej abang ragen tu pun budak2 kurang kemampuan, bantu la sikit kalau betul2 abang "ragen tu seorang doktor"


Posted By: Anak Abah

Posted On: July 6th
Views: 1204
Cari abah chub

Nak abah abah boroi yang handsome. 0139066714


Posted By: hizam

Posted On: July 6th
Views: 1175
to rizal

Dah wasap, dari hari tu wasap dia.. Tak reply pun.. Saya tegur "ni abang ragen ke?" senyap je.. Huhuhu.. 😧😨😨


Posted By: matt

Posted On: July 6th
Views: 1170
seks KT

spe2 awek yg umur 18-20 yg nk seks..pm je 01131824617...siess akn dilayan...yg serius saje pm..yg ddk terengganu..


Posted By: rizal

Posted On: July 6th
Views: 1163
Abg ragen smart n baik

Hi semua..contact la abg ragen..dia ok..n dia top..klau u all baik dgn dia..mcm2 dia payung..no dia 012 225 2025 saya da dapat baju raya n duit raya..dia dok.kl..budak.bawah 7mur 26 n str8 act la ya..dia x auke budak lembut..bukan.apa...jus kenal la dia..untung bro...


Posted By: kazam

Posted On: July 6th
Views: 1156
hi sy nk cari partner sex perempuan

Hi awek , janda n bini org yg horny,
Jom add wechat sy yem5584
Kite main sampai puas, kite main real sex , video call sex , tukar2 pic n chat sex.....
Tuk perempuan sahaja k....
Laki jgn add , psl automatically block


Posted By: top hisap rakus

Posted On: July 6th
Views: 1152
nk cari abang sado yg nk phonesex n konek besar

hye all nk phonesex n nk lancap ngan kol video...abang sado yg besar konek,thn lma,n kuat sex....klau boleh area miri supaya dpt buat prjek jolok burit sye...ok...ID wechat= mrmumu9899, no whatsapp 0138951918...ok jgn risau sye akan accept trus


Posted By: tuttttt

Posted On: July 6th
Views: 1153
NK CARI PURE TOP GAY SAHAJA


SAPE GAY TOP... 30tahun keatas ⬆

whatsapp ini number 0197053109
0197053109

KEPUASAN MAKSIMUM..

UNTUK GAY TOP SAHAJA...

YG BOTTOM NK BEKAWAN BOLEH....
(whatsapp sahaja... sms x dilayan)


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->