Total Comments 10038 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Kaki Gym

Posted On: March 27th
Views: 1428
To Rizqan

Terbaik. Selesai masalah. hahaha


Posted By: Muhamad Rizqan

Posted On: March 27th
Views: 1404
Iqmal (bukan nama sebenar)

Saya terpaksa masuk ke sini, semata-mata untuk beri pencerahan;
saya percaya 'iqmal' ni adalah salah seorang dari pelajar saya dan remaja ni cuma keliru antara perhatian dan kasih sayang dengan sesuatu yang berlandaskan nafsu, saya sedia mendengar kalau iqmal ada masalah lain di luar dari subject yang saya ajar, insyaALlah saya cuba bantu mana yang boleh,

Hari ni saya terpaksa menghabiskan banyak masa untuk membalas mesej2 yang masuk atas tindakan memuat naik no telefon saya ke sini, saya harap tidak ada lagi mesej lain yang masuk selepas daripada ni, pada yang bertanya dan maklumkan perkara ni pada saya, saya ucapkan terima kasih,

Oleh kerana tiada tuduhan dibuat dan cuma assumptions saya kira ni perkara terpencil, dan biarlah remaja bernama iqmal ni tampil sendiri untuk selesaikan dengan saya,

Regards,
Muhamad Rizqan


Posted By: Joe

Posted On: March 27th
Views: 1352
Mencari top sepang

Anyone gay top area sepang. Muda n hot. Whatsapp only 0139594336


Posted By: Kaki Gym

Posted On: March 27th
Views: 1318
To Aizam

Tragis sungguh kisah kau bro. Tak semua bro chubby tipu kau. So, jangan jadikan apa yang berlaku tu membuatkan kau benci semua chubby bro. Keep calm k bro~


Posted By: Adik

Posted On: March 27th
Views: 1316
Jom

Akak gersang umur (20-30) sahaja yang nak chat sex or pape je yang terima umur bawah 20 je k atau yang ade group hantar video blu kt wechat

Add wechat saya:(NO BLOCK OK)
-Delirious4lyfe
*gay,pondan,shemale tidak akan dilayan
*add cpt sebelum terlambat


Posted By: kementerian ksihatan uganda

Posted On: March 27th
Views: 1320
ultraman taro

Tak bekap sape2, gemuk tu tak terjadi dengan sendiri. Dan gemuk bole diubah. Itu tentang kehendak individu itu sendiri. Gemuk dan kurus itu satu pilihan. Kalau doa supaya org tu jadi gemuk, tapi org tu tak makan nasi banyak takde jadj gemuk jugak. Jika org tu nak jadi gemuk tak perlu dicela, dicaci. Syukur la dengan keadaan diri sendiri. Yg lain saya taknak komen sebab dari hujah semua org ada betul ada salah. Tepuk PC bukak google cari yg baik dan yg buruk. Nak bela org pun kena bertempat ye. Dan nak beri teguran pulak jangan sampai menghina. Ikhlas dari Menteri Kesihatan Uganda.


Posted By: bob

Posted On: March 27th
Views: 1314
aizam bodo

Lagi satu, apa kena mengena citer drama bodo kau dengan dengan org yg promote kat dalam nie.. Simpan la bodo tu untuk anak cucu. Kalau ko tak suka diorang ko senyap2 sudah la, ramai lagi suka diorang.


Posted By: mall

Posted On: March 27th
Views: 1285
hai

Jum chat 01132744677, boys only


Posted By: bob

Posted On: March 27th
Views: 1274
aizam bodo

Tak mustahil satu mase nnti lelaki gemuk bole jadi kurus. Malah berpuluh kali lebih hensem dari ko. Masa tu ko jilat balik caci maki ko tu. Disebabkan mamat paul walker tu tipu ko hidup2 ko caci semua org buat apa bodo. Org gemuk yg promote diri diorang ada ke kacau ko? Xde kan? Yg ko meraban org2 gemuk promote diri diorang buat apa? Ataupun ko yg kacau diorang.. Hahaha. Bodo la aizam. Bukan semua org gemuk guna profile fake.


Posted By: adam

Posted On: March 27th
Views: 1275
damansara

ada sesapa area mount kiara or damansara?


Posted By: En.

Posted On: March 26th
Views: 1254
Aizam

Gitu ceritanya.. Patut la anti sakan.

Mcm ni la.. Saya rasa Aizam memang ada sebab untuk marah dan anti lelaki kategori tu. Kita tak boleh nak suka semua orang dan bukan semua orang akan suka kita. So, fair lah kan? Cuma, saya rasa, tak perlu lah kita nak mencela orang2 yang kita tak suka. Tambah2 lagi di khalayak ramai. Mencela ni dibenci Allah. Malah, Allah ada berjanji bahawa tidak akan mati orang yg mencela selagi celaan tu belum patah balik dan kena kat diri dia sendiri. Jadi, marah macam mana sekalipun, kawal2 lah diri tu daripada mencela orang. Jangan lah kerana seorang mamat gemuk tu, Aizam mencela semua mamat gemuk yg lain. Sakit hati sakit mata apa yg mamat2 tu tulis kat website ni pun, buat tak nampak dan maintain bersabar. Tak rugi pun buat macam tu. Malah, bagus utk kesihatan fizikal dan minda kita bila kita tak marah dan berdendam ni. Berhati-hati dan berwaspada tu - wajib lah kita teruskan.

Saya rasa, Aizam kena consider "move on" dan tak perlu pikir pasal benda ni. Buat apa nak susah2kan hati dan minda dengan mereka2 yg gemuk tu? Biar saja lah kat dorang. Fokus kpd benda2 yg lebih berfaedah. Marah dan dendam ni macam racun. Perlahan2 dia bunuh kita sedangkan org2 yg kita marah dan dendam tu ntah2 tak pikir pasal kita atau peduli pasal kita / peduli pasal apa yg Aizam tulis pun. Tak payah la kerana marah kat mamat tu, Aizam pulak yg hidup tak tenang.

Dengan rasa rendah diri saya minta maaf kalau nasihat saya ni Tak betul pada pandangan Aizam.


Posted By: Hantu Langsir

Posted On: March 26th
Views: 1219
Kepada Aizam

Kau dah kenapa tetiba meroyan kat sini 😂 cam kimak je aku nengok kau 😂 sebab sekor gay gemuk je kau dah benci semua gay gemuk kat malaysia ni. Nampak sangat kau ni jenis stereotaip. Kau jangan sampai semua gay gemuk kat malaysia ni doa setiap hari atau sumpah kau jadik gemuk gedempol macam jin lampu, hahh time tuh rasala kau jadik gemuk. Then kena hinala kau macam kau hina semua gay gemuk. Aduhh, kelakar 😂 kalau benci sekalipun, simpanla opinion kau yang buruk tuh dalam hotakk. Pendapat kau tuh serious cam kimak 😂


Posted By: Muahhhhh

Posted On: March 26th
Views: 1210
nak masuk groupp~

Sesapa ada group gay yang best, bebudak sekolah ke apa, janji group gay ws, masukkan number aku kayh. bosan ~ 0135123831


Posted By: aizam tasik permaisuri KL

Posted On: March 26th
Views: 1189
to asherns dan kaki gym

CHUBBY, satu perkataan yang comel khas untuk perempuan yg berbadan gempal dan nampak comel dan pemalu. Kalau lelaki, dan dia Gay dan dia Bottom dan Dia Gemuk, itu dinamakan KHINZIR dalam bahasa melayunya BABI. Mereka tak layak gunakan perkataan Chubby yg comel untuk dipadankan dengan bentuk badan mereka yang anggun dan cantik(Pada pandangan Asherns. Bertepuk tanganlah lelaki gemuk bottom salute kat asherns). Di Malaysia, majoriti lelaki gay tak suka gemuk. Mereka (lelaki gemuk bottom) takde hak untuk menjadi seorang gay bottom. Ashern, kaki gym, korang berdua memang ada hak untuk memilih sebab korang tak gemuk dan kaki gym. Tapi bukan untuk mereka. Memang tak dinafikan ada lelaki gym, or tak gemuk suka mereka(lelaki gay gemuk). Tapi lelaki gemuk gay tak bole memilih, tak bole pilih itu taste diorang. Jika diorang nak jadi gay sangat kenapa diorang tak mahu jadi TOP? Mati pucuk ke? Ke cepat pancut? Ataupun kenapa mereka(lelaki gemuk gay) taknak cari org sama jenis dengan diorang. Diorang pun tahu gemuk tak sedap, gemuk tak best. Jadi kenapa mereka masih lagi nak promote diri mereka??? Kepada kaki gym, kalau kita biarkan mereka nak promote diri mereka.sesuka hati dia, ini akan memberi gambaran buruk kepada lelaki gay mcm saya, mcm mereka2 diluar sana. Dan mereka takkan sedar diri mereka gemuk. Mereka akan bangga dengan lemak dan selulit mereka. Jadi perkara ini mesti dihentikan! Saya ada pengalaman dan dengan lelaki gemuk, ini antara sebab kenapa saya benci gemuk. Saya bole tahan lagi dengan lelaki lembut, tapi bukan LELAKI GEMUK GAY BOTTOM plus LEMBUT. satu malam saya dapat mesej kat whatsap kata nak berkenalan, profil gambar paul walker, ni no dia 0142300***, kata nak berkenalan. Ok kat situ dia mesej NAK BERKENALAN! ada la 2 3 hari mesej, memang secara jujur saya melting dengan ayat dia. Cukup best cara dia puji saya. Tapi saya tak pernah tersebut dr mulut saya yang saya suka dia, tiba2 dia kata dia suka saya. Kebetulan dia nak balik kampung nak jumpa kat Terminal Bersepadu Selatan. Saya kata kalau comel ok je, dia kata dia comel, tapi saya tak pernah tengok rupa dia. Tapi saya dah banyak kali sent gambar saya. Satu hari 3 hari sebelum dia nak balik kampung saya minta picture dia, dalam 2 3 dalam gaya berbeza, dia taknak bg, dia kali jumpa dulu. Saya dah mula syak dia gemuk ataupun saya minta maaf, cacat sikit. Saya desak2 minta gambar saya janji kalau dia betul2 comel saya akan jumpa. Tapi saya tak sebut kalau dia gemuk! Last sekali tengah malam tu dia sent gambar dia, saya tengok, saya kelu, saya termenung, saya hampir jadi gila tengok diri, saya taknak komen apa2. Cukup la saya senyapkan diri dari mesej dia. Saya ingat dia faham, saya taknak kutuk dia. Tapi dia mesej2, whatsapp2, call berpuluh kali, saya benci, saya sakit hati dengan semua nie. Last sekali pada hari dia nak balik kampung waktu saya nak makan tengahari dia mesej saya kalau saya taknak jumpa dia kat TBS dia nak terjun dari jambatan TBS. Saya takut. Saya taknak terlibat dengan kematian seorang pelajar universiti dengan saya. last sekali saya terpaksa mesej dia. Saya cakap nak mati, mati la sorang2, tapi tolong padam mesej aq dan nombor aq. Lain kali tolong jujur dalam perhubungan, jangan sembunyi dibelakang gambar lelaki kacak! Jangan menipu. Saya cuma tunggu dia balas mesej. Last sekali dia balas bertubi2. Tu saya harapkan. Saya pergi maxis centre saya print mesej dia. Bukti yg dia dah menipu saya. Sekurangnya ada jugak bahan bukti yang dia mengaku dia menipu saya dengan guna gambar palsu. Start hari tu saya cukup benci lelaki gemuk gay bottom


Posted By: hi nak abg angkat pm dia

Posted On: March 26th
Views: 1194
add dia ea dekat wechat

hensem dn pndi smbg.i suka smbg dgn dia alep_amran


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->