Total Comments 16196 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: somebody

Posted On: December 26th
Views: 1272
Bodoh Tak Guna

Apa la banggang sangat kau ni dah pm aq pastu nak maki hamun aku . Perangai tk semenggah nak maki aku . Pukimak betul . Lain kali jaga bahasa kau sikit la bodoh !!!!!


Posted By: Abg.suka.jilat.klg

Posted On: December 26th
Views: 1279
Nak jilat cipap

Jom. Sapa2 area klg shah alam. Wechat azaziel1978. Lama x jilat.. aum


Posted By: krik krik

Posted On: December 26th
Views: 1273
Cari abg angkt sorg

Bottom here wtsp only 0179899enam21


Posted By: helmi

Posted On: December 26th
Views: 1210
EMY TU TIPU JANGAN CALL CALL AKU REPORT POLIS TQ

sasape nampak post dari emy tu mohon jangan percaya. tu semua troll aku lelaki. jangan call @ whatsapp aku. sorang sorang aku cari nanti. tq


Posted By: Men

Posted On: December 26th
Views: 1224
Mencari kawan wanita

Assalamualaikum, sye lelaki yg sedang mencari kawan perempuan yg sudi berkawan dengan saya...

mencari wanita melayu usia lingkungan 16-22 tahun..

add my WeChat Id: Abg_99melaka


Posted By: mencari

Posted On: December 26th
Views: 1222
chubby

mencari girl yang chubby , tak kisah rupa , asakan boleh jumpa and fun . wassap saya tunggu area klang or kl saja . 01136720295


Posted By: emy

Posted On: December 26th
Views: 1227
mencari batang area kl

siapa siapa yang sudi bagi batang boleh whatsapp emy 017-631-0292 takda caj apa apa. sama sama puas cukup. area kl je ye


Posted By: ash_

Posted On: December 26th
Views: 1236
nk crik suami or/duda/abg2TOP area rawang/serendah

please
Wchat: ashashliegh93
Ws:017-3021153
Chubb bottom boy here...


Posted By: ash_

Posted On: December 26th
Views: 1216
nk crik suami or/duda/abg2TOP area rawang/serendah


please
Wchat: ashashliegh93
Ws:017-3021153
Chubb bottom boy here...


Posted By: Miss Minie

Posted On: December 26th
Views: 1246
Cari customer area kuantan.

Hai. My name minie..and i m malay girl
I cubby.. Breast saiz 38 cup C .. Bontot i lebar.. And i love real sex.
Siapa siapa nak making love dengan i.. I ok je..
Bayaran.. I bagi murah untuk 1 night stand--Rm 50 sahaja..
Area KUANTAN sahaja ok. BE SERIOUS!!
Sape nak.. Terus contct i : 0137669676


Posted By: top

Posted On: December 26th
Views: 1245
area melaka plisss

bottom area melaka jom have fun
tgh sanggap ni
ws 012-tiga607326


Posted By: Boy

Posted On: December 26th
Views: 1212
Adik angkat Putrajaya

Nak cari adik angkat area PUTRAJAYA .

Haii .. abang nak cari adik angkat sorang ..
yg stay area PUTRAJAYA or DESA PINGGIRAN PUTRA .
nak yg umur 13-20 .. budak2 sekolah dialu2kan . hehee

add wechat abg :

ihsan_kuantan91


Posted By: :::::::::::

Posted On: December 26th
Views: 1202
::::::::

Siapa tinggal senawang jaya jom main mlm nak
Tak ni wasap sy 0178862804


Posted By: Hi hi

Posted On: December 26th
Views: 1189
I'm Chinese boy


Area kl
bangsa cina
aku laki nak berkenal perempuan sahaja
wechat makoto96

Just bosan want someone to talk
Nak jalan jalan ....
Khas utk malay girl...suka sangat kwn malay


Posted By: Daus86

Posted On: December 25th
Views: 1202
Jom suka2...Kalau dapat yg serius pun ok

Hai...Daus nk cari lelaki yg blh teman tido pun jadi lh area kb Kelantan...Daus ni chubby...Kalau yg blh serius lg best...0179010655..Tp cuma hari cuti sbb hari kerja Daus kat kuala Krai kerja


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->