Total Comments 4097 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: kimi

Posted On: December 19th
Views: 2161
mencari gay friend (sabah)

halu...ada tak org sabh...sya org sbh...


Posted By: Person

Posted On: December 19th
Views: 2171
Guys.

ade spe2 yg stay kat area sgbuloh.


Posted By: Aduh

Posted On: December 18th
Views: 2165
Gersang Kopi Jantan Tongkat Ali

jangan ramai-ramai masuk...aduh sakit...arrrrr


Posted By: Iskandar Amri

Posted On: December 18th
Views: 2189
Nak kenal suami org

Hai.. salam,
Sy kalau boleh nak kenal dgn llki yg dah kahwin, x seks pon xapa, kenal2 pn dah ok.. sbb suka berkawan dgn mereka nie.. kalau boleh prefer yg 35 keatas, dan slim type.
Area terengganu shj, maaf sy x layan umur sebaya, lembut, n yg blm kahwin.
Umur sy 23, 173cm, 61 kg.. kulit melayu, x hensem, sedap mata memandang.
Kalau ada just land your msg here 0109198367. Salam perkenalan


Posted By: anak_mami

Posted On: December 18th
Views: 2175
hi

Nk cari bapak angkat yg umur35 ke atas
Area johor bahru saja.
Klau ad cri cari sya melalui conntact.

NO PHONE:01112939636.
ID WECHAT:apiswave.


Posted By: upik

Posted On: December 17th
Views: 2207
cari bf gay tinggi hita manis,umur 20-37

im,shemale cari bf gay/lelaki yg betul2 minat ikhlas,tanpa ada masud harafkan sesuatu?lg yg tak sombong,jujur,baik budi bahasa,saling memahami badan tgi htam manis tak kira bangsa,,klau ada yg minat whasap no 0060143171463,jgn malu/segan i kan menerima apa ada ya,,yg tak suka/minat jgn kacau2.thanks..wait u


Posted By: putra rayyan

Posted On: December 17th
Views: 2187
mncari abg angkt yg stia untk sya untk gay

jom sya dk area prlis tk nk gmok sya nk melayu sja n nmbe sya 01112508184 or wechat ardy335 k sila add atau call area perlis je


Posted By: along

Posted On: December 16th
Views: 2226
to zafril

Oit ang kt mana?aq try cal ang x dpt....


Posted By: aduh

Posted On: December 16th
Views: 2312
Gersang Kopi Jantan Tongkat Ali

Upik...kau kat mana....cepat aku tak tahan ni...arrrrrrrr......arrrrr...arrrrr...arrrrr.arrrr.


Posted By: aduh

Posted On: December 16th
Views: 2301
Gersang Kopi Jantan Tongkat Ali

errr.jangan.....


Posted By: Abam T

Posted On: December 15th
Views: 2401
Mencari knalan area batu pahat johor

Mencari knlan area btu phat johor
Sila add Wechat I'd: sahairul
Tk mokk yg gedik janji lelaki haha


Posted By: zaini

Posted On: December 14th
Views: 2435
pmbetulan

Email...mat_zaini93@yahoo.com.
Atau wechat:matzainikotar


Posted By: zaini

Posted On: December 14th
Views: 2358
sangap burit

Sesiapa yang ikhlas nk sex dngan sy...email mat_zaini@yahoo.com..
Dialu alukan kpda janda dan awek grsang...area kedah...
Sangap2..


Posted By: mencari kawan

Posted On: December 14th
Views: 2402
mencarii

cari kwan area taiping..ws 0174258524


Posted By: mr ayiep

Posted On: December 14th
Views: 2408
nak cari kekasih hati

nak cari bf yg berdekatan sepang nilai or banngi atau mna2 la yg sudi dtg jmpa ayiep kat sepang..nak cari bf yg sporting happy... kurus tinggi 165 keastas.

budaxkulim_123 wechat
0174437797 whtsap


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->