Total Comments 2910 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: mai la fight babi..

Posted On: February 9th
Views: 836
takut ka...

aku dah lama tggu saat2 ni... puki sial babi???... takan la psal arwah bpak hg dulu pondan ank dia jdi bacul???... aku cabaq puki hg... smua kt dlam ni... smlam aku dah tggu ashaari d. p.bntar.. tapi trnya org tua sial babi ni xbrani muncul... aku call tutup tipon... sial la ashaari ni... megeram jer lbeh tlor dah menetas lari tggalkn tlor.... sial kan ashaari... ko ua kt dlam ni... tlong bakar smgat ashaar.... bgi dia jdi berani skit... btu dia panas dan btol2 trun mai fight ngn
ku... aku dah ready korong kome. utk ashaari... smalam dia xmcul aku tggu.. bacul...


Posted By: we puki mak..

Posted On: February 9th
Views: 836
xyaj nk perasan sngt la babi...

org tua mcm hg besepah la... muka macam babun... awat xmai smlam babi?????... hg memang xda tlog... aku cabar hg mai turun fight ngn aku.. no rules.... mai la ak tggi... hg ngn.mqk hg sma ja gila babi.... kepala pki mak hg. sial... aku dah ready dah nk fight ngn hg.... mai la... penakur ka???? babi?????gay tua mcm hg dah nk mampus lg 2 3 hari... xyah la nk prasaan sngt muka mcm hg.. bdan pnuh kudis... prut boroi... mata kelabu tua...haha.. spa la yg nk mngis ngn org mcm puki sial.. klau marah dan bunuh hg bgi mampus mgkin la.. psal prangai hg ngn mak hg macam pukimaj... xyah ckap bnyj.. mai jmpa lani... babi.. aku memang xpuas hatu ngn hg.. sial...bi anjing kurap.. kpala dajal...mai aku nk btumbuk ngn hg mati2... mai... babi.. ak cbaq hg org banjaq sial...


Posted By: wan mangis

Posted On: February 9th
Views: 840
anak haram sial

Muka panjang gitam berkulat sbiji mcm hindu paria...sorry la tigakali kiamat pun aku x ingin kat hg wan mggis sial woii..hg yg terhegeh mnangis lah p umh aku nerayu suroh teroma hg..tapi aku tetap ngn pendirian aku tolak hg dh la nuka hodoh butok prngai burok...muka penjenayah..mmg penjenayah pun samun sana samun sini..tggu masa ja penjarapnggil hg.jadi sial ja tngok muka hg hidip xberkat..


Posted By: hg kluaq mai p.bntar skrg... kat econsave..

Posted On: February 9th
Views: 844
aku tggu hg... klau hg jntan..

one by one no rules ok... aku dah jaki gila ngn hg... mai la babi?????? sial mak hg ank luaq nikah..


Posted By: aku tau hg ni bukan ashaari...

Posted On: February 9th
Views: 846
pukimak mna hg ni...

klau hg btol ashaari... call aku mai kita jmpa.. tpi bukan kt umah hg bukan umah aku.. kita jmpa luaq... btumbuk ngn aku smpI mati no rules.. hg ni bukan ashaari.. org yg sma post tdi.. pukimak klau hg yg bukan ashaari pun boleh la mai klau cpuas hati nk fight ngn aku... ashaari aku tau cara tylisan bahasa dia... aku tau... ni anak babi mana??...


Posted By: aku la

Posted On: February 9th
Views: 871
anak haram

ckap bukan main besar lagi... dulu hang kata nak pecah keta aku???? knp tak buat. takut kan???

ckp byk tak guna. mai sekarang


Posted By: orang tua dajal mcm ashaari ni memang sial

Posted On: February 9th
Views: 868
klau aku p rumah hg aku pggil.trun adap aku..

lari msuk dlm rumah knci pntu... lu xyah smbg la kimak sial... klau lu xbrni nk.fight xyah la nk suh aku p umah hg.. klsu hg btol2 nk btumbuk ngn aku smpai mati.. tngan kosong xda libatkan undang2... aku xda hal.. lai la... gua dah lama sbar dgn lu sial babi.... org tua murtad mcm hg ni... brani... klau hg btol nk fight ngn aku aku p hari tu phal lari masuk... tkut... mai kosong one by one no rules coming to fight you..gua xda hal sial.... tapi jgn lu org tua nti buka silat lgkah seribu.. mcm puki mak.. lu brani lu trun skaragn... bgi tau awl2 pjul brpa.. klau hg sorang aku pun sorang... klau lu bacul lu bawa skmpg gua xlari... dan sblum ak trun aku akan pist kt dkam ni... sesiapa yg nk tngok smua boleh trun tngok... memang gua xpuas hati dgn lu sial...


Posted By: sepi dah

Posted On: February 9th
Views: 866
dah tak ada ka

Dah sunyi la forum ni... kenapa? mana pi semua orang


Posted By: ashaari babi

Posted On: February 9th
Views: 855
to ashaari babi

puki tua penakut... cabar datang cari aku....


Posted By: ojaq

Posted On: February 9th
Views: 877
kantoi

Scord bord tv3 aduh, Tabah syazwan ni gay rupa nya suara latar melodi sempoi brow


Posted By: to ashaari babi

Posted On: February 9th
Views: 879
pukimak.sial

ko yg bukak game kan... not my fold k.. just can i told you remember all about this. everthing what do you do for me... now im the answer all about this... i told you and evryone... i say good bye forever... i know you want that... wait and see later.. i can't to see you hpyning anymore... i want you cry... i want you get lost to die in the world...


Posted By: kpd mggis gelap

Posted On: February 8th
Views: 944
Berani mai....

klu krni mai... akau tunggu hg.. mai umah terus... tgk siapa yang mampus


Posted By: kepastian yg terungkap

Posted On: February 8th
Views: 963
utk asahaari..

kpda smua yg mengenali asahaari... nantikan... ashaari akan ku blas dgn seribu keburukan... dia akan merasa keperitan yg aku rsa... sbgai stu pngjaran kpada manusia yg xbrperasaan... jika dia boleh kianati aku... aku 2kli lbeh truk aku akkan kianat... jgn pk trlalu mudah utk aku lupkn hg dan jgn pk rlalu mudah utk hg tggalkn aku dan kianati aku.... kita tng ok prmainan strysnya... im follow your game ashaari... psal hg xpnah knal erti drita... ni aku nk bg hg rasa... aku xkn cari hg... aku xkn jejak krumah hg... wlpun aku tau rumah hg.. kita tngok game ni best xbest... ok...


Posted By: ashaari anak haram

Posted On: February 8th
Views: 957
0125491156

klau aku ada buat slah dgn spa2... smua yg knal aku kt dlam ni.. aku minta maaf sngat2 klau aku dah buat slah atau skitkan hari spa2... jgan la santau2 dan aku minta maaf kpada smua. tlog maafkan aku ashaari... perangai aku biasa la memang mcam tu... aku mntak maaf... aku xpnah diberi pengajaran dari sesiapa sblum ni trlalu ramai yg aku main tiggal.. aku dah serik dah.. aku mnta maaf sngat2


Posted By: ashaari anak haram

Posted On: February 8th
Views: 935
0125491156.

aku dah tua lgi hina miskin blagak kya... sesiapa yg sggup brcinta ngn aku... aku nk cari pondan trutama skrg ni . aku dah xnk gay.. mana2 pondan tua nk mampus pun boleh xobtact aku...0125491156.. aku xada bini lgi.. klau boleh pondn yg dah bto2 mcm pompuan.. tua pn xpa.. psal aku pun tua nk mampus dah.. tggl lgi suku nyawa lgi... psal antR santau kat aku la... beberapa hari ja lgi utk aku mrasa nikmat dlam dunia sonsang ni.. aku dah merasa sngat skrg ni ada org sntau aku... urmm . cepat ye pondan2 smua... kcian aku... org baik macm ni pun ada jg yg dgki nk buat sntau...


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->