Total Comments 3464 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: khai

Posted On: June 23rd
Views: 3066
mencari lelaki

Sya khai duk jb... sdg mencari laki tuk mlm ni.. sdg sngap tuk btg d kulum.. msg k.. 011 duo five lapan lapan 0 tige five duo..


Posted By: naim mohd

Posted On: June 23rd
Views: 3055
mencari adik angkat

Mencari adik angkat lelaki kawasan utara
WECHAT:naimmohd1712
Saya tinggal di bukit mertajam


Posted By: mie_zee

Posted On: June 22nd
Views: 3009
cari gayboy chubby kl


Haii .
Ade x budak yang berumur 15 - 39 ...
Nak kenal kenal .. bosan la .
Saya 38 tahun
Tinggi 175 / berat 69
Xkurus ... chubby pun x .
Berisi sikit jea . Huhu
Berminat ... boleh wechat : WXID_ELCNOTPQ97YH12
0196423105 ( WHATSAPP)
call or mesej . X tau nak layan atau x . Kalau ade kredit saya balas la ye tak nk top,tak nk moneyboy

nk gemuk,chubby,gempal,bottom/flex


Posted By: daus

Posted On: June 22nd
Views: 2950
nak sugar daddy

Sya nak sugar daddy.. wechat : MFBA93
Abg sado pon bleh.. haha..


Posted By: Man

Posted On: June 22nd
Views: 2913
Nak jilat

Janda atau gadis yang nak rasa nikmat kena jilat... hubungi abg di maura.candida@terra.com.br


Posted By: NAN

Posted On: June 22nd
Views: 2914
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Urut Tradisional India-Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
SMS saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Kerala
PENANG pada 5 n 6 July 2014


Posted By: khai

Posted On: Jun 21, 2014
Views: 3010
mencari lelaki

Sya khai dr jb... mencari laki utk suke2.. tuk kulum kote sya.. sbb ni 1time sya ingin rase laki kolom... mcm best je... kalu blh 24 n 25hb ni... tgh sngap ni...


Posted By: minat orang pencen

Posted On: Jun 19, 2014
Views: 3151
nak cium bulu dada lebat

saya lelaki berumur 28thn tggl di Kelantan nk cari ayah angkat berumur 50an. saya nak yang ada bulu dada lebat, misai lebat, bulu lengan lebat. pendek kata pakcik2 yang banyak bulu la. mesti pembersih orangnya terutama gigi kerana sya juga pembersih. suka ringan2 je, tak suka liwat meliwat. klu ada yang sudi jd ayah angkat saya blh sms 0139306924 tp jgn cal krn takut kantoi dgn bini sya. harap faham..


Posted By: jambu

Posted On: Jun 19, 2014
Views: 3158
nak kawan/abg angkat

Hello semua, wa nak cari abg angkat sorang je.. boleh la.
Wechat:syazz_16
Tq,


Posted By: Fy Vtec

Posted On: Jun 19, 2014
Views: 3169
Rm 200 / night

Top. Whatsapp 0197144418.


Posted By: mie_zee

Posted On: Jun 18, 2014
Views: 3107
cari gayboy chubby kl

cari gayboy chubby,gempal bottom/flex duduk sekitar kuala lumpur sekitar dan kawasan nya umur tak kisah

tak nk top,tak nk moneyboy,nk melayu saja
sila whatsapp dan wechat,facebook

facebook :mdalimizi57@yahoo.com
WHATSAPP:0196423105
WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
line:0196423105

sila hubungi mizi,sabtu@ahad masa free


Posted By: ixmdee

Posted On: Jun 18, 2014
Views: 3113
nak cri abng angkat

Saya baru umur 14tahun~Tak pernah buat seks..tpi ingin ada abng angkat~sex?masih belum sedia~Tapi mungkin?Ni wechat id: d2000ee
Sorry,no fon,Fb,atau nk msg xleh~maaf iya?


Posted By: Monday Couple

Posted On: Jun 18, 2014
Views: 3157
sedang bosan

hai sy sdg bosan ni jom kenalan dengan sy klu sudi la.....
id wechat....0186606045
no fon.....0176599652


Posted By: zam

Posted On: Jun 18, 2014
Views: 3156
suka isap

Saya suka is ap konek..india pun boleh konek besar..sms 0196243071


Posted By: Hasan ali

Posted On: Jun 16, 2014
Views: 3273
Cari top area jb

Mane2 top yg brumur 25>50thn..sms lah sya 0177546171 pasti akan dilayan.


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->