Total Comments 3272 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: akil

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2642
cari kenalan

Sesesiapa yg nak knl whetchat la aku ok jgn dgr ckporg jer x knl maka x cinta.dia terkena..aku selalu dah tp aku cari yg ikhlas jer ..ok la ckp byk tak mau.
ID WHETCHAT pemudaharapan567


Posted By: risky

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2620
to seseorg

Hai cakap jgn sebarang ckp kat akil tu aku tahu la akil macamana whwtchat dulu...jgn ckp jer pandai.
Takut kau yg memilih tgk muka dia.whassup aku no ni seseiapa yg nak knl ok 01124138251.msj dan tel x lyn...


Posted By: to rakan akil

Posted On: Apr 23, 2014
Views: 2566
aku dah lama tau semua gayboy memilih

....kesian ko rakan akil...ko dah terkena ngan akil ...aku pun dah byk pengalaman dgn gayboy ni ....memang hampir semua gayboy ni memilih ....nak yg hensem2 jer...aku ni tak la hensem pon ...dan aku biasa kene reject ....bila ko kene reject pulak ...aku pon tak heran ...memang susah cari gauboy yg tak memilih , lebih2 lagi kalau diaorg bajet yg diaorg tu hot ....lagi la nyombong ....la ni aku cari moneyboy jer ...biar la kene bayar sikit, tapi takpe psl moneyboy ni tak kira aku ni hensem ke tidak ...janji aku bayar dan diaorg sedia hulurkan batang/bontot kat aku ...ok bye


Posted By: hairy

Posted On: Apr 22, 2014
Views: 2561
kenal dgn nyah atau llki lembut

Aku nk kenal dgn lleki lembut..area KL/Selangor yg bleh sikit2 pandai urut...kalu bleh aku boleh dtg rumah...xmau kat hotel...0147213136



Posted By: hairy

Posted On: Apr 22, 2014
Views: 2550
lelaki lembut..Tolong Urut aku..

Aku nk kenal dgn lleki lembut..area KL/Selangor yg bleh sikit2 pandai urut...kalu bleh aku boleh dtg rumah...xmau kat hotel...0147213136


Posted By: risky

Posted On: Apr 22, 2014
Views: 2526
hai kenalan plu

Hai wassup saya 01124138251 only wassup aje dilayan....mesej atau tel x lyn umur 15 ker 25 tahun.bleh sembang bab seks atau lbh lg.....


Posted By: saiful

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2585
cari kawan bangsa cina

Hello..sy ingin mencari kawan berbangsa cina kalau ada yg sudi untuk dijadikan rakan sembang atau pun lebih...call @ sms me 017659965
Wechat id 0186606045


Posted By: risky

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2594
cari kenalan

Mai.,.,...mai gayboy semua whassup saya wasssup,jgn x
01124138251 ......
Wassup aje.mesej....ker...tel....x...layan.....jgn,.kata. saya. Sombong plak.kan dah bagitau awal2...



Posted By: akil

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2520
cari kenalan

ID
WETCHAT. Pemudaharapan567
Sudi2 la knl dgn saya ok.......mai....mai....mai...knl ok....
Gayboy malaysia baik hati......


Posted By: rakan akil

Posted On: Apr 21, 2014
Views: 2477
sembang kuat

Pala otak muh,hensem x ansem layan konon,abih tu'",mamat yg dtg mlm tu, muh x layan .mu blah apa hal.porah sembang kuat ,duit minyak aku pn,muh blum bayar lgi.


Posted By: akil

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2487
cari kenalan

Hai rakan2 sekalian nak knl bleh aje ....@@@@ plu,,,,,,, gay,,,, dialukankan........id whetcat pemudaharapan567 lekas&&&&&&&** x knl maka x cinta@@@@@#


Posted By: akil

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2471
hai kenalan plu

Hai semua. Plu @ gay se malaysia nak knl bleh whetchat saya hesem x hesem semua terima janji ikhlas saya pun x hesem sangat.ID WHETCHAT Pemudaharapan567 ..,.....@@@@ sudikan berkenalan..


Posted By: NAN

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2458
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Urut Tradisonal India - Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
sms saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurveda Kerala


Posted By: NAN

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2459
Urut Tradisional India-Lelaki Saja

Lelaki Saja
Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa India,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding,mengikut perkhidmatan.
sms saya at 016-9568292 NAN (KLANG/KL) Serta OUTSTATION.
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurveda Kerala


Posted By: hafizpd

Posted On: Apr 20, 2014
Views: 2456
cri abg top

bottom here..cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..igt area pd sahaja..jauh2 jgn chat k..n no chuby..


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->