Total Comments 4272 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Virgin chubby

Posted On: January 24th
Views: 1467
Nak teman malam ni

Hii..still virgin chubby..bangi area..whatsup me 0133099156..free tonight


Posted By: Chubb

Posted On: January 24th
Views: 1490
Nak teman

Hii..sy suka isap,xpnah keja main ag..still virgin..malm ni free..jom..


Posted By: Chubby

Posted On: January 24th
Views: 1484
Nak cari teman

Hii..sy chubby..suka isap dan nak try kena ****..malam ni sy free..area bangi


Posted By: suka abang macho

Posted On: January 24th
Views: 1492
Nak cari abg angkat gay

Sy nak cari abg angkat yg fully gay...yg manly...yg tough dan yg suka lelaki lembut....yg slalu memahami dan yg tidak mengira paras rupa...saya akn lyn abg sebaik mungkin...umur 23 hingga 35 thn...kalo ada mention nama saya pastu tinggalkan id wechat atau nmbr whatsapp...


Posted By: alif junior

Posted On: January 24th
Views: 1483
saya nak abang angkat lelaki gay

Boleh tak bagi fb .?...saya nak add untuk jadi abang angkat saya


Posted By: tak dE name

Posted On: January 24th
Views: 1486
wat mak cik N pak cik yg sangap

saye top
umur 22
dok.kuala Lipis.
. Yang nak kenal sila tingGalkan no fon or whatshap,

,korang tak kan menyesal kenal ngan saye
.saye tunggu ye


Posted By: Chubby

Posted On: January 23rd
Views: 1462
Cari teman

Hye..im chubby gay..whatsup 0133099156..selangor


Posted By: zack

Posted On: January 23rd
Views: 1448
lepak

siapa ada area klang esok 25/1/2015.jom jumpa lepak,agak agak rasa sangap jom main,jumpa saya d ktm klang esok.pagi.mesej saya di 0172210453.
ciri ciri yang saya ingini :
-berbangsa melayu
-umur sekitar 15 hingga 35
-berbadan berisi
-tak terlalu terlalu kurus dan tak terlalu gemuk.yang sedang sedang ja
-mencari flexy,top,btom


Posted By: UTMboy

Posted On: January 23rd
Views: 1461
Cari Sugardad

hai ada sapa2 y sudi nk jadi sugardad x?
i 176.5cm, berat 75kg,
student utm...
i manja.

lau ada wassap la..0177089629

i suka hisap ....nk cari y ikhlas..
nk y ikhlas jer....
nk kulum sampai pancut air abg2


Posted By: sangap

Posted On: January 23rd
Views: 1445
Need for SEXS / Perlukan hub SEKS segera

Dh puas + letih gua memburu utk lepaskn nafsu ni pd lobang yg betul ,gua hnya perlukan seks dgn wanita yg gua jamin dia akan rasa nikmat itu bersama2 gua...Tolonglah respon pada wanita2 memendam berahi mcm gua nih.


Posted By: Aqasha

Posted On: January 23rd
Views: 1459
Adik adik lelaki gay

Area Johor sahaja .. Please mention my name ok ..


Posted By: Aqasha

Posted On: January 23rd
Views: 1455
Adik adik lelaki gay

Budak lelaki umur bawah 15 .. I Pay 500 To u boys ..


Posted By: StudentUtm

Posted On: January 23rd
Views: 1507
Nk cari sugardad

hai ada sapa2 y sudi nk jadi sugardad x?
i 176.5cm, berat 75kg,
student utm...
i manja.

lau ada wassap la..0177089629

i suka hisap ....nk cari y ikhlas


Posted By: Abg 69

Posted On: January 22nd
Views: 1462
shemale yg cun

Yg cun bole 69 sms01117671149 area muar


Posted By: sayang

Posted On: January 22nd
Views: 1489
cari abg angkat

Nak cari abg angkat yg manly......yg memahami dan x kisah rupa....abg yg 20 thn ke ats....yg manly...tinggalkan id wechat atau nmbr whatsapp kat saya ya....


Pages [ 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ] Next Page ->