Total Comments 13351 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: amie

Posted On: 6 days ago
Views: 1388
mcri ayah angkat dan abg

assalamualaikum..sye sdang mcri ayah angkat dan abg angkat umur dlm 28-48 x nk yg memilih rupe klau andai yg sye cri blh lh pm whatssap sye 011-2208 6178


Posted By: Kaloi

Posted On: 6 days ago
Views: 1397
Nak cari sex partner

Nak main ngan Budak gay umur 20 ke bwh.. Ak blom kena ****... Btl2 nak add wechat kaloi93.. Area kuala kangsar

Ak tk hensem.. Niat nak main ngan budak hensem jgn add ak.. Ak brisi tkde la gemuk smpai tk nmpk leher.



Posted By: Gay bottom perlis

Posted On: 7 days ago
Views: 1388
Gay bottom perlis

Hai abang2 yang usia 35 dan 40 ke atas....adik nak minta tolong....bontot adik sangap batang ni...kalau abang sudi nak bagi watsap 01114431790...abang2 top area perlis tau....bye


Posted By: mal

Posted On: 7 days ago
Views: 1365
bermanja2..

mencari abg2 untuk mjadi tmpat bermanja... haha... area penang , kedah... umo 20.. wc id.. malek711


Posted By: aZwa

Posted On: 7 days ago
Views: 1334
adik plu gay melaka

mncari adik atau sbaya umo bwh 20thn sj. blh dibawa lpk kluar area melaka n skitar. yg chubby n tua xnk dilayan. add wchat mypopstar


Posted By: hairi

Posted On: 7 days ago
Views: 1306
cari laki2 bottom

untuk Jadi pasangan hidup..01120439787ALI


Posted By: Fighting

Posted On: 7 days ago
Views: 1291
perempuan sahaja laki jangan add aku I not gay

Hi nama i steven ...
Umor 28
Bangsa cina
Tinggi 177cm
Berat 88kg
I suka masak ,suka badminton,suka swimming dan suka bersih...I nak seorang perempuan boleh sudi kwn sama i....I pun bukan laki jenis ganas dan kasah .....i memang hormat segala yg u x suke ...asal saya perak company Kl kerja jb... umah company i ada swimming pool kali u yg minat berenang I boleh ajar....i memang suke malay...ex girl i sebelum ni pun malay....scandal I sebelum ni pun malay ...dun ask me why.....I pun tak tau kenapa memang suke malay sangat.... ..harap dpt kwn sama u... sekian terima kasih.../::)/::)/::)/::)/::)wc id stevenmimo ws 0167781558


Posted By: LUFFY

Posted On: 7 days ago
Views: 1274
Gay chubby melaka

Guys nak cari gay chubby area melaka la kalau ada add wechat ni Muiq_Legcy kalau chubby confirm layan nk sex ringan je


Posted By: Hanz

Posted On: 7 days ago
Views: 1263
cari abg angkat area johor

nak cari abg angkat top/biseks umur 21-30 tahun area johor. wechat: tuansalihin


Posted By: hs

Posted On: 7 days ago
Views: 1288
Tolong berhenti menganiaya san


Orang yang bagi iklan kat bawah nama san ni penipu. Dia aniaya saya dengan letak num 0133106990 kat sini. Jangan contact sebab korang kena tipu. Sedarlah wahai orang yg menganiaya dan penipu. Kau boleh mati bila tanpa dosa yang tak dimaafkan.Aku tahu kau siapa, aku boleh report polis! Baik kau stop


Posted By: san

Posted On: 7 days ago
Views: 1270
Top Hensem di sini

Hi, top hensem kat sini. Cari adik botom ensem area lembah kelang. 0133106990


Posted By: JB

Posted On: 7 days ago
Views: 1256
LELONG LELONG

JB JB JB
LELONG LELONG
Wechat : megadsx


Posted By: sam

Posted On: 7 days ago
Views: 1284
Sangap nak di hisap

whasap 0179100415 kpd yg hensem dan pandai isap. asap. sangap sgt. bottom yg nk kna **** n top yg nk **** pun boleh asal ada port


Posted By: ArSh

Posted On: 7 days ago
Views: 1311
Nak abang angkat asalkan top.umur 16-30

Area kb atau mne2 daerah...nk main pon ok.pape chat..
ws-01117812412
wexat-Tengku_axwell



Posted By: khairul

Posted On: 7 days ago
Views: 1289
cari girl single

Ade tak awek single..umur tk kisah..boleh berkawan..girl only..whatsapp 0173990731.


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->