Total Comments 5196 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Azhan

Posted On: 9 days ago
Views: 987
Cari teman/Ayah angkat

Hai nak cari knlan/apa2 saje
Umur mesti 15-35
Kwsan Pantai timur n Kuala Lumpur je


Posted By: 16 y/o

Posted On: 9 days ago
Views: 989
....

Add wechat najmie13


Posted By: .............................

Posted On: 9 days ago
Views: 1040
............

add wecht sy...
.mizirock2015..whatsapp
01115684424 bottom/flex


Posted By: NAN

Posted On: 9 days ago
Views: 1062
URUTAN TRADISIONAL KERELA-INDIA

URUTAN TRADISIONAL KERELA
URUTAN TRADISIONAL KERELA
Saya dari klang.Lelaki Indian yang buat urutan Tradisional untuk LELAKI sahaja.Badan dan batin mengikut cara org India.
WHATSUP me 016-9568292


Posted By: NAN

Posted On: 9 days ago
Views: 1049
URUTAN TRADISIONAL KERELA-INDIA

URUTAN TRADISIONAL KERELA
Saya dari klang.Lelaki Indian yang buat urutan Tradisional untuk LELAKI sahaja.Badan dan batin mengikut cara org India.Yang betul betul minat dan seruis aje saya lain.
SMS ATAY CALL SAYA 016-9568292


Posted By: rahsia

Posted On: 9 days ago
Views: 1076
nak abg angkat

Ala x de sape pon ws sye..sye kesunyian
ni..ws la sye..sombong nye abg2 ni.. :'(
Bosan la kalau cam ni semua org sombong
ngan sye..whatsapp sye krikk krikk ni


Posted By: rahsia

Posted On: 10 days ago
Views: 1071
nak abg angkat

Nak yg sporting..x ganggu waktu tido sye..0135888390
X hensem x pe biar ada rupa..nak area perak je..ipoh @ kuala kangsar


Posted By: rahsia

Posted On: 10 days ago
Views: 1028
nak abg angkat

Sye nak abg angkat 16-23
Ws 0135888390 ws je call text NO
sye nak yg manis dipandang.. jumo sye15
sye chubby x la lawa sangat..hope ada yg sudi jdi abg angkat sye


Posted By: ----@@@@-------

Posted On: 10 days ago
Views: 1034
group gay

Siapa nk msuk group gay bleh mssge kat sya gna whatsaap 017-2501826 siapa nk bila bila msa je bleh hntr


Posted By: Gayboy

Posted On: 10 days ago
Views: 1063
cari bf

Hey, umo saya 16. Stay area kl. Saya nk cari bf yg umo bwh 20. Add wechat simsnizam .
Jgn add kalo nk jd adik angkat, abg or just kawan. Aku xmninat -_- aku just nk cari bf bkn nk cari kwn, abg or adk.


Posted By: A****

Posted On: 10 days ago
Views: 1078
nak cari kawan or friends...

nak cari kawan,umo ak 17,nak cari lelaki yang handsome2 yg umo dri 17 hingga 25 shj.Add wechat id hafiz_owner or whatsapp 0104192250


Posted By: Haris

Posted On: 10 days ago
Views: 1122
skype

dan klu ada opisboy nk tgk aku pncut pon boleh. Bg aku tgk boniolan seluar je dah bleh buat aku layan. Add id aku. Yg mature pun add.. Hariswong1


Posted By: Haris

Posted On: 10 days ago
Views: 1099
skype

sape nak skype jom add hariswong1. Gua malay dn gua taste ngan chubby.


Posted By: riez

Posted On: 10 days ago
Views: 1148
malek hardcore

malek da we chat x?


Posted By: Malek

Posted On: 10 days ago
Views: 1147
Hardcore

Aku suka hardcore, tua atau muda yang penting puas.Umur aku 16 area terengganu. Email aku mohdmalek1999@gmail.con


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->