Total Comments 2627 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Nan

Posted On: March 6th
Views: 1921
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan khidmat Urut untuk Lelaki yg sakit sakit badan.Saya berbangsa Hindu,buat incall serta out call yg mempunyai kemudahan public transport.Harga boleh di runding.
sms saya at 016-9568292 NAN
I ada pengalaman urut dari Pusat Urutan Ayurvedah Keral


Posted By: Nan

Posted On: March 6th
Views: 1878
Urut Tradisional badan dan Batin Utk Lelaki

Saya menawarkan urutan Tradisonal India (Cara Kerela)Urutan Sensual dan relax utk sakit sakit badan serta Uratan Batin utk memulihkan tenaga Batin.
Harga Berpatutan .Incall and Outcall.Sila Hubungi Nan di talian 016-9568292.


Posted By: budak UTM jb

Posted On: March 6th
Views: 1883
xnyah la ko jual no ko nie sial

23 pala taik ko... takat nak mintak tiap bulan 500 ratus pala bana lu beb.... da la nak main tak kasi... suh isap je pala butuh ko too sape yang nak babi...

tak payah la ko budak UTM JB cam sial la lu... muke da la selengaada hati nak jual mahal hahahaha

aku jumpa ko dulu pon nak muntah aku... muka aku lagi smart dari ko 10 kali... wakakakah....


cisss kata x biasa kene toron jubur ... ringa2 je boleh la... taik mak ko...
nak kasi ko 5 ratus sebulan takat ringan ringan jer bek aku layan dak sugar boy puas dapat jolok segala... arkkk ptuih .... sialan lo....


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 5th
Views: 1922
Cari SugarDaddy JB

i...sy m 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor


Posted By: aku tau lah perangai gay ni camner

Posted On: March 5th
Views: 2004
to roslan - hanya suami nafsu songsang cari pondan

....masih ramai suami org kat luar sana yg setia pada isteri masing2 ...mereka pun rasional jugak fikirannya ...Tuhan dah bagi isteri , kenapa nak cari pondan ? ...bukannya boleh mengandung pun ...drpd buat skandal ngan pondan , baik pergi berskandal dgn perempuan tulen yg lain ...ada jugak faedahnya ...hanya suami org yg bernafsu songsang je suka cari pondan ( tak payah la nak cover line , kata pondan tu yg goda dia ) ....bagi mrk yg waras ,daripada main ngan pondan , baik main ngan perempuan tulen ...lebih2 lagi kalau perempuan tu adalah isteri dia ...pahala dapat , anak pun dapat ...hanya suami org yg tak kenal dosa pahala je sibuk cari pondan ...


Posted By: pondan tua dah pencen

Posted On: March 5th
Views: 1938
to roslan - korang sendiri yg carik kitaorg !

...ko tau kan , ramai pondan2 ni cari makan ngan bisnes jual bontot ! ....siapa customer kitaorg ? ...laki org la yg ramai ...bukannya kitaorg buat jual bisnes jual bontot dari rumah ke rumah ...kitaorg cuma duduk diam2 kat lubuk pelacuran pondan kitaorg ...korang yg sibuk bersusah payah carik kitaorg ...malah sanggup perabis duit pasal nak main bontot kitaorg ...kenapa bisnes kitaorg masih boleh hidup/bertahan ? ...pasal org macam suami org ni lah yg sibuk carik kitaorg ....kalau korang tak langgan kitaorg ...dah lama bisnes jual bontot kitaorg ni BANGKRAP !!! ....tapi tengok la , sampai skrg kami masih buat bisnes ni , pasal masih banyak permintaan dari suami org yg konon2 kitaorg sibuk nak goda ni ...pigi dahhhhh ....


Posted By: along

Posted On: March 5th
Views: 1871
aq sokong

100% aq sokong


Posted By: to roslan

Posted On: March 4th
Views: 1840
TEPUK SEBELAH TANGAN TAKKAN BERBUNYI

...ko pikir pondan2 tu nak sangat ke laki orang ...ntah2 laki org tu yg gatal gila bontot pondan ....dasar laki nafsu songsang ...dah ada bini pown nak cari bontot ...burit halal kat rumah tu tak mau pulak ko tibai ...aku pun pernah kena goda ngan pondan tapi aku buat tak tau je , la ni aku selamat , tak buat apa2 benda liwat pun ngan pondan2 tu ....macam mana korang yg laki orang ni boleh terlibat main ngan bontot pondan ni ...atau memang korang ni dasar awal2 lagi , dah ada nafsu kat pondan .........sudah la lu ...sendiri gatal nak main ngan pondan ...lepas tu nak salahkan pondan2 tu konon2 goda korang la ...phuiiii...macam sial punya perangai , lu sial la jantan , dasar jantan tak guna , buaya tembaga , perosak anak dara orang ,jantan sial ...pukimak kau la ....


Posted By: roslan

Posted On: March 4th
Views: 1808
pondan gay sial

Pada semua pondan gay sial tlg jgn gangu suami orang. Pada yg tingal kat png tu. Aku mls nak. Bising .kawasan prai. Taman plangi..byk indon bangala.tapi polis xada.


Posted By: along

Posted On: March 3rd
Views: 1988
akhirnya........hujan

Akhirnya hujan turun jgk kt taiping syukur2:-)


Posted By: zafran

Posted On: March 3rd
Views: 2007
cari kawan

hi, saya nk cri kwan untuk berborak melalui email. zafranhot456@gmail.com

saya ddk kuantan


Posted By: Azril Adam

Posted On: March 3rd
Views: 1923
ingin mencari teman

sy masih bujang umur 31 belum bersedia utk berkahwin, ingin mencari teman/sahabat baik yg boleh melancap dan ringan2 bersama...
mahu yg sebaya atau yg lebih tua...

017-3515891


Posted By: Azril Adam

Posted On: March 3rd
Views: 1898
ingin mencari teman

sy masih bujang umur 31 tahun belum bersedia utk berkahwin ingin mencari teman/sahabat baik yg boleh melancap dan ringan2 bersama...
mahu yg sebaya atau yg lebih tua...


Posted By: Azril Adam

Posted On: March 3rd
Views: 1833
ingin mencari teman

sy masih bujang belum bersedia utk berkahwin ingin mencari teman/sahabat baik yg boleh melancap dan ringan2 bersama...
mahu yg sebaya atau yg lebih tua...

017-3515891....


Posted By: angah

Posted On: March 3rd
Views: 1798
hehe

Untunglah, pondan2 tu dgn polis tu..puas~


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->