Total Comments 10467 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Adi Ibrahim

Posted On: 7 days ago
Views: 1352
Suami org atau Educated person

Hai, sy nak cari kawan plu terutamanya yg dah kawin atau educated person area Terengganu, Kota Bharu atau kUantan, sbb sy tinggal di Terengganu, yg penting hati ikhlas nak b'kawan .. umur aku 25,70 kg, 172 cm tinggi, bukan nak memilih atau apa, sbb skg tgk dalam group nie kebanyakannya smua seks semata2, seks is my second priority, yg penting hati budi dan kenl dan dapat berkawan tu lebih utama.. umur bawah 30 maaf sangat2 x berminat... kalau ada yg sudi kenal just bagi emai atau apa2 contact, nnti ak hubungi balik, sbb ak sangat discrete person... jgn risau ak akan jaga batas pergaulan kalau suami dah ada isteri tu, ak perlukan kawan.. sunyi sangat2.. Terima Kasih :) and one more thing, ak bukan llki lembut, gentle as man power.. aha.. chiaa


Posted By: chubbynoty

Posted On: 7 days ago
Views: 1329
carik prempuan, shemale atau yg lembut

i mix chinese, kol or wasap me
zero one three four four three zero eight two three


Posted By: Sham

Posted On: 8 days ago
Views: 1533
Sangap

Sape2 yg free skrg ni duk arae sg.besi,BTS,serdang or bandar tun razak..boleh add wcid ni GAJAHTERBANG01..bosan stay sorg kt rumah..laki prempuan pon abg sapu..hehe..nak yg below 25 shj


Posted By: Stranger

Posted On: 8 days ago
Views: 1502
Nak cari kenalan area sarawak kalau ada..

hi sye nk cri kenalan area sarawak kalau ada yg semenanjung pun boleh gak.. Sye laki lembut tapi tak pakai cam prmpuan but sye chubby tapi bukan superb chubby... Kalau ada yg ikhlas nak kenal dn tk main2 add lah whatsapp ngan wechat kt no ni 0105995029... (Nak yg serius dn btul2 ikhlas and dont worry im not money boy)


Posted By: Syah

Posted On: 8 days ago
Views: 1478
Mencari kenalan

Tgh free skrg ni dr pkul 1.00pm- 6pm..duk sorg2 je kt rumah bosan..spe nak teman boleh add wc id GAJAHTERBANG01..kita lancap same2 ok..hehe prefer 25 tahun ke bwh..


Posted By: kepada orang lain

Posted On: 8 days ago
Views: 1471
perhatian

kepada semua warga vote.sparklit ,jaga2 lah dgn pemilik no. ini 0123216916.....kaki kencing.....orang paling bodoh aku jumpa


Posted By: whxynm

Posted On: 8 days ago
Views: 1491
mencari sugardaddy 30-40,abg 20-27

chubby here..ws zero satu three 9 seven sembilan 7 one six 4 ..


Posted By: man

Posted On: 8 days ago
Views: 1474
cari awek bukan untuk seks semata-mata

Sy khairul..21..klang..

Nk cari awek single..bukan milik org..WhatsApp la ye..017-3990731..


Posted By: mizi

Posted On: 8 days ago
Views: 1460
........

cari penyokong selangor darul ehsan tinggal sekitar cheras,kajang,balakong,serdang ,bangi,puchong,putrajaya,sungai besi dan lain lain tempat,dan juga di kl bandar tun razak,tmn melawati,setapak jaya,tmn sri rampai,wangsa maju, dan lain tempat di kl dan juga lelaki dan perempuan
WHATSAPP 01115684424
WECHAT:MIZIROCK2016


Posted By: az

Posted On: 8 days ago
Views: 1462
nk adik

nk adik2 gay yg bawah 17....yg sporting je k...x de gamba dp abng x lyan...x nk yg cubby tau...nnti abng bagi topap abng 18 thun...
ni no abng 01127725426 lagi satu chat kt whatssap je tau yg dudu areal skudai johor lagi bagos..cpat abng tnggu


Posted By: Azrik

Posted On: 8 days ago
Views: 1469
Nak daddy umur 45 ke atas

Hi nama adik azrik bleh panggil azrik je. Umur 17 tahun. Sekarang tgh belajar dkt puchong. tak lembut, bmi normal. Adik suka lelaki yang berumur kalau bleh yg 45 keatas. adik tak suka sgt sex tp kalau nk bleh je, kalau bleh nak yg berduit so blehlah bg adik duit sikit buat belanja. N kalau boleh buat teman lepak mana2 masa cuti. Ni no adik 0175755658. Whatsapp je ok sbb tkde kredit nk mcg.


Posted By: me

Posted On: 9 days ago
Views: 1477
adq angkt

Cari adq angkt bwh 16thn. Jom borak. Kalo area kl lepak2 pown ok. wsap 011-3333 4703


Posted By: sofi

Posted On: 9 days ago
Views: 1533
suka kulum konek lelaki

Mencari lelaki yg suka kena kulum btg
i suka kulum konek
i bukan girl k..i boy lembut2 bagi yg sudi i terima.i chbby..umur 17-50 thn
Wechat id Akusepi
Call me 0172873320

i duk gemas negeri sembilan

i lyn 24 jam


Posted By: sofi

Posted On: 9 days ago
Views: 1524
suka kulum konek

Mencari lelaki yg suka kena kulum btg
i suka kulum konek
i bukan girl k..i boy lembut2 bagi yg sudi i terima.i chbby..umur 17-50 thn
Wechat id Akusepi
Call me 0172873320

i duk gemas negeri sembilan

i lyn 24 jam


Posted By: jejaka sepi

Posted On: 9 days ago
Views: 1513
mencari wanita

Mencari wanita untuk di manje dan mesra. Arean terengganu. Tak kira umur. Terima dengan hati terbuka. Whatsaap lah sye. 01119480740.


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->