Total Comments 2930 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Jerry

Posted On: June 8th
Views: 2064
Hye..

Nak chat noty2 & fonsex add my whatsapp 0128828846. lets have fun.


Posted By: norman

Posted On: June 7th
Views: 2064
cari adik bawa 18

Nak cari adik angkat gay umur muda cal abg ya 012 541 7448.penang saja


Posted By: pembekal produk pencuci muka

Posted On: June 7th
Views: 2026
chempaka beauty & glowing soap

hi uolls , saya nak buat promote sikit tentang sabun saya nie .. sahun saya nie tak kira perempuan atau lelaki pon boleh pakai . kelebihan sabun ini adalaha :-
Mengandungi Apple Stem Cell, Collagen, Vitamin C, Vitamin E dan Whitening Complex™. Kami turut menggunakan kombinasi unik beberapa ekstrak tumbuh-tumbuhan antaranya ialah Grape seed extract dan White Mulberry root extract yg ada kesan ANTIOKSIDAN dan NATURAL BRIGHTENING properties. Tak da kesan peeling jadi skin tak menipis
Kesan dapat di rasai dalam masa 7 hari dan perubahan adalah berperingkat :
+ Tona kulit makin sekata
+ Kulit lebih cerah
+ Kulit lebih haluusssss
+ Kalau ada jerawat kecil atau pasir, cepat kering.
+ Kalau ada jerawat besar pun, bila kering tak meninggalkan bekas hitam atau parut.
+ Parut jerawat yg sedia ada lama-lama makin pudar
+ Kulit nampak lebih muda sebab dah tak kusam
+ Kalau kulit jenis oily, ia akan control pengeluaran minyak.
+ Liang pori pun lama-lama boleh mengecil.
jika ingin tahu lebih lanjut tentang produk ini boleh whatapps saya di nombor 0125935845


Posted By: noh

Posted On: June 7th
Views: 2017
utk wanita kesunyian kat johor

Yg nak rasa btg mamak..musim cuti sek je boleh projek.


Posted By: noh

Posted On: June 7th
Views: 2004
khas utk yg mengidam 61/2inci kat area jb.

Musim cuti sek je..sms dulu...0137320459


Posted By: sham

Posted On: June 7th
Views: 2000
nak cari bottom area penang

nak cari bottom area usm penang, minggu ni saja ada kejohanan kol 0122891471


Posted By: mat

Posted On: June 7th
Views: 1995
nak cari bottom or flex

aku kat penang cari bottom yg ok ok 0122891471


Posted By: zik

Posted On: June 6th
Views: 2024
cari kapel .... lelaki saje.....

sapa yg sudi abang mencari kapel wassap abang atau wechatt abang ... no abang...0177693370... usia tak kira abg bujang lagi.... cuma lelaki sahaja... area johor bahru sahaja atau sesiapa yg boleh datang johor bahru


Posted By: bob

Posted On: June 6th
Views: 2065
nak cari abg angkat

Hi nak cari abg angkat.. Saye 17 pahang.. Flexi.. Kalau berminat email saye pingme0099@gmail.com


Posted By: cockin

Posted On: June 6th
Views: 2064
nak cr pmpuan untk sex fon/real jew

Add wechat cleyrianzz wasap.. 0198602907.. i jilat burit u cewek.. muuuah


Posted By: cockin

Posted On: June 6th
Views: 2046
nak cr girl fonsex

Hi jomlah main sexfon 0198602907.. wechat : cleyrianzz


Posted By: z!an

Posted On: June 6th
Views: 2002
I'm t0p (saye buTuh duit)

Langsung je ye. . ,
. ,husus area pahang sepadan felda ulu jempol
. jengka 1 2 3 4 5 end 6
. ,yang nak knL dengan saye
tlpoN je ke numb. ni 0137915087 (whatshap)
. . ,umu saye bAru 21


Posted By: ntah

Posted On: June 5th
Views: 1958
nak rasa

hai,padasapa2 kat muar,i nak isap kote,kalau boleh,mesej kt link ni https://twitter.com/itsuharu90


Posted By: elisha

Posted On: June 5th
Views: 1911
nk cari abg2 india utk seks

Hi saya maknyah nak cari lelaki2 india untuk seks fun .mana2 abg india yang kotek besar dan tebal yg beminat boleh sms saya kat no ni 017-2726297 saya free isnin mlm selasa..free of charge


Posted By: pejal

Posted On: June 5th
Views: 1948
+-+

Mencari lelaki berusia 35 keatas..kol me 0192964829
Budak2 xlayan


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->