Total Comments 16907 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: shaher_shafiq

Posted On: 5 days ago
Views: 910
moneyboys call abg shah ok.

Siapa kt sini mb boleh call abg shah ok.
Syarat2;
15-25
no sissy
no chubby
no older
id wc abg shah; akiyoushi


Posted By: Zerolicious_

Posted On: 5 days ago
Views: 880
19 kedah

nak cari bottom or girl yang sudi area kedah. i 19 still virgin. id wechat : Zerolicious_


Posted By: dak sabah sedap

Posted On: 5 days ago
Views: 873
Rugii

dia main saggap lgi. sedap sgat hve fun dgn dia ni umur 17 bru but btg besar bontot pdu sdap gila wehh ak jolok smalam . dia kata dia nak cari mmber yg umur 25 hingga 30 ja. dia nak yg kurus or fit ja . no bngla and no chubby . trylh dgn dia rugi tak cuba wehh 0142047443. org sbah cute muka dia . but kalau chat tu intro mcm ni "hai saya (bgi nma) ,(tmpat tinggal) (umur) (bgsa)) . dia cerewt kit tpi kira okaylh bab dia pun hot gila


Posted By: ipoh mali talak sombong

Posted On: 5 days ago
Views: 915
sangap

mencari adik2 umoq 16-21 yg sangap tapi x dpt burit
yg tringin btg diisap/yg x penah kena isap
abg area ipoh - 28 taun

add wechat abg : lelakisangapipoh


Posted By: Daieng URUT JB

Posted On: 5 days ago
Views: 975
Khidmat Urutan Tradisional

Hye Semua
Saya Daieng, 31. Menyediakan khidmat urutan badan untuk sakit dan lenguh2 badan.

OUTCALL HOTEL LARKIN JB
*Full body massage + Batiniah : RM70

OUTCALL HOME
*Full body massage + Batiniah : RM50

TIME AVAILABLE : 6 pagi - 12 tgh
DATE : 20-24 FEB 2017 ( isnin - khamis)
Wassap : 012-7112429
Call : 017-7450774


Posted By: Tengku syafiq

Posted On: 5 days ago
Views: 973
Saya flexi

Jom mlm ni sanggap lah pulak wsp...0136279781


Posted By: Ikwan

Posted On: 6 days ago
Views: 996
Nak abg angkat askar melayu yg bujang

Salam nama adk iwan umur 20 thn iwan ank tunggal iwan mahu abg angkat yg dpt menyangi iwan.. Kepada abg2 askar melayu di luar sana yg mahu kan iwan jadi adk blh lh WSSP IWAN DI NOMBOR INI (017-2811618) INGGAT YE YG MASIH BUJANG ASKAR MELAYU UMUR DARI (25-35)TAHUN WSSP IWAN SEKIRA ADA ABG2 ASKAR YG MASIH BUJANG MAHU KAN ADIK


Posted By: Hazman Seid

Posted On: 6 days ago
Views: 1009
Nak Teman

Teman melancap area penang atau perai..wechat harzman81


Posted By: syah

Posted On: 6 days ago
Views: 1001
untuk girls only

hye nama syah, umur 31, keje sbgi lecturer, peramah, x garang, dan sangat nakal, kalau ada gadis2 yg sama gersang cam sy dan mmg berani ajak real, bleh whats app sy di 0182884571..


Posted By: honey

Posted On: 6 days ago
Views: 976
nk isap batang

area ipoh, nk isap btg, ada x abg2 yg sudi?


Posted By: """

Posted On: 6 days ago
Views: 970
jom noty

Hai girl.. Wasap juh.. 0138024940 girl only.. X kisah umur bape


Posted By: bottom kl boy

Posted On: 6 days ago
Views: 977
Hi, nak sewa bontot saye ?

Hi , jom jolok bontot I yg seksi dan ketat ni jom :-) ws 0182286538 area kl , putrajaya and selangor


Posted By: safuan

Posted On: 6 days ago
Views: 966
Bottom curvy hot body

cari adik top leh **** i umo 25 ke bawah
MESEJ
KOSONG SATU DUA 911919 LAPAN


Posted By: im girl

Posted On: 6 days ago
Views: 1029
sangap btg

0179352309.. Ada tak jantan yg bole puaskn nafsu i.. Kalau ada sila wassap..please


Posted By: Adik

Posted On: 6 days ago
Views: 1027
Teringin nk wat ringan2 .girl pm adk

Teringin nk rasa girl belai dan urut kote.girl pm sy ye .jgn malu2.klu awk malu sy segan.area kl sahaja.msg adk ye.adk x de whatup.011 370 59627


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->