Total Comments 12608 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: lan

Posted On: 7 days ago
Views: 985
jom main senawang jaya

Hiiii siapa tinggal senawang jom main mlm ni
Sy nak isap btg ni dah sanggap gila ni dtg la mlm
Ni nombor wasap sy 0178862804


Posted By: caris

Posted On: 7 days ago
Views: 991
ehem

Nak bottom sorang. 20 kebawah. Add id wc saya smfarishsbh. Yang nak kawan pun boleh 😄😄


Posted By: rye

Posted On: 7 days ago
Views: 991
0147213136

Nak cari gurl atau shemale yg minat norty area Kl n Selangor


Posted By: rye

Posted On: 7 days ago
Views: 975
0147213136

nak cari gurl atau shemale area KL n Selangor


Posted By: he

Posted On: 7 days ago
Views: 950
ingin mencari awek yang suka sex

ingin mencari awek yang suka sex dan boleh noty2
id wechat katak_ranger


Posted By: sedih

Posted On: 7 days ago
Views: 945
sedih tak laku

Mana ada atlit gay cari orang! Orang cari atlit gay ada la.


Posted By: he

Posted On: 7 days ago
Views: 907
ingin mencari awek yang suka sex

ingin mencari awek yang suka sex
id saya katak_ranger


Posted By: pakcik terlebih sado

Posted On: 7 days ago
Views: 915
suka semua

Xyah r gado2.xkira phg ke kl ke pakcik suka jnji korang gay dan x mintak duit pas main gan pakcik..


Posted By: yup

Posted On: 7 days ago
Views: 908
cari girl

saya nak cari girl yang suka sex jom chat dekat wechat Safwanwan321


Posted By: Stylo sado tip top

Posted On: 7 days ago
Views: 881
To budak pahang yg bebal

Melalak la kau panjang2.xde masa aku nk baca sampai habih haha.xabih2 kata aku tabur duit banyak berlagak kaya bagai.lagi kata aku buruk tua plak tu.ko nampak aku ker haha.xkan sampai aku nak kena letak fb aku kat sini lak utk korang nilai sendiri?but atleast xder la nak perasan cam ko,muka hensem la noreh getah ader 6 pax la haha bangang.org lain pun xbuat camtu kt sini.ko lain la dtg kl bbuat onar pastu larik masuk utan balik.sapa pun xpeduli sapa pun xkenal.aku masuk sini pun saja2 lalu klu ader.xder xkisah pun.ntah bila masa la aku desperate?


Posted By: I'm girl

Posted On: 7 days ago
Views: 881
Nak cari kawan

I'm a girl n i need a girl. Sy nak ke KL. N sy nk cari peneman :(


Posted By: mirul

Posted On: 7 days ago
Views: 963
stim

jom...01117801450


Posted By: yup

Posted On: 7 days ago
Views: 1019
cari girl

cari girl yang suka sex dan boleh noty2 chat dekat wechat Safwanwan321


Posted By: yup

Posted On: 7 days ago
Views: 1006
cari girl

yo saya nak cari girl yang suka jom chat dekat wechat Safwanwan321


Posted By: lembu betina

Posted On: 8 days ago
Views: 1047
lembu sado

Berlagak giler. Kalau kaya sangat ko dah salah port la. Ko kutuk2 orang kampung, ingat nenek kau pun orang kampung. Kalau kau kutuk2 orang kampung lembu lagi mulia dari kau.


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->