Total Comments 12014 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Shop

Posted On: 4 days ago
Views: 782
Promosi !!vimax

Dapatkan VIMAX dengan harga promosi RM150 sahaja .free postage.whatsapp 0122494069


Posted By: dina

Posted On: 4 days ago
Views: 787
less only

mencari girl yang sangap ina sedang sangap nak jilat pussy...

add wechat ina

dynakarok

nak main ngan abg ina pon bole

id dia = jilatcipap6575


Posted By: Hayme

Posted On: 4 days ago
Views: 793
Group WS ^^

Sape nak join Group gay whatsapp Comment number. nanti aku add' see soon dear.


Posted By: azwa

Posted On: 5 days ago
Views: 788
melaka area

kitorg tgh cari adik angkat yg bwh umo 20thn. no tu daddy n jgn risau la sbb kitorg young guys x chubby & bkn daddy, just cari adik utk jdkn kwn jln2 & lepak2. kami blh dikategorikn hv good looking. prefer area melaka dn sekitar saja

brminat? blh pm ke wechat id: mypopstar



Posted By: jeng3

Posted On: 5 days ago
Views: 868
plu

Hye saye nk cari lelaki yg cun...snang Kate PLU lh...umur saye 19...Nk yg 20 kebawan...adik2 yg masih skolh lgi bagus...Nk yg jujur je tau..tngh sngap ni
ni WeChat sye ID:azmiberong97


Posted By: roy

Posted On: 5 days ago
Views: 862
sape nk try fist me or nk try to be fisted?

sape nk try kna fist or fist my ass?hihi..0125401415.whtsapp only


Posted By: Aslam

Posted On: 5 days ago
Views: 859
Bottom

Sye bottom,sye nak kote jolokkan bontot sye,baru kena jolok 2 kali,rasa nak lagi,sye baru 19 tahun,so kaku sikit bila sex,sye duduk Bagan datoh,siapa berminat,add wechat sye assalam_cinta1994


Posted By: roy

Posted On: 5 days ago
Views: 833
sangapp..area BANTING N KLANG ONLY

looking 4 sex.kinky top flxi verst diutamakn..uncut better..whatsapp only 0125401415.banting n klang only.


Posted By: tsunami

Posted On: 5 days ago
Views: 838
jb area perempuan sahaja

Hi nama i steven ...
Umor 28
Bangsa cina
Tinggi 177cm
Berat 88kg
Nak malay saja perempuan
I suka masak ,suka badminton,suka swimming dan suka bersih...I nak seorang perempuan boleh sudi kwn sama i....I bukan seorang laki yg jumpa jek sex terus ...bila masa tu sampai biar berlaku Dengan masa yg sesuai ...btg i serdehana jek tapi bersih dan cantik.. I pun bukan laki jenis ganas dan kasar bila romen...I suke play slow and soft... X paksa kalo x nak sex dulu .....i memang hormat segala yg u x suke ...asal saya perak company Kl kerja jb... nak cari girl area jb ....bilik I besar dan bilik air disediakan... umah company i ada swimming pool so sesiapa perempuan yg minat berenang I boleh ajar....
Nak tengok gambar i add wc stevenmimo...ws 0167781559.....I nak Malay saja... memang suke malay...ex girl i sebelum ni pun malay....scandal I sebelum ni pun malay ...dun ask me why.....I pun tak tau kenapa memang suke malay sangat....kalo boleh dtg umah i...I layan you macam queen....sebab hobi masak...makanan disediakan...I give u boy friend feel...harap dpt jumpa u... girl...yg laki semua jangan add ...kalao laki nak kwn biasa ok ...gay keh plu ...semua tu Jangan.... memang i nak perempuan saja...sekian terima kasih.../::)/::)/::)/::)/::)


Posted By: irah syahirah

Posted On: 5 days ago
Views: 880
mncri tmn llki

Saya irah syahirah 21 berasal daripada sabah ingin mencari teman lelaki untuk puaskn irah,,umur irah tk kesah 35,50 yang penting happy...whatsapp 0195350709


Posted By: Danny

Posted On: 5 days ago
Views: 875
Adik btom area KL mlm.ni

To adik btom area kL .cm jom mlm ni..tgal no kat abg..abg kat hotel ni sangap nk jolok


Posted By: enal

Posted On: 5 days ago
Views: 862
wan batu pahat

Mesej aku..bole..01110656201


Posted By: bosan

Posted On: 5 days ago
Views: 847
vc

xtau nk buat apa. sapa nk wc, kita vc. dpt sekali air pun jadi lah.


Posted By: kaki jilat

Posted On: 5 days ago
Views: 877
sangap

tgh stim..cr teman lncap..awek..janda..bini org x ksh jnji puas.ad id wc azroy801


Posted By: PLU

Posted On: 5 days ago
Views: 887
PLU

012-5132693
Whatsapp Only
GAY BOY Oke !
Suka Menjilat , Suka Menghisap
Call / Text Mesej Tidak Dilayan


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->