Total Comments 2642 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Fahisyah

Posted On: March 13th
Views: 1615
Berkongsi pengalaman dan cerita

Kepada lelaki2 yang pernah melakukan liwat atau seks melalui dubur, boleh email saya faahisyah@mail.com untuk berkongsi pengalaman dengan saya bagaimanakah rasa melakukan perbuatan itu. Saya bukan cari teman seks, cuma sekadar ingin mengetahui selok belok dunia PLU ini. adik2, Abang2 yang pernah diliwat atau pernah melakukan anal seks sahaja ya. Terima kasih.


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 13th
Views: 1555
Sugardad needed!!

i...sy LELAKI 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor
i x main blkng..n cari papa y penyayang.i still virgin.... i new lagi dlm ni..takut..if ada y sudi msg la....i tunggu...i ikhlas cari sugardad y memahami


Posted By: gila moneyboy

Posted On: March 12th
Views: 1556
dulu ramai moneyboy tapi skrg kat mana ?

....dulu sekitar tahun 2000 , memang ramai moneyboy kat depan bangunan DBKL dan kawasan parking sebelah SOGO ( Jurassik Park ) tapi bila polis sibuk buat operasi tangkap moneyboy tu semua ...habis la diaorg ...aku pun frust psl tak dpt langgan moneyboi lagi ...pastu diaorg ada jugak sikit2 buat bisnes kat depan DBKL tu ...tapi skrg dah takde ...dah pupus la bisnes moneyboy kat sini .....padahal perkhidmatan diaorg tu murah je ...sekitar RM 30.00 - RM 50.00 ....


Posted By: penat

Posted On: March 12th
Views: 1535
penat lyn gayboi

...penat la lyn gayboi ni , dari proses berkenalan , jumpa , berbls sms ...pastu senyap ....buang masa & tenaga jer ...cari moneyboi lagi best ....jimat masa & tenaga ...janji ada duit , on jer ....


Posted By: to budak UTM JB

Posted On: March 12th
Views: 1580
malu lah ko babi sial....xde maruah

ko ni da la macam pondan jalan lak lembik goyang lebeh... tiap bulan mintak 6 ratus ringgit..... muka aku ingat 0rang utan lagi jambu dari ko.... malu lah sial... lu da terdesak sangat ke .... da la bontot kurap lu susah nak main ingat lu apeer.... jambu pe bro/....

jgn malu kan dak u la bro... wa pon bekas dak u tapi x lah menipu cam lu dak UTM skudai lu kasi malu satu kamous tau lembut babi cam sial.....


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 11th
Views: 1632
cariSugarDAD penyayang

i...sy LELAKI 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor
i x main blkng..n cari papa y penyayang.i still virgin


Posted By: zafriel

Posted On: March 10th
Views: 1737
to along

weh aq xda credit nk msg ang


Posted By: along

Posted On: March 10th
Views: 1773
pesawat mh370

Oit,aq bukanla nk tnjuk baguih ka apa ka,cuma .......aq ,klau boleh kita hormatla ckit,ambik simpati ckit pn jd laaa,tentang apa yg brlaku saudara islam kita dn bukn islam dlm pesawat mh370,marila kita sama2 berdoa semoga lindungilah dn ketemukan la jawapannya kerna dia yg maha kuasa lgi mengetahui amin3x......


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: March 10th
Views: 1842
cari chubby gemuk

sedih,sunyi,tak ada teman WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
whatsapp 0196423105


Posted By: dak UTM

Posted On: March 10th
Views: 1821
sedar la diri dak UTM

betol too aku sokongpendapat yang money boy bagi... aku pon x lokek gak bagi dak dak money boy ni duit... dorang pon ada hal nak pakai duit tapi aku kene gak pk berbaloi tak duit yang aku laburkan nie untuk perkhidmatan yang dorang bagi...

takat dak UTM yg aku jumpa nie emang la x puas hati takat jumpa ringan ringan dia plak xnak isap konek aku... muka dia pon aku xselera sangat la bukan jambu pon biasa jer...


tapi tiap bulan nak 5 ratus... tiap kali jumpa nak 1 ratus lebeh katakan 150 ringgit 4 kali jumpa 1 bulan 600 ratus....

ko pk la sendiri.... aku doakan ada sugar dad yg baik la nak kasi ko dak UTM 600 tiap bulan tanpa dapat apa apa hahaha aku tarik diri da... mula ada hati gak nak tolong ko... tapi urmmmmm ko paham paham la yeeee...


Posted By: to budak UTM JB

Posted On: March 10th
Views: 1789
harga moneyboy kena lah berpatutan

....aku biasa ambik moneyboy kat KL ni ...biasa harganya .....kalau ringan2 - rm 10.00 ......kalau nak isap batang - rm 30.00 - rm 50.00 .....kalau nak bawak tido semalaman - rm 60.00 - rm 80.00 ..........kalau nak jolok bontot ( fu*k)- sekitar rm 60.00 dan ke atas .....
....biasa harga ikut individu tapi biasanya itulah kadar purata bayarannya ....ada yg cuba2 nak charge rm 200.00 ke atas tapi kitaorg bo layan ( ye lah , muka tak hensem mana nak charge mahal2 ) .......jadi kalau awak nak RM 500.00 ringgit tiap2 bulan , kena lah berbaloi ngan perkhidmatan yg ditawarkan ....cubalah risik2 dulu harga pasaran ...ni main hentam je ...kan dah tak laku ....orang marah lagi ...



Posted By: g.i.joe

Posted On: March 9th
Views: 1855
gayboi terhangat

moneyboi terhangat umo 18 area seremban byran ikt suka janji.puas berminat col 0179174491


Posted By: BudakUTM

Posted On: March 8th
Views: 1849
CAri SugarDAD


i...sy m 23..student utm..nk cari sugardad....tinggi 175cm....berat 75....bdan tough...bekas ahli sukan UTM..lau ada y nk jadi sugardadd sy msg la 0197455801..area JB..koz sy student UTM skudai johor
i x main blkng..n cari papa y penyayang...


Posted By: along

Posted On: March 8th
Views: 1852
hilang

Pesawat hilang! First time ka'brlaku kt malaysia ni apa2pn kita doa2la diaowang selamat....hmmm


Posted By: ahmadn tarmizi

Posted On: March 7th
Views: 1866
cari chubby gemuk

hai..sesiapa yang bottom/flex sekitar kl melayu tu bolih la kenal2..0196423105

WECHAT:WXID_ELCNOTPQ97YH12
WHATSHAPP@ LINE :0196423105


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->