Total Comments 4266 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: chuby

Posted On: April 8th
Views: 1901
arghh

sape rase ada batang besa n air sdap..bleh bg aku,whatsapp no nie 0129193124..setia alam.


Posted By: abg_sunyi

Posted On: April 8th
Views: 1565
cri gadis @ adk angkat

Hai gadis2 yg nk knl kol lh area lumut Manjung 0167490586


Posted By: abg_sunyi

Posted On: April 8th
Views: 1565
mencari awek atau janda

Hai awek atau janda yg nk kenal kol lh area lumat,Manjung 0167490586


Posted By: hmmmm

Posted On: April 7th
Views: 1559
Nak cari org

Nak cari org yg bleh support aq untuk stay kt umah korang next week .. klau korang support ... aq bg laa apa korang nak ... support aq mcm duit tmbang ... blanja ..n lain2 .... klau nak ... wechat aq k ... id : mohd_zariel ... wassap 01114407342 ... chat jaa k ... jgn call


Posted By: Hmmm ...

Posted On: April 7th
Views: 1535
Nak cari org

Ada x org yg bleh support aq g stay umah dia ... nanti aq bg je apa korang nak ... asalkan korang support aq ... support mcm duit tmbang .. blanja ...n lain2 ... wechat aq id : mohd_zariel ... wassap 01114407342 jgn call n msg .. just chat okay


Posted By: dani

Posted On: April 7th
Views: 1572
nak fun,area kajang or bangi je

hi..jom fun.. area kajang or bangi je..0122417408


Posted By: Bob gemok is awesome

Posted On: April 7th
Views: 1607
Nak teman fun

Haii..malam ni rasa nak isap btg la..area bangi jer..leh dtg umah bob..wassup dulu taw..0173172570


Posted By: khairi

Posted On: April 6th
Views: 1642
nak cari budak2 umor 17 tahun ke BAWAH

saye nak cari budak2 je..sape lebih dri 17 tahun jgn add..nak yg putih,comel..saye muke hensem..kulit cerah..ok..
desa_kencana


Posted By: Shuhaida Amirul

Posted On: April 6th
Views: 1625
nk cri laki gay or biase2

hai sy ida , sy sdg mcri laki2 gay atau biase2 untk djdikn abg atau pakwe .... ad yg sudi x??lau ade add fb sy Shuhaida Amirul pic pkai bju kelabu tdung oren .... atau pn call sms sy 0148050183 ....


Posted By: firash

Posted On: April 6th
Views: 1408
bf

Nk cari bf...klau bole yg dekat ngan UM..sy student lg.


Posted By: shah

Posted On: April 6th
Views: 1425
nak cari top

Nak cari gay top area jb..dpt mat rempit pun ok aku nak isap btg n wat sex.aku gay btm 0127528227


Posted By: to geng2

Posted On: April 6th
Views: 1496
to yg bekenaan..

rileks2...cool..jgn gadoh2..
budak lg tu bro..biakan.


Posted By: koboy

Posted On: April 5th
Views: 1507
to ady

Dah hang taw dlm ruangan ni untuk plu seks2,hang jgn jd bodoh kayu,hang nk ajak sembang masuk laman web lain la bodoh,memang bangang bukn x nampak dlm ruangan ni untuk plu2,dh hang nk ajak sembang,memang depa sembang la pastu biasa ar lebih2 ar dh bulat2 dlm ni ruangan gay"bodoh hang ni,mrlampau- lampau,banyak ruangan lain2 lagi nk jugak tala boh celah dlm laman ni ajak sembang2 .mcm pelaq..pastu kata minta maaf la konon nk ajak sembang2 x lebih2 ni **** u...hang ni semua ota ja dlm kepala otak memang nk seks tp caver2,kata bodoh hang marah...hang nk ajak sembang p ruangan lain ...melambak2 tmpat laen lagi... org kata apa kot mungkin dia ingat orang akan kata kt dia bagus dia ni ,baik nya dia,tp dia silap,bodoh hang tu simpan ckit jg nk tunjuk sgat bodoh tu,,,sorry ar geng2 semua,,kecoh kt dlm ni,kadi ajari ckit budak ni k:-)


Posted By: ady

Posted On: April 5th
Views: 1507
maaf yg salah faham

mohon maaf kpd yg bace moment sy.... sy ady yg asal slgr... sy cari rakan sembang dkt wechat SAHAJA.....bg meriah kn moment wechat.... bkn utk cari pasangan utk laku kn hbgn seks....sesiapa yg anggap utk laku kn hbgn seks mohon jgn add....klau skdr smbg 2 biasa sy OK je...


Posted By: hib

Posted On: April 5th
Views: 1518
bapa angkat/abang angkat/keluarga angkat

saya mencari bapa angkat/abang angkat/keluarga angkat.
saya asal sabah.
umur 22.
id wechat: monsilas76


Pages [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Next Page ->