2. kérdés
Ön szívesen hagyná gyermekét a rádió mellett, amikor egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adásában állatok meggyilkolásáról beszélgetnek nevetgélve? [5591 votes total]

Igen (1970)
 35%
Nem (3621)
 65%


EMAIL THIS POLL
Click Here for FREE Web Polls, Guestbooks, and Forums.


Total Comments 10 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Edvard1

Posted On: Jun 24, 2012
Views: 1193
média tanács blog 2.kérdés

TÖKÉLETESEN A LÉNYEGET ÍRTAD,EGYETÉRTEK !!! ennyi hülye ember ami ebben az országban van ,nincs máshol.. tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni ..
a primitív ember aki nem érti a viccet az problémázik ilyen mesterségesen felfújt dolgokon ...


"Baromság. Kis gyereket nem hagyunk a rádió előtt, mert minek. A nagy gyerek meg érti a viccet. Ez a mi dolgunk értékcsősz nem kell!
Mondvacsinált emberkedés és nmhh reklám, ez a hozzászólás is hiba, mivel csak gerjeszti a vitát amit az nmhh tudatosan és mesterségesen kelt. Tudható, hogy a műsorvezetők vicceltek. Legközelebb ha olyan film megy ahol játékpuskával lelövik egymást a gyerekek, majd játékból akit lelőnek úgy tesz mint ha meghalna majd, összepakolják a "halottakat" akkor az tömeggyilkosság népszerűsítés lesz? Baromság.
Boros meg Bochkor tahó. Azonban ezért (is) hallgatják őket. Mert emberszerűek. Aki ezt nem szereti oda sem teker, ergo az NMHH-nak sem kell."


Posted By: NagyTesó

Posted On: Jun 24, 2012
Views: 1210
egy maréknyi dollár

+1


Posted By: szalay alexandra

Posted On: Jun 24, 2012
Views: 1602
egy maréknyi dollár

Ja, a kerékpárosok likvidálására tett javaslataikra emlékszem, pedig évekkel ezelőtt történt.a műsorvezetők nem is titkolták, hogy fel vannak háborodva a biciklis-napon az autósokat érintő korlátozások miatt.Ennek meglehetősen durván, szellemtelenül adtak hangot.Azóta nem is hallgattam őket, így most sem.
így látatlanba(hallatlanba) azt tudom mondani, hogy az alapvetően rossz és káros dolgok nem rejtenek magukban humorizálásra alkalmas elemeket.állatok, emberek kínzása, elpusztítása,betegség, nyomorúság, szenvedés - elképzelhetetlennek tartom, hogy ez bármilyen megközelítésben is vicces lehet.legalábbis egy ép lelkű ember számára.a média erős manipulatív hatását megtapasztalva, valamint az ország állatvédelmi szempontból katasztrofális helyzetét nézve helyeslem a bejelentést és az esetleges hatósági közbelépést.Én, aki soha senkit nem jelentettem fel, és a cenzúrázás esküdt ellensége vagyok.


 
More Comments