Albume benzi desenate romanesti 2010 - 2012
Care e preferatul tau? [276 votes total]

Tartarin din Tarascon (1)
David Copperfield (0)
Peripetiile lui Ulise (2)
 1%
Mila 23 (12)
 4%
O scrisoare pierduta (30)
 11%
Conspiratie impotriva confreriei (2)
 1%
O inima de broscuta (0)
Dim Dunareanu (9)
 3%
Urban Comics made in Cluj (8)
 3%
Comics.CevaMarunt vol. 1 (7)
 3%
Pafnutie cyborgul (1)
Iancu Jianu (2)
 1%
Aventurile lui Mac (3)
 1%
Keraban incapatanatul (0)
24hComics (20)
 7%
Legendele Dacilor (34)
 12%
Wired (2)
 1%
Book of George (8)
 3%
Elabuga (17)
 6%
Ciutanul (36)
 13%
Cipollino (1)
Tom Sawyer (56)
 20%
Omul invizibil (4)
 1%
Mic (4)
 1%
Doi ani de vacanta (1)
Cinci saptamani in balon (2)
 1%
The year of the pioneer (4)
 1%
Toate panzele sus (4)
 1%
Confreria pisicilor (6)
 2%


EMAIL THIS POLL
Click Here for FREE Web Polls, Guestbooks, and Forums.


Total Comments 10 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Ionut

Posted On: Feb 23, 2013
Views: 1082
autorul lui Tom Sawyer

Bai mOralistule, vorbesti in continuare pe langa si degeaba..cand ai sa te opresti? Nu o mai da in discutii de fair play inutile - daca ai ceva de spus, ti-am zis sa imi spui in fata - asa stau sa discut cu inutilitatea de tine la nesfarsit, tu in speranta sa convingi lumea ca esti mai cu motz, si eu in speranta ca ai acel sfert de coi ( am vazut, nu il ai, stai linistit). Problema mea de fapt e ca sunt mari sanse sa te stiu , sa dau noroc cu tine - si tu sa taci ca un carnat ce esti si sa imi zambesti frumos in continuare
Discutie inchisa pt mine


Posted By: Anonim

Posted On: Feb 19, 2013
Views: 1103
Tot pentru cei ca Nelu

Intentia mea nu a fost sa pun sub semnul intrebarii ilustratiile din lucarea Tom Sawyer care chiar imi plac, ci rezultatul votului. Daca pe autor il ducea cat de cat mintea, ar fi inteles acest lucru. Deci pentru el problema nu este afirmatia mea, ci faptul ca sunt anonim. Astfel, merit acea mostra de curaj si de virilitate autohtona incununata de o provocare inconstienta si un limbaj vulgar. Aceasta este o caracteristica specifica societatii actuale romanesti, in care argumentele de bun simt sunt combatute de obicei cu prostie, naivitate si incultura. PROSTIA AGRESIVA opreste progresul in orice domeniu. Ii recomand tanarului autor sa se fereasca sa faca pe viitor astfel de provocari in viata indiferent de circumstante, deoarece nici nu are idee peste cine poate sa dea. Ma opresc aici si recunosc, imi pare rau ca am deschis acest subiect. Partea buna o reprezinta totusi restul persoanelor de bun simt care au sansa sa invete din acest mic dialog si sa incerce sa evite astfel de persoane.


Posted By: Ionut

Posted On: Feb 12, 2013
Views: 1120
autorul lui Tom Sawyer

Draga "curajosule" autorule anonim, de-abia acum am citit ce ai scris despre banda mea desenata - vad ca esti foarte hotarat sa iti exprimi onpinia despre ce lucrez eu - de ce nu iti faci curaj sa imi spui asta in fata, avand si un nume real? Da, cred ca stiu, ne ascundem in spatele calculatorului si ne dam specialisti in orice, dar realitatea este alta. Nu uita, invitatia de a ne intalni este valabila (daca ai un sfert de coi, dar nu prea cred)


 
More Comments