Voor of tegen bomen in de Zelzaatse wijken ?
Hoe staat u tegenover de beslissing van het schepencollege om in de toekomst geen laanbeplanting meer te voorzien in de Zelzaatse residentiële wijken ? [91 votes total]

Akkoord - de bestaande bomen moeten zo snel mogelijk verdwijnen (9)
 10%
Akkoord - de bestaande bomen mogen blijven tot ze versleten zijn of ze in de weg staan voor openbare werken (2)
 2%
Niet akkoord - de gemeente moet de bestaande laanbeplanting in stand houden en aanvullen waar nodig (20)
 22%
Niet akkoord - de gemeente moet de bomen vervangen door een nieuwe aangepaste soort (die voetpaden niet beschadigt of vervuilt) (59)
 65%
Het is mij om het even (1)
 1%


EMAIL THIS POLL
Click Here for FREE Web Polls, Guestbooks, and Forums.


Total Comments 2 | Start A New Comment
Post Info Comment
Posted By: Decoster Willy

Posted On: Feb 13, 2005
Views: 2586
bomen beplanting

Ik zie ook heel graag groen,kom maar kijken in mijn tuin.Maar dat de bomen in de helft van een voetpad staan daar ben ik totaal tegen,ze beschadigen het voetpad met de tijd en de vuiligheid (bladeren en appeltjes enz.) als ze afvallen wordt door niemand opgekuist en laat een vuile troep achter.Nog een belangrijk punt op de plaatsen waar deze bomen staan kunt ge met moeite passeren met een kinderwagen en moet ge de straat op wat dan gevaar met zich meebrengt,wat is er mooier dan met een paar mensen naast elkaar te gaan wandelen zonder obstakels waar ge omheen moet.Plant bomen waar ze thuishoren en niet op de voetpaden.


Posted By: Michel Schoolmeesters

Posted On: Feb 12, 2005
Views: 2658
Groen

Het groen in Zelzate mag niet verdwijnen!
Oude zieke bomen moeten vevangen worden door jonge bomen!Het word tijd dat Zelzate zijn groen beter begint te beheren!Als je door Zelzate wandelt zie je véél groen dat gewoonweg verloederd word!Er ligt véél afval tussen.Al eens te voet van de Katte tot De Maagd Van Gent (RIP)geweest? Bezie dan eens rechts in de graskant en de middenberm!Het is één reclame van verschillende producten die je ziet! Er staan nogthans boetes op het wegwerpen van afval op de openbare weg!Maar ja! Mensen help Uw gemeente proper te houden aub,dat zou al een stuk schelen nietwaar!